26/2011. (III. 11.) Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: PEKJB jav., hogy a Göd 4258. hrsz-ú ingatlanból a DRMV Zrt. által megépítendő reg. vízvezeték a védőtávolságok betart. közetrületekre kerüljön, melyhez a vázrajzot a Beruh. Oszt. készítesse el.

 

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

 

GÖD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

 

Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottságának

2011. március 11-i ülésén készült jegyzőkönyvéből

 

 

 

26/2011.(III.11.) sz. PEKJB határozat

 

Göd Város Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság javasolja, hogy a Göd 4258.  hrsz-ú ingatlanból a DRMV Zrt. által megépítendő regionális vízvezeték a védőtávolságok betartásával közterületre kerüljön, melynek érdekében a területvásárláshoz a hivatalos változási vázrajzot Beruházási Osztály készítesse el.

 

A hivatalos telekalakításra alkalmas változtatási vázrajz elkészíttetésének költségét és az adásvétellel kapcsolatos költséget az Önkormányzat vállalja.

 

Az Önkormányzat kifejezi azt a szándékát, hogy a Göd 4258 hrsz-ú magántulajdonú ingatlanból, melynek tulajdonosa Zengő Péterné (2600 Vác, Szélsősor 7.) és Zengő Péter (2600 Vác, Arany János u. 11.  I/2.), 52 m2  térmértékű földterületet megvásárol bruttó  140 eFt –ért.

Az elkészült változási vázrajzban meghatározott földterület nagyságának ára - eltérés esetén -, az értékbecslő által meghatározott árából számított egységárral számítandó.

 

Határidő: azonnal

Felelős: Beruházási Osztály

 

 

 

Kiadmány hiteles:

 

 

Szokolainé Obermayer Éva

jegyzőkönyvvezető

Göd, 2011. március 16.

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe