3. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
Az Ügyrendi Bizottság
2015. március 25-i ülésére

Tárgy:   Településrendezési eszközök módosítása költségkeret előirányzatának kijelölése
Készítette:   Megyeri László
Előterjesztő:   Petényi Szilárdné polgármester

Tisztelt Képviselő-testület!

 A Képviselő-testület 2015. március 11-i ülésén tárgyalta a településrendezési eszközök módosításának kérdését.

Mint ismert a község fejlődése és területén tervezett fejlesztések miatt a Településrendezési Eszközöket korrigálni kell. A Jókai és Arany J utcák, valamint a belterületi határ közötti kivett művelési ágú beépítetlen terület kertes mezőgazdasági besorolású terület felhasználása, valamint a 3000 m2 alatti területű telkek a lakó- és gazdasági célú hasznosítást nem teszik lehetővé. E miatt a Településrendezési Eszközöket módosítani kell.

A módosítási eljárás megkezdődött amelynek várható költsége 200.000.- forint+27% ÁFA lesz (bruttó 254.000.- forint). Az összeg az ez évi költségvetésben nem szerepel ezért ki kell jelölni az előirányzatot. Az előirányzat forrásaként a 2014. évi pénzmaradvány jelölhető ki.
 


Döntési javaslat

"Településrendezési eszközök módosítása költségkeret előirányzatának kijelölése"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: költségvetés
Az Ügyrendi Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

1) Hunya Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Településrendezési Eszközök módosítása költségelőirányzatának 200.000 forint+27% ÁFA, azaz bruttó 254.000,- Ft forrásául a 2014. évi pénzmaradványt jelöli ki.

2) Felhatalmazza Petényi Szilárdné polgármestert, hogy Településrendezési Eszköz módosításának elkészítésére a tervezési szerződést a benyújtott tervezet szerinti tartalommal kösse meg.
 


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe