25/2020. (IV. 20.) Polgármesteri határozat
Tárgy: Közalapítvány Gyomaendrőd Város Közgyűjteményeiért új kuratóriumi tagjának megbízása -Bula Teréz
25/2020.(IV.20.) Gye. Polgm. Határozat

A veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020.(III.11.) Kormányrendeletre tekintettel a Katasztrófa védelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján Gyomaendrőd Város Önkormányzata képviselő-testületének feladat- és hatáskörében eljárva az alábbi döntést hozom:
 
I.                Gyomaendrőd Város Önkormányzata, mint a Közalapítvány Gyomaendrőd Város Közgyűjteményeiért alapítója Nagyné Perjési Anikó kuratóriumi tag lemondására tekintettel a közalapítvány tagjának, Bula Teréz 5502 Gyomaendrőd, Damjanich utca 4. szám alatti lakost a közalapítvány kuratóriumi tagságával bízza meg a 2021. április 30. napjáig terjedő időszakra.
 
II.              Gyomaendrőd Város Önkormányzata, mint a Közalapítvány Gyomaendrőd Város Közgyűjteményeiért alapítója a közalapítvány alapító okiratát az alábbiak szerint módosítja:
 
1. Az alapító okirat 4.3. pontjában a kuratórium tagjának Bula Teréz 5502 Gyomaendrőd, Damjanich utca 4. szám alatti lakos kerül megjelölésre.
 
 
Az alapító okirat jelen módosítással nem érintett részei változatlanul hatályban maradnak.
 
    
« Vissza
Vissza a főmenübe