2. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete
2016. március 30-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyódi Óvoda és Bölcsőde Szervezeti és Működési Szabályzatának, Pedagógiai Programjának és Házirendjének módosítására
Készítette:   Fonyódi Óvoda és Bölcsőde igazgatója
Előterjesztő:   Fonyódi Óvoda és Bölcsőde igazgatója, Hidvégi József polgármester

A Fonyódi Óvoda és Bölcsőde, bölcsőde intézményegység működési engedélyének módosítása, mely érinti a férőhelyszámot és az ellátási területet, valamint a 2015. évi LXIII. törvény a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI.  törvénynek az ingyenes bölcsődei és óvodai gyermekétkeztetés kiterjesztése érdekében történő módosításáról szóló törvény indokolja a Fonyódi Óvoda és Bölcsőde Szervezeti és Működési Szabályzatának, Pedagógiai Programjának illetve Háziredjének módosítását.

Döntési javaslat

"Előterjesztés a Fonyódi Óvoda és Bölcsőde Szervezeti és Működési Szabályzatának, Pedagógiai Programjának és Házirendjének módosítására"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: köznevelési kérdések
A Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő- testülete a Fonyódi Óvoda és Bölcsőde módosított Szervezeti Működési Szabályzatát, Pedagógiai Programját illetve Házirendjét az előterjesztésben foglaltak szerint elfogadja. A bölcsőde intézményegység férőhelyszámát 32 főben, ellátási területét Fonyód Város és Balatonfenyves község közigazgatási területében határozza meg.


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal
Felelős: Fonyódi Óvoda és Bölcsőde igazgatója

« Vissza
Vissza a főmenübe