123/2010. (IX. 22.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Általános iskolás státuszigényei

123/2010. ( IX. 22. ) sz. ök. határozat

 

Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete

 

 

Göd Város Önkormányzat Képviselő-testület  jóváhagyja, hogy

 

·                     2010. szeptember 1. napjának hatályával a Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény általános iskolai feladatához egy fél pedagógus álláshelyet bővítsen azzal a megkötéssel, hogy ehhez többletforrást nem igényelhet és nem tervezhet, az álláshely fedezetét a meglévő és ellenkező rendelkezésig rögzített túlórakeret adja. Felkéri a jegyzőt, hogy gondoskodjon az önkormányzat költségvetési rendeletében a Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény általános iskolai feladatához rendelt engedélyezett álláshelyek számának 70 fő- és 1 részállásról 71 főállásra emeléséről.

·                     2010. szeptember 1. napjának hatályával a  Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény általános iskolai feladatához további egy fő technikai dolgozó álláshelyet bővítsen azzal a megkötéssel, hogy ehhez többletforrást nem igényelhet és nem tervezhet, az álláshely fedezetét az intézmény dologi előirányzatából e döntéssel a személyi előirányzathoz átcsoportosított 120.000.-Ft/hó forrás adja. Felkéri a jegyzőt, hogy gondoskodjon az önkormányzat költségvetési rendeletében a Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény általános iskolai feladatához rendelt engedélyezett álláshelyek számának 71 főállásról 72 főállásra emeléséről.

·                     2010. szeptember 1. napjának hatályával a  Huzella Tivadar Általános Iskola általános iskolai feladatához további egy fő technikai dolgozó álláshelyet bővítsen azzal a megkötéssel, ehhez többletforrást nem igényelhet és nem tervezhet, az álláshely fedezetét az intézmény dologi előirányzatából e döntéssel a személyi előirányzathoz átcsoportosított 120.000.-Ft/hó forrás adja. Felkéri a jegyzőt, hogy gondoskodjon az önkormányzat költségvetési rendeletében a Huzella Tivadar Általános Iskola általános iskolai feladatához rendelt engedélyezett álláshelyek számának 63 fő- és 7 részállásról 64 fő- és 7 részállásra emeléséről.

 

Határidő: azonnal

Felelős:   Dr. Szinay József jegyző

 

« Vissza
Vissza a főmenübe