80/2007. (VII. 9.) Városfejlesztési Bizottsági határozat
Tárgy: 1. sz. Óvoda fűtéskorszerűsítésével kapcsolatos megállapodás megkötését támogatja

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

 

Göd Város Önkormányzat Városfejlesztési Bizottságának 2007. július 09-én készült jegyzőkönyvéből

 

 

 

80/2007.(VII.09.) sz. VfB határozat

 

Göd Város Önkormányzat Városfejlesztési Bizottsága a tárgyi előterjesztést megvitatta, és az alábbi határozatot javasolja a Képviselő-testületnek elfogadásra:

 

1.       Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete Vállalkozási Szerződést köt a RFV ESCO Kft.-vel (1118 Budapest, Számadó út 19.) a Huzella Tivadar Általános Iskola valamint az 1.sz. Óvoda fűtéskorszerűsítésével kapcsolatban.

 

2.      A beruházás 28.680.000,- Ft + ÁFA összegét a RFV ESCO Kft. biztosítja. Előzőek értelmében a fűtéskorszerűsítés Önkormányzati forrást nem igényel.

 

3.      Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete nyilatkozik, hogy a Hőszolgáltatási Szerződés 4.10. pontja szerint inkasszó jogot biztosít szolgáltató és finanszírozó hitelintézet részére a banki tőketörlesztés és kamatfizetés összegének Megrendelő számlájáról történő beszedésére vonatkozóan, legfeljebb a mindenkori hőszolgáltatási számla értékéig arra az esetre, amennyiben Megrendelő fizetési kötelezettségeinek határidőre nem, vagy nem hiánytalanul tesz eleget.

 

4.      Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza Markó József polgármestert, hogy az Önkormányzat nevében a szükséges szerződéseket, nyilatkozatokat és okiratokat aláírja, és az ügyben teljes körűen eljárjon.

 

Felelős:          polgármester

Határidő:       azonnal, illetve folyamatosan

 

 

 

 

 

Kiadmány hiteles:

 

 

Szokolainé Obermayer Éva

Göd, 2007. július 13.

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe