89/2010. (VII. 7.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Albérlők házában lévő ingóságok megvásárlása

89/2010. (VII. 07.) sz. Ök. határozat

 

Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete

 

1./ Tudomással bír arról és elfogadja, hogy az Önkormányzat és a MEOE Dunakanyar Gödi Szervezete között 2003. november 3. napján létrejött bérleti szerződés 4. pontjában az önkormányzat használatába adott eszközök nem a MEOE Gödi Szervezetének tulajdonát, hanem Kruzslicz István magántulajdonát képezték.

 

2./Megállapítja, hogy a bérleti szerződés megszűnt, azonban a bérleti szerződés 4. pontjában foglaltaknak megfelelően a használatra átadott eszközök visszaadására sem a MEOE Gödi Szervezete sem más részére nem került sor, a szerződés szerint átvett eszközök az eltelt idő alatt teljesen megsemmisültek, illetve teljes egészében használhatatlanná váltak, így azok visszaadására a tulajdonos részére nincsen lehetőség..

 

3./Ennek megfelelően Göd Város Önkormányzata az ezen szerződés alapján átvett, de valójában Kruzslicz István magántulajdonát képező eszközök értékét téríti meg Kruzslicz István részére a jelen határozat mellékletét képező elszámolás alapját képező lista adatainak megfelelően összesen 439.160 Ft értékben.

 

4./Felhatalmazza a Polgármestert arra, hogy a bérleti szerződés alapján átvett eszközök helyett, azok értékét térítse meg Kruzslicz István részére összesen 439.160 Ft értékben.

Fedezet: Bérlakások értékesítéséből származó bevétel terhére.

 

Határidő: Azonnal

Felelős: Polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe