45/2007. (IX. 24.) Környezetvédelmi Bizottsági határozat
Tárgy: Vízgazdálkodási Társulat részére differenciált érdekeltségi hozzájárulás kifizetése

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

 

 

 

 

Göd Város Önkormányzat Környezetvédelmi Bizottságának

2007. szeptember 24-i ülésén készült jegyzőkönyvéből

 

45/2007. (IX. 24.) sz. KvB határozat

 

 

Göd Város Önkormányzat Környezetvédelmi Bizottsága az alábbi határozatot hozta:

Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

A Közép-Duna-Völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség KTVF: 7035-6/2007. sz. határozatában foglaltakra tekintettel tudomásul veszi, hogy az Ilka-patak rendezése (2. sz. fkl. út – Göd, Kálmán utcai híd közötti szakaszán) soron kívüli intézkedést igényel a rendezett vízállapot megteremtése és a csapadékvizek kártételeinek megakadályozása érdekében.

Tekintettel arra, hogy Göd Város Önkormányzat – mint a Gödöllő-Vác Térség Környezetvédelmi, Beruházó és Szolgáltató Vízgazdálkodási Társulat tagja – ezen kötelezettségét a vízgazdálkodási társulat útján látja el, ezért kötelezettséget vállal arra, hogy a társulat alapszabályának 9.2.4.6 pontja alapján hozott küldöttgyűlési határozat szerint …………………………… Ft összegű differenciált érdekeltségi hozzájárulást a társulat részére egy összegben megfizeti.

 

Felhatalmazza a Polgármestert, hogy a Vízgazdálkodási Társulatnak e tárgyban hozott küldöttgyűlési határozata alapján a differenciált érdekeltségi hozzájárulást a Társulat számlájára átutalja.

 

Határidő: azonnal

Felelős: Polgármester

 

 

 

 

 

 

 

Kivonat hiteles:

 

Göd, 2007. szeptember 26.

 

 

 

 

 

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe