129/2009. (XI. 9.) Városfejlesztési Bizottsági határozat
Tárgy: Javasolja a Szakáts Villára pályázat kiírását

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

 

Göd Város Önkormányzat

 

VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGÁNAK

                   2009. november 09-én készült jegyzőkönyvéből        

 

 

129/2009.(XI.09.) sz. sz. VfB határozat

 

Göd Város Önkormányzatának Városfejlesztési Bizottsága javasolja a Szakáts-villára azonnali pályázat kiírását az alábbi tartalommal:

-          A villaépület felújítása vállalkozói alapon a felújításért cserébe 20 évi használat, a 20 év eltelte után rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotában visszakerül az önkormányzat birtokába.

-          A villaépület nyugati homlokzata megtartandó, (nem bontható el) egyébként az épület átalakítható és bővíthető

-          Az ingatlan másik felén iskola épül, ezért csak melegkonyhás vendéglátás engedélyezhető.

-          Az iskola étkeztetése az iskolával kötendő megállapodás alapján itt megoldandó.

-          Az épületben szálláshelyek is kialakíthatóak. (az előtte elhaladó nagyforgalmú kerékpárút, és a Dunán egyre csökkenő csónakházi férőhelyek, az ingatlan természetközeli állapota alkalmassá teszi a területet a vizisportok, a kerékpáros-, illetve az ökoturizmus részére szálláshelyek kialakítására.)

-          A területen levő használaton kívüli csónakház üzemeltetése is a pályázat része. (a meder sajátosságai miatt a motoros vizijárművek kikötésére alkalmatlan, balesetveszélyes.)

-          A terület az országos ökológiai hálózat része, ezért csak olyan hasznosítás kerülhet szóba, ami az itt élő növényzetet és állatvilágot, valamint a környék lakosságát nem zavarja.

 

Határidő: 2009. november 20.

Felelős: polgármester          

 

 

 

Kiadmány hiteles:

 

 

Szokolainé Obermayer Éva

jegyzőkönyvvezető

2009. november 25.

 

 

 

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe