80/2009. (IX. 3.) Pénzügyi Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: 80/2009.(IX.03.) Javasolja, hogy a „Közutak építése vállalkozói szerződés keretében” PENTÁ-val kössön az ÖK szerződést. Beruh. Ov.

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

 

 

GÖD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

 

Pénzügyi Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottságának

2009. szeptember 03-i ülésén készült jegyzőkönyvéből

 

 

 

 

 

80/2009.(IX.03.) sz. PEKB határozat

 

Göd Város Önkormányzat Pénzügyi Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsága  javasolja, hogy 

·         a Göd Város közigazgatási területén az önkormányzat tulajdonában és kezelésében lévő közutak építése vállalkozási szerződés keretében tárgyú közbeszerzési eljárásban, a PENTA Általános Építőipari Kft. (2100 Gödöllő, Kenyérgyári út 1/E.) ajánlattevővel kötött szerződést az alábbiak szerint módosítja:

·         A szerződés 5.3 pontja „A kivitelezés teljesítési határideje: a munkaterület átadásától számított 65. naphelyett

„A kivitelezés teljesítési határideje: a munkaterület átadásától számított 92. nap (2009.10.09.)” szövegre módosul, az előre nem látható pótmunka miatti közbeszerzési eljárás lefolytatásához és a munka elvégzéséhez szükséges időtartam miatt.

·         A szerződés 6.4 pontja „Vállalkozó 1 db részszámlát és 1 db végszámlát nyújthat be. A részszámla maximum 50 %-os készültségi foknál nyújtható be” helyett

„Vállalkozó 2 db részszámlát és 1 db végszámlát nyújthat be. A részszámla maximum 50 %-os, illetve 80 %-os készültségi foknál nyújtható be” szövegre módosul. Indoka, hogy a pótmunka miatti közbeszerzési eljárás lefolytatása, illetve az elrendelt munka elvégzése után lehet csak műszakilag átadni a pótmunkával érintett  utakat, továbbá, hogy az addig elkészült munkát a kivitelező le tudja számlázni.

Felhatalmazza a Polgármestert a szerződésmódosítás aláírására.

Határidő: azonnal

Felelős: Polgármester, Beruházási Osztály

 

 

 

 

 

Kiadmány hiteles:

 

 

Szokolainé Obermayer Éva

jegyzőkönyvvezető

Göd, 2009. október 09.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe