2/2008. (I. 31.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Pályázatíró cég kiválasztása

2/2008. (I. 31.) sz. Ök. határozat

 

Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete

 

„A hazai NFT II-es pályázatok és brüsszeli, és egyéb más forrású pályázatok megírása, menedzselése az önkormányzat és kapcsolódó intézményei számára vállalkozási szerződés keretében” tárgyú közbeszerzési eljárás eredményére vonatkozóan az alábbi határozatot hozza meg:

1.)                EuroAdvance Közgazdasági Tanácsadó Kft-t (4551 Nyíregyháza - Oros, Deák Ferenc u. 18.) a jelentkező jelentkezését a Kbt. 114. § (1) bekezdésének f) pontja alapján érvénytelenné nyilvánítja.

2.)                 

1.)    az MP Térségi Fejlesztési Központ Kft. konzorciumvezető - INFO- DATAX Kft. konzorciumi tag jelentkezését a Kbt. 114. § (1) bekezdésének e) és f) pontja alapján érvénytelenné nyilvánítja.

2.)    a HGB Trade 2004 Kft. jelentkezését a Kbt. 114. § (1) bekezdésének e) és f) pontja alapján érvénytelenné nyilvánítja.

3.)    a Terra- KSZI- Pro Urbe Konzorcium jelentkezését a Kbt. 114. § (1) bekezdésének e) és f) pontja alapján érvénytelenné nyilvánítja.

 

3.) Az Első Magyar Önkormányzati Vagyon és Adósságkezelő Kft-t valamint a Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft konzorciumvezető, és Metodus Kft konzorciumi tag közös jelentkezését nyilvánítsa az ajánlatkérő érvényesnek és alkalmasnak, és részükre kerüljön az ajánlattételi felhívás megküldésre.

 

Felelős: Polgármester

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe