27/2010. (X. 22.) Képviselő-testületi rendelet
Tárgy: SZMSZ módosítása

Göd Város Önkormányzatának 27/2010.(X. 22.) sz. Ök. rendelete a Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 14/2009. (IV. 24.) sz. Ök. rendelet módosításáról

 

1.§

A rendelet 24.§ (2) bekezdése az alábbiak szerint módosul:

 

24.§ (2) Állandó bizottságok

-          Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság

-          Közművelődési, Oktatási és Sport Bizottság

-          Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság

-          Szociális Bizottság.

 

2.§

 

A rendelet 5. sz. melléklete az alábbiak szerint módosul:

 

(1) A „Pénzügyi Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság feladat- és hatáskörei” cím helyébe, valamint az „Ügyrendi- Jogi és Közbiztonsági Bizottság feladat-és hatáskörei” cím helyébe az alábbi szövegrész lép: „Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság feladat-és hatáskörei”

(2) Az Ügyrendi- Jogi és Közbiztonsági Bizottság feladat- és hatáskörei cím alatt felsorolt feladatok számozása a 19- 29. sorszámot kapja.

 

(3) A „Közművelődési és Oktatási Bizottság feladat-és hatáskörei” cím helyébe, valamint a „Sportbizottság feladat- és hatáskörei” cím helyébe az alábbi szövegrész lép: „Közművelődési, Oktatási és Sport Bizottság feladat-és hatáskörei”

 

(4) A Sportbizottság feladat- és hatáskörei cím alatt felsorolt feladatok számozása a 15- 29. sorszámot kapja.

 

(5) A „Városfejlesztési Bizottság feladat-és hatáskörei” cím helyébe, valamint a „Környezetvédelmi Bizottság feladat-és hatáskörei” cím helyébe az alábbi szövegrész lép: „Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság feladat- és hatáskörei”

 

(6) A Környezetvédelmi Bizottság feladat- és hatáskörei cím alatt felsorolt feladatok számozása a 15- 19. sorszámot kapja.

 

3.§

 

(1) A Szervezeti és Működési Szabályzat teljes szövegében a Pénzügyi Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság szövegrészt a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság szövegrész váltja fel.

 

(2) A Szervezeti és Működési Szabályzat teljes szövegében az Ügyrendi- Jogi és Közbiztonsági Bizottság szövegrészt a Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság szövegrész váltja fel.

 

(3) A Szervezeti és Működési Szabályzat teljes szövegében a Közművelődési és Oktatási Bizottság szövegrészt a Közművelődési, Oktatási és Sport Bizottság szövegrész váltja fel.

 

(4) A Szervezeti és Működési Szabályzat teljes szövegében a Sportbizottság szövegrészt a Közművelődési, Oktatási és Sport Bizottság szövegrész váltja fel.

 

(5) A Szervezeti és Működési Szabályzat teljes szövegében a Városfejlesztési Bizottság szövegrészt a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság szövegrész váltja fel.

 

(6) A Szervezeti és Működési Szabályzat teljes szövegében a Környezetvédelmi Bizottság szövegrészt a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság szövegrész váltja fel.

 

4.§

 

Ezen rendelet kihirdetésével lép hatályba, kihirdetéséről a jegyző gondoskodik.

 

 

Markó József                                                   Dr. Szinay József

          polgármester                                                        jegyző

« Vissza
Vissza a főmenübe