7. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
Az Ügyrendi Bizottság
2016. június 29-i ülésére

Tárgy:   Fogorvosi megállapodás módosítás
Készítette:   Hanyecz Adrienn
Előterjesztő:   Hegedüs Roland polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!

Az OEP jelezte, hogy a fogorvosi teendők ellátására kötött megállapodást módosítani szükséges a rendelési idő változása miatt.:
 
A rendelési idő 5 óráról 5,5 órára módosul, mivel az egészségügyi szolgáltatások Egészségbiztosítási Alapból történő finanszírozásának részletes szabályairól szóló 43/1999. (III. 3.) Korm. rendelet 22. § (6) bekezdése alapján a lakosságszám növekedésével arányosan növekszik a rendelési idő.
A 2009. január 5. napján kötött megállapodás egyes pontja határozza meg a fogorvosi ellátás rendelési időtartamát, mely kedd 7:00-12:30-ra változik. A rendelési idő változása miatt szükséges a szerződés módosítása, mely módosítást a határozati javaslat tartalmazza. A rendelési idő változását Dr. Fejes Csabával hivatalunk leegyeztette.
 
Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet szíveskedjen az előterjesztést megtárgyalni és azt a határozati javaslatok szerint elfogadni.

Döntéshozói vélemények

Ügyrendi Bizottság    
 
Döntési javaslat

"Fogorvosi megállapodás módosítás"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: egészségügy
Az Ügyrendi Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Hunya Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a lakosságszám növekedése okán a dr. Fejes és Társa Bt. - vel kötött megállapodás módosításához hozzájárul és az alábbi szerződés-módosítást fogadja el és ezzel egyidejűleg felkéri Hegedüs Roland polgármestert, hogy gondoskodjon a szerződés megkötéséről:
 
Megállapodás
2016. évi I. módosítása
 
mely létrejött egyrészről Hunya Község Önkormányzata (5555 Hunya, Rákóczi út 19., képviseli: Hegedüs Roland polgármester) továbbiakban: Megbízó valamint
            másrészt dr. Fejes és Társa Bt. (székhely: 5551 Csabacsűd, Petőfi utca 53. sz. adószáma 20866376-1-04, szakmakód: 1300, képviselő neve: dr. Fejes Csaba) továbbiakban Megbízott között az alábbi feltételekkel:
Előzmény:
A felek 2009. január 05. napján határozatlan idejű megállapodást kötöttek a fogorvosi teendők ellátására. A rendelési idő változása miatt a megállapodás egyes pontja az alábbiakra módosul:
1.      Dr. Fejes Csaba fogszakorvos vállalja, hogy heti egy alkalommal ellátja a fogorvosi teendőket Hunya Községben.
Rendelési idő: Kedd, 7:00-12:30-ig
A felek által Hunyán 2009. január 05. napján kötött szerződés egyéb rendelkezései nem módosulnak.
Jelen megállapodásban nem rendezett kérdésekben az egészségügyi, társadalombiztosítási jogszabályok, valamint a Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadók.
A felek jelen megállapodást elolvasás, értelmezés után, mint akaratukkal mindenben megegyezőt alulírott helyen és napon jóváhagyólag aláírták. Jelen szerződés 4 példányban készült és számozott oldalt tartalmaz.
 
Hunya, 2016. június ……
 
…………………………….                                     ………………………………..
Dr. Fejes és Társa Bt.                                        Hunya Község Önkormányzata
     Dr. Fejes Csaba                                                  Hegedüs Roland
         képviselő                                                           polgármester

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe