32/2011. (III. 21.) Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: PEKJB jav., hogy Göd Város Önk., és a Verőcei Református Egyházközség között közoktatási megállapodás jöjjön létre egy tanévre

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

 

GÖD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

 

Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottságának

2011. március 21-i ülésén készült jegyzőkönyvéből

 

 

32/2011.(III.21.) sz.  PEKJB határozat

 

Géza Fejedelem Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde Gödi Tagintézményének közoktatási megállapodása tárgyában

 

Göd Város Önkormányzat Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsága javasolja, hogy a Göd Város Önkormányzata és a Verőcei Református Egyházközség között az utóbbi fenntartásban álló gödi tagintézmény működése érdekében kötendő közoktatási megállapodás jöjjön létre egy tanévre, 2010. szeptember 1-től 2011. augusztus 31. közötti időszakra. Javasolja, hogy megállapodás-tervezetben 6. pontjában meghatározott önkormányzati kiegészítő támogatás mértékét az intézményben ellátott gödi  (és sződ-nevelek-dűlői) lakóhellyel rendelkező gyermekek után a tanévre 1.710.000,- Ft legyen.

 

A bizottság javasolja, hogy a kifizetés egyösszegben az előző évben kötött megállapodás elszámolását követően megtörténjen.

 

Javasolja kikötni, hogy ha az egyházi fenntartó még ebben a tanévben megkapja a 2011. évre megállapított 230.000,-Ft/fő/év egyházi kiegészítő támogatást (normatívát) úgy, a fenti összegből 300.000,-Ft-ot az önkormányzat részére fizessen vissza.

 

Forrás: Általános működési tartalék.

 

Határidő: azonnal

Felelős: Polgármester, Jegyző

 

 

 

Kiadmány hiteles:

 

Szokolainé Obermayer Éva

jegyzőkönyvvezető

Göd, 2011. április 10.

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe