32/2011. (II. 16.) Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsági határozat
Tárgy: Kiegészítéssel elfogadásra javasolja a „környezetpolitikai nyilatkozatot”

 

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

 

 

Göd Város Önkormányzat

 

VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI
BIZOTTSÁGÁNAK

 

                   2011. február 16-i üléséről készült jegyzőkönyvből   

 

 

32/2011.(II.16.) sz. VKB határozat

 

 

Göd Város Önkormányzatának Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága elfogadásra javasolja Sipos Richárd képviselő által előterjesztett „Göd Város Képviselő-testületének környezetpolitikai nyilatkozat”-át, az alábbi módosításokkal, melyet az előterjesztő befogadott.


1. bekezdés
:Göd Város Képviselő-testülete fontosnak tartja a környezet- és természetvédelem fontosságát és szükségszerűségét. Tudatában van annak, hogy a hosszú távú fenntartható fejlődés alapvető feltétele a környezeti elemek ésszerű igénybevétele és az indokolatlan környezetterhelés elkerülése.

2. bekezdés:Göd Város Képviselő-testülete kötelezettséget vállalt és vállal a jövőben is a környezet megóvásával kapcsolatban, valamint a környezeti állapot javítása érekében minden lehetséges intézkedést megtesz. Különös figyelmet fordít a társadalmi-, városi-, és környezetvédelmi érdekek egyensúlyának biztosítására, figyelembe véve a fenntartható fejlődést.

3. bekezdés Továbbra is kiemelt feladatként kezeli a klímaváltozást okozó gázok kibocsátásának csökkentését. Ennek érdekében – lehetőségei figyelembevételével – törekszik az energiagazdálkodás hatékonyságának – ezen belül a megújuló energiaforrások részarányának – növelésére.

(A többi szöveg változatlan)

 

Határidő: azonnal

Felelős: Kovacsik Tamás VKB elnök

 

 


Kiadmány hiteles:

 

 

Szokolainé Obermayer Éva

jegyzőkönyvvezető

2011. február 25.

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe