11. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
Az Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság
2018. október 25-i ülésére

Tárgy:   XXI. Nemzetközi Sajt és Túrófesztivál program és költségvetés tervezete
Készítette:   Albert Ildikó, Weigertné Gubucz Edit
Előterjesztő:   Toldi Balázs polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!
 
Weigertné Gubucz Edit Kállai Ferenc Kulturális Központ mb. intézményvezetője elkészítette a XXI. Nemzetközi Sajt és Túrófesztivál tervezett program tematikáját, valamint költségvetés tervezetét. A rendezvény tervezett időpontja 2019. április 26. péntek-2019. április 28. vasárnap.
Az intézmény pályázatot kíván be nyújtani a Nemzeti Kulturális Alap Kollégiumaihoz, mely pályázat pozitív elbírálása esetén a szakmai programok megvalósításának költségeihez többletforrás biztosítható.

Intézményvezető asszony a beszámolóhoz számlaösszesítőt készített mely a pénzügyi osztályon megtekinthető.
 
Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet az előterjesztés megtárgyalására, döntésének meghozatalára.

Döntéshozói vélemények

Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság   A Bizottság az előterjesztésben eredetileg is szereplő 5. számú határozati javaslat szerint fogadta el az előterjesztést.  
 
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság    A Bizottság az 1 - 4. számú határozati javaslatok elfogadását javasolja a Képviselő-testület számára. 
 
Döntési javaslat

"XXI. Nemzetközi Sajt és Túrófesztivál program és költségvetés tervezete"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: Intézményirányítás
Az Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete tudomásul veszi a XXI. Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál a technikai költségeinek tervezetét, a rendezvény időpontjának a 2019. április 26. péntek-2019. április 28. vasárnap időpontot határozza meg.
A Képviselő-testület fontosnak tartja, hogy a fesztivál szakmai színvonalának emelése érdekében a KKASE szakmai partnerként jelen legyen.
A Képviselő-testület felkéri Weigertné Gubucz Edit mb. intézményvezetőt, hogy a fesztivállal kapcsolatos szervezési feladatok befejeztével adjon tájékoztatást. 

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe