5. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Polgármester
2021. március 25-i ülésére

Tárgy:   A Fonyódi Kulturális Intézmények Könyvtárának 2020. évi beszámolója, 2021. évi munkaterve
Készítette:   Fonyódi Kulturális Intézmények vezetője megbízott igazgató
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:  

 Tisztelt Polgármester Úr, Tisztelt Képviselő–testület!
A Fonyódi Kulturális Intézmények Könyvtárának beszámolója és munkaterve a közgyűjteményi szolgáltatások alapján került elkészítésre, az intézmény adottságaival és a koronavírus-okozta veszélyhelyzettel összehangolva.
A koronavírus okozta különleges helyzet miatt a Fonyódi Művelődési Központ, Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény (továbbiakban: FOKI) minden egysége zárva tart addig, amíg a kormány fel nem oldja a 2020 novemberében kihirdetett veszélyhelyzetet.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma – Kulturális Államtitkárság Könyvtári Főosztály által összeállított és a megyei könyvtáraknak megküldött ’Beszámoló-sablon’ -- ’Munkaterv-sablon’ alapján készítettem el a FOKI Könyvtárának 2020. évi beszámolóját és a 2021. évi munkatervét.

Döntéshozói vélemények

Polgármester    
 
Döntési javaslat

"A Fonyódi Kulturális Intézmények Könyvtárának 2020. évi beszámolója, 2021. évi munkaterve"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: turisztikai, kulturális kérdések
A Polgármester a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

 Hidvégi József Fonyód Város polgármestere figyelemmel a 27/2021. (I.29.) Korm. rendeletben kihirdetett veszélyhelyzetre, valamint a Kat. tv. 46. § (4) bekezdésére, amely szerint a képviselő-testület feladat- és hatáskörét veszélyhelyzetben a polgármester gyakorolja, az alábbi önkormányzati határozatot hozza meg:
A Fonyódi Kulturális Intézmények Könyvtárának 2020. évi Beszámolóját és a 2021. évi Munkatervét az előterjesztés melléklete szerint jóváhagyja. 

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe