4/2008. (I. 28.) Pénzügyi Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: 4/2008.(I.28.) Javasolja , hogy az EuroAdvance Kft. pályázatát érvénytelenné, a Stratis-Metodus konzorcium pályázatát érvényessé nyilvánítsa a testület. KT, Beruh. Ov.

 

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

 

GÖD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

 

Pénzügyi Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottságának

2008. január 28-i ülésén készült jegyzőkönyvéből

 

 

4/2008. (I.28.) sz. PEKB határozat

 

A Pénzügyi Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság  elfogadásra javasolja Képviselő-testületnek a A hazai NFT II-es pályázatok és brüsszeli, és egyéb más forrású pályázatok megírása, menedzselése az önkormányzat és kapcsolódó intézményei számára vállalkozási szerződés keretében” tárgyú egyszerű közbeszerzési eljárás eredményére vonatkozóan az alábbi határozatot hozza meg:

 

1.)    EuroAdvance Közgazdasági Tanácsadó Kft.-t (4551 Nyíregyháza- Oros, Deák Ferenc u. 18.)   a jelentkező jelentkezését a Kbt. 114. § (1) bekezdésének f) pontja alapján nyilvánítsa érvénytelenné.

 

2.)     

1.)    az MP Térségi Fejlesztési Központ Kft. konzorciumvezető - INFO- DATAX Kft. konzorciumi tag jelentkezését a Kbt. 114. § (1) bekezdésének e) és f) pontja alapján nyilvánítsa érvénytelenné.

2.)    a HGB Trade 2004 Kft. jelentkezését a Kbt. 114. § (1) bekezdésének e) és f) pontja alapján nyilvánítsa érvénytelenné.

3.)    a Terra- KSZI- Pro Urbe Konzorcium jelentkezését a Kbt. 114. § (1) bekezdésének e) és f) pontja alapján nyilvánítsa érvénytelenné.

 

3.) Az Első Magyar Önkormányzati Vagyon és Adósságkezelő Kft.-t valamint a Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. konzorciumvezető, és Metodus Kft. konzorciumi tag közös jelentkezését nyilvánítsa az ajánlatkérő érvényesnek és alkalmasnak, és részükre kerüljön az ajánlattételi felhívás megküldésre.

 

Felelős: Polgármester

Határidő:azonnal

 

Kiadmány hiteles:

 

Göd, 2008. február 29.

Szokolainé Obermayer Éva

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe