176/2008. (X. 13.) Városfejlesztési Bizottsági határozat
Tárgy: GSE határozati javaslatának elvi támogatása

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

 

Göd Város Önkormányzat

 

VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGÁNAK

                             2008. október 13-án készült jegyzőkönyvéből                         

 

 

176/2008.(X.13.) sz. VFB határozat

 

Göd Város Önkormányzat Városfejlesztési Bizottsága elviekben támogatja az alábbi határozat elfogadását azzal, hogy az erdészeti hatósági eljárást kezdeményezzen az önkormányzat.

 

1.) A … Bizottság támogatja, hogy a GSE az alsó-gödi labdarúgópályán 2 db műfüves pályát építsen, 20x40 méteres méretben, világítással, saját üzemeltetéssel, s hogy ennek elősegítése érdekében az Önkormányzat kezességet vállaljon, és/ vagy a jelzálogjog bejegyzéshez hozzájáruljon max. 45 millió ft értékben, és max. 2023. december 31-ig terjedően, úgy hogy a GSE viszontgaranciát vállal az Önkormányzat felé a mindenkori labdarúgást illető költségvetési támogatása mértékéig. A bizottság ennek érdekében támogatja a GSE jelenlegi bérleti szerződésének 2023 12.31-ig való meghosszabbítását a jelenlegi feltételekkel.

2.) A Bizottság támogatja, hogy a GSE területcsere keretében 10 évre bérleti vagy használati jogot kapjon a … hrsz. alatti, jelenleg …besorolású , a Kiserdőben a focipálya mellet található tisztáson, horpadáson, … ha területen, füves focipálya működtetése céljából, az átmenő forgalom és a városi rendezvények igényeinek elsődlegessége szem előtt tartásával, s cserébe a Rákóczi úton található sportpálya bérleti jogáról lemondjon a város javára, azzal a feltétellel, hogy a város továbbra is zöldfűves, bárki számára nyitott sport és szabadidő eltöltésére alkalmas helyként kívánja hasznosítani.. Felhívja a jegyzőt, hogy ennek érdekében a szükséges eljárásokat folytassa le!

4.) A Bizottság támogatja, hogy a TESZ jelenleg fennálló követeléseit a GSE felé, és a GSE követeléseit az Önkormányzat felé vezessék össze a Pénzügyi Bizottság által meghatározott technikával.

5.)A Bizottság támogatja, hogy fentiek megvalósulása esetén a GSE a teljes 10 millió ft-os követelését az Önkormányzattal szemben kielégítettnek fogadja el.

 

Határidő: folyamatos

Felelős: Jegyző, főépítész

 

 

Kiadmány hiteles:

 

 

Szokolainé Obermayer Éva

Göd, 2008. október 16.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe