18/1999. (VI. 22.) Képviselő-testületi rendelet
Tárgy: Önkormányzati vagyon hasznosításának, használatának és forgalmának rendjéről

Göd Város Önkormányzat 18/1999.(VI.22.) sz. Ök. rendelete

 az önkormányzati vagyon hasznosításának, használatának és forgalmának rendjéről

 

A település működőképességének alapja az önkormányzat vagyonának ésszerű felhasználása.  Attól a céltól vezérelve, hogy a vagyon hasznosításának, használatának és forgalmának szabályozása a település rövid és hosszú távú érdekeit szolgálja és megakadályozza a felelőtlen gazdálkodást, a képviselő-testület az ÖTV 80 § (1) bekezdésben foglaltak alapján - tekintettel az ÖTV. 1.§ (6) bekezdésének b./ pontjára a következőket rendeli.

 

Alapelvek

1. §

Az önkormányzati vagyon hasznosításának célja

a./ a település fejlődésének elősegítése, a jelenleg hasznosított és  hasznosítatlan vagyon gazdaságos hasznosítása,

b./ az Önkormányzat feladatainak eredményes ellátása érdekében saját bevételeinek növelése,

c./ foglalkoztatási gondok enyhítése.

 

A rendelet hatálya

2.§

(1)        a./ A rendelet szervi hatálya az Önkormányzatra, az Önkormányzat intézményeire,

            b./ tárgyi hatálya az Önkormányzat vagyonára terjed ki.

            c./ (*1) E rendelet hatálya kiterjed az ingatlan-végrehajtás során végrehajtás alá vont, a települési önkormányzat elővásárlási jogának gyakorlásával megszerzett ingatlanok hasznosítására.

 

Az Önkormányzat vagyona

3.§

(1) Az Önkormányzat vagyona a tulajdonában lévő:

            - ingatlanokból,

            - ingó dolgokból,

            - üzletrészből, részvényekből,

            - értékpapírokból

            - egyéb vagyoni értékű jogokból áll.

(2) Az Önkormányzat vagyona rendeltetése szerint törzsvagyonból és egyéb vagyonból áll.

(3) Az Önkormányzat törzsvagyonát a forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak alkotják.

(4) A korlátozottan forgalomképes ingatlanok felsorolását e rendelet mellékletének 7. rovata tartalmazza.

(5) Az Önkormányzat vagyonának jelentős részét a forgalomképes, vállalkozói vagyon alkotja, felsorolását e rendelet mellékletének 8. sz. rovata tartalmazza.

(6) Az Önkormányzat vagyona felett a tulajdonost megillető jogok gyakorlása során e rendelet rendelkezései szerint kell eljárni.

 

Az önkormányzat vállalkozása

4.§

(1) Az Önkormányzatnak gazdasági vállalkozásba való belépéshez, önálló vállalkozás alapításához, részvétel megszüntetéséhez a Képviselő-testület minősített többségű szavazata szükséges.

(2) A vállalkozásban való részvételt gazdasági érdek, vagy  községpolitikai cél határozhatja meg.

a./ gazdasági érdek esetén a mértékadó szempont a tőkehozadék mértéke,

b./ községpolitikai cél: a lakosság részére alapellátást biztosító tevékenység, vagy foglalkoztatáspolitikai szempont lehet.

(3) A gazdasági érdek alapján való elhatározáshoz gazdaságossági számítást kell készíteni, amelynek részletesen kell tartalmaznia a várható bevételeket és kiadásokat, továbbá a termék, vagy szolgáltatás piacát is meg kell jelölni.

(4) A forgalomképes és a korlátozottan forgalomképes vagyon vállalkozásba való beviteléhez a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság javaslata alapján a Képviselő-testület minősített többséggel hozott döntése szükséges.

(5) Az e rendelet mellékletében forgalomképtelenként feltüntetett törzsvagyon vállalkozásba nem vihető és egyéb módon sem hasznosítható.

(6) Az Önkormányzat csak olyan vállalkozásban vehet részt, amelyben felelőssége a vagyoni hozzájárulás mértékét nem haladja meg /Rt, Kft, /

(8) Az önkormányzat vállalkozása a kötelező feladatok ellátását nem veszélyeztetheti, költségvetési hiányt nem okozhat.

(9) A vállalkozásban viselt vezetői tisztségeket, vagy felügyelő-bizottsági tagságot a képviselő-testület határozza meg a bevitt vagyon arányában.

(10) A vállalkozásban  tulajdonosi képviselettel a képviselő-testület bármelyik képviselőt megbízhatja.  A megbízásnak tartalmaznia kell a képviseleti jog korlátait, valamint elő kell írni az évenkénti beszámolási kötelezettséget.

 

Az önkormányzati vagyon hasznosítása

5.§

(1) Az önkormányzat a forgalomképes vagyonát - tulajdonba,

                                                       - bérbe,

                                                      - használatba adhatja, vagy egyéb módon is hasznosíthatja.

(2) Az önkormányzat forgalomképtelen és korlátozottan forgalomképes törzsvagyona tulajdonba nem adható.

 

Önkormányzati vagyon hasznosításának módja

6.§

(1) Az önkormányzati vagyon hasznosítása a képviselő-testület döntése alapján történhet:

-          árveréssel

-          ajánlati felhívással

-           egyedi döntés alapján. (*33)

(2) A képviselő-testület e rendelet mellékletében felsorolt ingatlan vagyontárgyak hasznosítási módját meghatározza. A hasznosítási mód szerinti besorolást a testület minden évben a költségvetési rendelet elfogadását követő két hónapon belül felülvizsgálja.

(3) Az önkormányzati vagyon hasznosítási módjának meghatározásához számba kell venni a feltételeket, vizsgálni kell a jövedelmezőséget, ki kell választani az alternatívák közül a megfelelő hasznosítási formát, amelynek során mérlegelni kell a község rövid és hosszú távú érdekeit. Elidegenítés előkészítése során az ingatlan vagyont minden esetben fel kell értékeltetni. A gazdasági számítást és a felértékelésről szóló dokumentációt a Településfejlesztési és Környezetvédelmi, valamint a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság elé kell terjeszteni.

(4) Az előkészítés során a gazdasági társaságba történő belépés, vagy gazdasági társaság alapítása esetén a vizsgálatnak ki kell terjednie:

- tőkeértékelésre, a hozammutatókra, a megtérülési mutatókra, a kamat és az osztalék kondícióira.

- összehasonlító elemzést kell végezni a különböző pénzügyi feltételekre és megoldásokra.

(5) Az előkészítésben és az elemzésben a hasznosítási javaslatot tevő is közreműködhet.

 

A vagyonhasznosítási eljárás szabályai

7.§

(1) A Településgazdálkodási Iroda felméri az ingatlan műszaki jellemzőit, az esetlegesen elvégzendő műszaki, építési munkákat és azok költségeit.  Javaslatot tesz a költségek esetleges megosztására, a rendezési tervek figyelembevételével a hasznosítás időtartamára / határozott vagy határozatlan idő / és a hasznosítás módjára. A Településgazdálkodási Iroda javaslatát a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság és a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság megvitatja, majd állásfoglalását a testület elé terjeszti.

(2) A képviselő-testület a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság, valamint a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság javaslata alapján, az ipari és kereskedelmi szempontok figyelembevételével meghatározza, hogy a község ellátási érdekeit figyelembe véve milyen üzletkör, tevékenységi kör kerüljön előtérbe, mely tevékenységeket zár ki hatályos jogszabály.

 

Pályázatra vonatkozó szabályok

8.§

Önkormányzati vagyon elidegenítésére, bérletére egyéb módon történő hasznosítására a képviselő-testület pályázatot írhat ki.

 

Az árverésre vonatkozó szabályok

9. § (*33)

/1/ Az árverés az ingatlan- és ingóvagyon értékesítésével vagyoni értékű jog hasznosításának, nyilvános a pályázók közvetlen részvételével és jelenlétével megvalósuló versenyeztetése, mely során a vételár a nyilvános liciten licitlépcsôk alkalmazásával kialakult legmagasabb ajánlati ár.

/2/ A kiíró a versenyeztetés során valamennyi ajánlattevő számára egyenlő esélyt köteles biztosítani az ajánlat megtételéhez szükséges információhoz jutás és az alkalmazott versenyfeltételek tekintetében. A kiíró a pályázat tartalmát úgy köteles meghatározni, hogy annak alapján az ajánlattevők megfelelő ajánlatot tehessenek.

/3/ Minden ajánlattevőnek joga van a kiíró által rendelkezésre bocsátott valamennyi információhoz hozzáférni. Ennek keretében a pályázó számára hozzáférhetővé kell tenni minden adatot annak érdekében, hogy a megalapozott ajánlatát módjában álljon megtenni.

 

Az árverés kiírása

10. § (*33)

/1/   Az árverést hirdetmény közzétételével kell kiírni.

       A hirdetményben fel kell tüntetni:

a./ az árverező szerv megnevezését, székhelyét;

b./ az árverés helyét és idejét;

c./ az árverezésre kerülő vagyontárgy megnevezését, címét;

d./ kikiáltási árát és azt, hogy a vevő tulajdon vagy bérleti jogot szerezhet;

e./ licitlépcső mértékét;

f./  a helyiség bérleti díját és értékállandóságának megőrzése érdekében az emelést (KSH által közzétett fogyasztói árindex);

g./ az árverésre kerülő vagyontárgyak megtekintésének idejét;

h./ az árverési előleg összegét, letétbe helyezésének módját és idejét;

i./  az árverésre kerülő vagyonról az információ adás helyét és idejét;

j./  tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy árverésen kizárólag az vehet részt,

     illetve adhat a részvételre képviseleti meghatalmazást, akinek a nevére az árverezési előleg letétbe helyezésre került.

/2/   A hirdetményt a Gödi Körképben, az Önkormányzat honlapján, a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján, a 10 millió Ft értéket meghaladó vagyontárgy esetében legalább egy országos napilapban közzé kell tenni, az árverés időpontját legalább 30 nappal megelőzően.

 

Az árverés részvétel feltételei, az árverési vevő kötelezettségei

11. § (*33)

/1/   Az árverésen az vehet részt, aki a hirdetményben megjelölt helyen és időben megjelenik és nyilatkozik arról, hogy a vételárral rendelkezik, továbbá árverési előleget a hirdetményben megjelölt módon az árverés megkezdéséig letétbe helyezte, az árverési szabályzatot (amely jelen rendelet kivonata) megismerés és tartalmának elfogadása után aláírta. Letétbe helyezés módja: az árverés megkezdése előtt három nappal az Önkormányzat számlájára történő átutalással. Az árverési előleg megérkezéséről az Önkormányzat Pénzügyi Osztálya az árverés megkezdése előtt igazolást állít ki.

/2/   Az árverési előleg mértéke, ha a kikiáltási ár:

       -    0-1.000.000.-Ft                                                10 %-a

       -1.000.000-5.000.000.-Ft

            100.000.-Ft és az 1.000.000.-Ft-on felüli rész      2,5 %-a

       -5.000.000-10.000.000.Ft

            200.000.-Ft és az 5.000.000.-Ft-on felüli rész      2 %-a

       -10.000.000-20.000.000.-Ft

            300.000.-Ft és a 10.000.000.-Ft-on felüli rész      1 %-a

       -20.000.000.-Ft-tól

            400.000.-Ft és a 20.000.000.-Ft-on felüli rész      0,5 %-a

/3/   Az árverési vevő által letétbe helyezett előleg összege a vételárba beszámít, a többi letevőnek az előleget 8 napon belül vissza kell utalni.

/4/   Az árverési vevő köteles az árverés napját követő 15 napon belül a vételárat egyösszegben megfizetni és ezzel egyidejűleg a szerződést aláírni. Amennyiben ennek nem tesz eleget az előleget elveszíti és a szerződést a második legjobb ajánlatot tevővel kell megkötni. A második legjobb ajánlatot tevő az árverésen vállalt ajánlatához 30 napig kötve van.

/5/   Amennyiben a második legjobb ajánlattevő az árverés napját követő 30 napon belül nem köti meg a szerződést és ezzel egyidejűleg a vételárat egyösszegben nem fizeti meg a szerződést a harmadik legjobb ajánlattevővel kell megkötni. A harmadik legjobb ajánlattevő az árverésen vállalt ajánlatához 40 napig kötve van.

/6/   Amennyiben a harmadik legjobb ajánlattevő az árverés napját követő 40 napon belül nem köti meg a szerződést és ezzel egyidejűleg a vételárat egyösszegben nem fizeti meg, ebben az esetben az árverést eredménytelennek kell nyilvánítani.

/7/   Árverezni személyesen vagy meghatalmazás útján lehet. A meghatalmazást közokiratba kell foglalni.

/8/   Az árverezésen résztvevő az árverést vezetőnek köteles bemutatni:

a./ a személyi igazolványt, egyéni vállalkozói igazolványát, gazdasági társaság esetén 30 napnál nem régebbi cégkivonatot és aláírási címpéldányt, egyéb jogi személy esetén a bírósági nyilvántartásba vételt igazoló, 30 napnál nem régebbi hiteles okiratot és aláírási címpéldányt.

b./ az árverési előleg letétbe helyezésének igazolását;

c./ meghatalmazást.

 

Az árverés lebonyolításának szabályai

12. § (*33)

/1/   Az árverést a Jegyző által megbízott önkormányzati köztisztviselő vezeti.

/2/   Az árverés vezetőjének feladatai:

a./ gondoskodik az árverés technikai feltételeiről:

b./ gondoskodik arról, hogy az ajánlattevők kizárólag egy csoportban, az érdeklődőktől jól elkülöníthetően foglaljanak helyet;

c./ tájékoztatást ad a licitlépcső mértékéről;

d./ közli a kikiáltási árat és felhívja az ajánlattevőket a licitálásra;

e./ mindenkor közli, illetve szóban rögzíti, hogy ki tartja, ki emeli a kikiáltási árat, ki fejezi be a licitálást;

f./  dönt az árverés bezárásáról, gondoskodik a jegyzőkönyv elkészítéséről és tájékoztatja az első, második és harmadik legmagasabb ajánlatot tevőt, a vételár megfizetésének idejéről, módjáról és a szerződés aláírásának hiányából fakadó jogkövetkezményekről;

g./ intézkedik a visszafizetendő árverési előlegekről.

/3/   Az árverést addig kell folytatni, amíg ajánlatot tesznek. Ha nincs tovább ajánlat, a felajánlott legmagasabb vételár háromszori kikiáltását követően ki kell jelenteni, hogy a vagyontárgy a legtöbbet ajánlóé, megvette.

/4/   Amennyiben két vagy több azonos összegű ajánlatnál megáll az ajánlatok licitje, úgy a végső legmagasabb azonos összegű ajánlatok közül sorshúzással kell eldönteni az árverés nyertesét.

/5/   Az árverésen a kikiáltási árat leszállítani nem lehet.

/6/   Az árverésről jegyzőkönyvet kell felvenni, amelyben az alábbiakat kell feltüntetni:

a./ az árverés megtartásának helyét és idejét;

b./ az árverezett vagyontárgy megnevezését;

c./ a jelenlévők nevét és azt, hogy milyen minőségben vesznek részt;

d./ utalást arra, hogy a megjelent ajánlattevők névsorát a jegyzőkönyvhöz csatolt jelenléti ív tartalmazza;

e./ az elárverezett vagyontárgy ismertetését és a kikiáltási árat;

f./  a licitlépcsőt és a licitálás módját;

g./ az árverés megkezdése előtt visszalépett ajánlattevők nevét és címét;

h./ az első, második és harmadik legmagasabb ajánlatot tett nevét és címét, az ajánlat összegét;

i./  azt a kötelezettséget, hogy a nyertesnek a szerződés aláírása végett mely napon és órakor kell megjelennie és a vételár megfizetését igazolnia. Ezek elmulasztásának jogkövetkezményeit és a második, illetve harmadik legmagasabb ajánlattevő jogait és kötelezettségeit;

j./  az árverésen bejelentett óvást, kifogásokat, észrevételeket és az árverési vezetőnek erre adott válaszait.

/8/   A jegyzőkönyvet az árverés vezetője és az árverésen legmagasabb ajánlatot tett árverezők írják alá.

/9/   Az árverés szabályszerű lefolytatását a jegyző vagy az általa meghatalmazott jogi képviselő jelenléte biztosítja.

 

 A pályázati hirdetményre vonatkozó szabályok

13.§ (*33)

(1) A pályázati hirdetményt elsősorban a helyi lapban és a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján kell megjelentetni 30 nappal a benyújtási határidő előtt. Esetenként megyei vagy országos sajtóban is megjelentethető rövidített formában.

(2) A pályázati kiírásnak tartalmaznia kell:

a./ ingatlan vételárának, bérleti díjának  m2 -re megállapított értékét,

b./ ingatlan vagy a helyiség rendeltetésszerű használata érdekében a használó által elvégzendő munkák értékét, amely költségek a használatba vevőt terhelik.

c./ helyiség / telek címét/, helyrajzi számát

            - alapterületét, nagyságát,

            - műszaki jellemzőit

            - kizárt tevékenységeket, üzletköröket,

            - előnyben részesített tevékenységeket, üzletköröket,

            - használati jog megszerzéséért fizetendő érték alsó határát,

            - az ingatlant terhelő kötelezettségek, ingatlannal járó jogok felsorolását.

d./ tájékoztatást arról, hogy a tulajdonjogot, bérleti jogot a pályázati kiírásban meghatározott feltételeknek megfelelő legmagasabb ajánlatot tevő nyeri el,

e./ bérleti vagy használati jog határozott, vagy határozatlan időre szerezhető-e meg,

f./ szakhatósági kikötéseket

g./ pályázat benyújtásának szabályait, elbírálás módját, határidejét, lebonyolítás szabályait,

h./ pályázat eredményéről való tájékoztatás módját.

 

Kivételek a pályázati eljárás szabályai alól

14.§

(1) Nem kell pályázati eljárást lefolytatni, ha a hasznosítandó helyiség, telek közérdekű célt, az önkormányzatok által ellátott oktatási, kulturális, egészségügyi vagy szociális feladat megoldását szolgálja. Nem kell pályázati eljárást lefolytatni akkor sem, ha e feladatokat az önkormányzattal kötött szerződés alapján valamely szerv vagy személy látja el.

(2) Nem kell a pályázat szabályait alkalmazni az önkormányzat tulajdonában álló telekre vagy helyiségre, ha az valamely állami feladatot ellátó szerv elhelyezésére szolgál.

(3) Nem kell a pályázatra vonatkozó rendelkezéseket akkor sem alkalmazni, ha a jogszerű használó a helyiséget azért kénytelen kiüríteni, mert az építéshatóság a helyiséget életveszélyesnek nyilvánította, vagy felújítása, helyreállítása csak így lehetséges. Az építési munkák idejére lehetőleg határozott időre helyiséget kell biztosítani.

 

A pályázati tárgyalás főbb szabályai

15.§

(1) A pályázatok beérkezését követően a pályázók versenytárgyaláson vesznek részt.

A versenytárgyaláson részt vehet az, aki

a./ tulajdon-átruházásra irányuló pályázat esetén  tulajdonszerzési korlátozás alá a hatályos jogszabályok szerint nem esik,

b./ a versenytárgyalás megkezdése előtt letétbe helyezi az induló forgalmi érték /éves bérleti díj/ 10 %-át, készpénzben / árverési előleg /, és ezzel magára nézve kötelezőnek ismeri el a licitszabályzatot,

c./ a dokumentációs költséget, melynek összege 3 eFt, megfizeti.

(2) A versenytárgyalás indulási alapját az "induló" forgalmi érték / éves bérleti díj/  egy összegben,  és készpénzben történő megfizetésének vállalása jelenti.

(3) Amennyiben az induló forgalmi érték /induló éves bérleti díj/ megfizetését több pályázó is elfogadja, úgy az a pályázó nyeri meg a versenytárgyalást, aki az induló forgalmi értékhez /induló éves bérleti díjhoz/ képest a legmagasabb ajánlatot teszi. 500 eFt induló forgalmi értékig / induló éves bérleti díjig / 30 eFt-tal, 500 eFt és 1.000 eFt közötti értéknél 40 eFt, míg 1.000 eFt induló forgalmi érték/ induló éves bérleti díj/  felett 50 eFt-tal haladja meg minden licit érték a korábbi ajánlatot.

(4) A versenytárgyalást megnyerő személy, a tárgyalást követő 15 napon belül köteles a 10 % mértékű letét és a megajánlott vételár /bérleti díj/  közötti különbözetet készpénzben kiegyenlíteni és szerződést  kötni.

(5) Az árverési előleg összege a nyertes pályázónál foglalóvá alakul és a vételárba / bérleti díjba/ beszámításra kerül. A foglalóval kapcsolatosan a felek a Ptk. rendelkezései szerint járnak el.

(6) A vesztes pályázók részére az árverési előleg összege a versenytárgyalás után visszafizetésre kerül.

(7) Amennyiben a versenytárgyalás nyertese 15 napon belül önhibájából az adásvételi szerződést /bérleti szerződést/ nem köti meg, és a vételárat egy összegben, készpénzben nem egyenlíti ki, úgy elveszíti a szerződéskötésre való jogát és egyben a foglaló összegét is. Ebben az esetben az árverési tárgyaláson a következő legmagasabb ajánlatot tevő személy részére értékesíthető /adható bérbe/ az ingatlan.

(8)A versenytárgyalás meghiúsul abban az esetben, ha nincs olyan személy, aki az induló fogalmi érték / éves bérleti díj/  egy összegben történő megfizetését vállalni tudná.

(9) Amennyiben a pályázó a licit tárgyaláson személyesen nem tud részt venni, úgy meghatalmazottja képviselheti. / A meghatalmazást két tanúval kell hitelesíteni./

(10) A versenytárgyalást a polgármester megbízottja vezeti.

(11) Az eredményes licitet követően a szerződést 15 napon belül meg kell kötni.

(12) A szerződést az önkormányzat a Településgazdálkodási Iroda közreműködésével köti meg a Képviselő-testület határozata alapján.

(13) A szerződésnek tartalmaznia kell:

a./ kikötést arra vonatkozóan, hogy a szerződésben megjelölt tevékenységi kör megváltoztatása csak a szakhatóság engedélyével lehetséges. Engedély nélküli tevékenység, vagy az engedélytől való eltérés rendkívüli felmondásra ad okot.

b./ a helyiség, terület használati jogának, bérleti jogának felmondására vonatkozó szabályokat és a felmondás eseteit, az elszámolás szabályait.

c./ cserehelyiség, cseretelek iránti igényről való lemondást.

d./ a bérlő / használó / által végzendő karbantartási munkákat, a bérleti szerződés megszűnésekor milyen helyreállítási kötelezettség terheli a bérlőt, vagy használót.

e./ a bérleti / használati/ díj időközi megállapításának szabályait.

f./ annak közlését, hogy a szerződésben megállapított bérleti díj csak a szerződés kötésének évére, szól.

g./ minden év január 1-jén automatikusan - minden további intézkedés nélkül- a bérleti díj a KSH által közzétett fogyasztói árindex mértékével emelkedik, amelyet a közzétételt követően visszamenőlegesen az év első napjától kezdődően  meg kell fizetni.

h./ a szerződésben rögzíteni kell jogvita esetére a Dunakeszi Városi Bíróság illetékességét.

 

Ajánlati felhívás

16.§

(1) Önkormányzati vagyon hasznosítása céljából a képviselő-testület ajánlati felhívást tehet közzé. A vagyon hasznosítására benyújtott ajánlat egyaránt irányulhat az önkormányzati vagyon - elidegenítésére, cseréjére, határozott vagy határozatlan időre szóló használati, vagy bérleti jog elnyerésére.

(2) Az ajánlati felhívást elsősorban a helyi lapban és a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján kell megjelentetni legalább a benyújtási határidő előtt 30 nappal. A képviselő-testület döntése alapján esetenként megyei vagy országos sajtóban is megjelentethető.

(3) Az ajánlati felhívásnak tartalmaznia kell:

a./ ingatlan, vagy használati jog megszerzésének m2 -re megállapított értékét,

b./ ingatlan vagy a helyiség rendeltetésszerű használata érdekében a használó által elvégzendő munkák értékét, amely költségek a használatba vevőt terhelik.

c./ helyiség / telek címét/, helyrajzi számát

            - alapterületét, nagyságát,

            - műszaki jellemzőit

            - kizárt tevékenységeket, üzletköröket,

            - előnyben részesített tevékenységeket, üzletköröket

            - a használati jog megszerzéséért fizetendő érték alsó határát,

            - a bérleti díj alsó határát, licitlépcsőt.

d./ bérleti vagy használati jog határozott, vagy határozatlan időre szerezhető-e meg.

e./ határozott idejű jogviszony létesítése esetén annak  időtartamáról,

f./ tájékoztatást arról, hogy a tulajdonjogot,  használati jogot, bérleti jogot a feltételeknek megfelelő legmagasabb ajánlatot tevő nyeri el,

g./ szakhatósági kikötéseket

h./ pályázat benyújtásának szabályait, elbírálás módját, határidejét, lebonyolítás szabályait,

i./ pályázat eredményéről való tájékoztatás módját.

j./ az ingatlant terhelő kötelezettségek, ingatlannal járó jogok felsorolását.

(4) Az ajánlati felhívásra érkezett ajánlatokat a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság valamint a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság javaslata alapján a képviselő-testület bírálja el.

 

Az önkormányzati vagyon hasznosítása egyedi döntés alapján

17.§

Az önkormányzat azon vagyontárgyai tekintetében, melyek hasznosítása egyedi döntést igényel, a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság és a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság előterjesztése alapján a képviselő-testület dönt.

 

Mezőgazdasági művelésű ingatlanok hasznosítására vonatkozó szabályok

18.§

(1) A mezőgazdasági művelésű ingatlanok hasznosításának előkészítése és a képviselő-testületi döntés végrehajtása a Településgazdálkodási Iroda feladata.

(2) A hasznosítás lehet: elidegenítés

                                                csere

                                                haszonbérlet.

(3) A haszonbérbe adás történhet határozott vagy határozatlan időre.

(4) A haszonbérbe adható mezőgazdasági művelésű ingatlanok listáját a Polgármesteri Hivatalban közszemlére kell tenni, amelynek tartalmaznia kell a föld helyrajzi számát, fekvését, művelési ágát, egyéb jellemzőit és a bérletre vonatkozó speciális kikötéseket.

(5) A mezőgazdasági művelésű ingatlan elidegenítése előtt a minimális vételárra forgalmi értékbecslést kell készíteni.

(6) Az adásvételi szerződés aláírására a képviselő-testület nevében a polgármester jogosult.

 

Az intézményi vagyon hasznosítására vonatkozó szabályok

19.§

(1) Az önkormányzat intézményei - oktatási, közművelődési, egészségügyi, szociális- gyakorolják annak a korlátozottan forgalomképes törzsvagyonnak a használati jogát, amely e rendelet hatályba lépésekor már használatukban van.

(2) Az intézmény vezetője személyi felelősséggel tartozik az intézmény jogszerű gazdálkodásáért, működőképességéért és köteles megtenni mindent annak gyarapítására.

(3) Az (1) bekezdés szerinti intézmények a használatukba adott vagyontárgyakat az e rendeletben meghatározott szabályok betartásával a (2) bekezdésben rögzített kötelezettségek figyelembevételével általában önállóan, bérbeadás vagy haszonkölcsön útján hasznosíthatják, de a képviselő-testület indokolt esetben kötelező hasznosítást is előírhat. A bérbeadáshoz, haszonkölcsönbe adáshoz, illetve hasznosításhoz az önkormányzat jogtanácsosának ellenjegyzése szükséges.

(4) A hasznosítás az intézmény feladatinak ellátását nem korlátozhatja és nem veszélyeztetheti.

(5) A bérbeadásból származó bevétel a hasznosító intézmény feladatainak ellátására, színvonalának javítására, ingatlanának állagmegóvására fordítható. A befolyó bevételből  - a bérleménnyel kapcsolatosan felmerülő személyi juttatás kivételével - személyi juttatás, vagy személyi juttatás  jellegű kifizetés nem teljesíthető.

(6) Az intézmények által megszerzett vagyontárgyak - ingó és ingatlan - az önkormányzat tulajdonába kerülnek.

 

Lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére vonatkozó szabályok

20.§

A lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére vonatkozó részletes szabályokat külön önkormányzati rendelet szabályozza.

 

A hasznosításból befolyt bevételek felhasználása

21.§

(1) Az önkormányzati vagyon hasznosításából származó bevételt az önkormányzati lakások, nem lakás céljára szolgáló helyiségek karbantartására felújítására illetve önkormányzati vagyon megszerzésére kell fordítani.

 

22.§

(1) A Polgármester minden évben az önkormányzati költségvetés elfogadását követő két hónapon belül a képviselő-testület ülésén beszámol az önkormányzat vagyongazdálkodásáról.

 

(2) A Településgazdálkodási Iroda a jegyző irányításával koordinálja a község valamennyi intézményére, valamint a saját vagyonhasznosítási tevékenységére az éves beszámolók elkészítését.

 

Záró rendelkezések

23. §

E rendelet alkalmazása szempontjából

 

1./ Mezőgazdasági művelésű ingatlan

a./ az a földrészlet, amelyet a település külterületén az ingatlan-nyilvántartásban szántó, szőlő, gyümölcsös, kert, gyep, nádas és erdő művelési ágban vagy halastóként tartanak nyilván;

b./ mező-, erdőgazdasági művelés alatt álló belterületi föld: a rendeltetésszerű felhasználásig (az Országos Építésügyi Szabályzat szerinti építési telekké, építési területté alakításig) az a belterületi földrészlet, amelyet szántó, szőlő, gyümölcsös, kert, gyep, nádas, erdő művelési ágban vagy halastóként tartanak nyilván;

2./ Nem lakás célú építésre szolgáló ingatlan

Minden olyan kül- és belterületi ingatlan, amelyre az általános rendezési terv és az egyén jogszabályok alapján ipari, építőipari, mezőgazdasági, vízgazdálkodási, kereskedelmi, rendészeti, művelődési, oktatási, kutatási, egészségügyi, szociális, jóléti és más gazdasági célra használt önálló helyiség vagy helyiségcsoport építhető.

3./ Önkormányzati törzsvagyon

Az az önkormányzati tulajdon, amely közvetlenül kötelező önkormányzati feladat- és hatáskörök ellátását vagy a közhatalom gyakorlását szolgálja. A törzsvagyon körébe tartozó tulajdon vagy forgalomképtelen, vagy korlátozottan forgalomképes.

4./ Forgalomképtelen vagyon

A helyi közutak és műtárgyaik, a terek, a parkok és minden olyan ingatlan vagy ingó dolog, melyet törvény, vagy e rendelet mellékletével az önkormányzat forgalomképtelenné nyilvánít

5./ Korlátozottan forgalomképes vagyon:

a közművek, az intézmények, a középületek továbbá minden olyan ingó vagy ingatlan, amelyet e rendelet mellékletével az önkormányzat korlátozottan forgalomképessé nyilvánít. A korlátozottan forgalomképes vagyon tárgyain kizárólag használati jog alapítható, azzal, hogy a használati jog alapján felépült ingatlanok forgalomképességét e korlátozás nem érinti, az így felépült ingatlanra önálló tulajdonjog alapítható, annak hasznosításáról a képviselő-testület szerződéskötéssel rendelkezhet. (*11)

A korlátozottan forgalomképes vagyon tárgyára haszonkölcsön szerződés köthető azzal, hogy a haszonkölcsönbe adott ingatlant a haszonkölcsönbe-vevő csak az önkormányzat által meghatározott célok elérésére használhatja. (*18)

6./ Forgalomképes vagyon

E rendelet mellékletében felsorolt vagyon

 

24. §

(1) E rendelet 1999. június hó 22. napján lép hatályba, kihirdetéséről a jegyző gondoskodik.

(2) E rendelet a belső piaci szolgáltatásokról szóló, az Európai Parlament és a Tanács 2006/123/EK irányelvnek való megfelelést szolgálja. (*30)

 

 

 

                                   Polgármester                                                 Jegyző

 

 

 

Kihirdetési záradék:

 

A rendeletet kihirdettem: 1999. év június hó 22. napján

 

 

 

                                                

jegyző

 

 

 

 

 

 

 

 

 


1. sz. melléklet

Megállapította 23/2004.(X.22.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2004. X.22-től

 

Sorszám

Helyrajzi szám

Ingatlan címe

Rendeltetése

Ingatlan területe (m2)

Tulajdoni hányad

Forgalomképesség szempontjából besorolása

Forgalomképes=5

Forgalomképtelen=1

Korlátozottan forgalomképes=3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.           

10

Ismeretlen utca

Saját használatú út

3499

1/1

1

 

 

2. 

1002/1

Mikszáth K. utca

Közterület

21845

1/1

1

 

 

3. 

1002/2

Mikszáth K. utca

Közterület

5726

1/1

1

 

 

4. 

1030

Kazinczy F. utca

Közterület

2420

1/1

1

 

 

5. 

103/3

Külterület

Közút

8818

1/1

1

 

 

6. 

1047

Báthory utca

Közterület

1318

1/1

1

 

 

7. 

105/1

Külterület

Közút

1942

1/1

1

 

 

8. 

105/2

Külterület

Közút

4338

1/1

1

 

 

9. 

1053

Bethlen utca

Közterület

1794

1/1

1

 

 

10.                 

105/4

Pesti út

Közút

64

1/1

1

 

 

11.                 

1054

Szabó Ervin utca

Közterület

980

1/1

1

 

 

12.            

106

Pesti út

Közterület

6691

1/1

1

 

 

13.                 

106/99

Pesti út

Út

17853

1/1

1

 

 

14.                 

107

Külterület

Közút

5996

1/1

1

 

 

15.                 

108

Pesti út

Közterület

5716

1/1

1

 

 

16.                 

108/10

Külterület

Út

5216

1/1

1

 

 

17.                 

1083

Kölcsey Ferenc utca

Közterület

3991

1/1

1

 

 

18.                 

11

Külterület

Közút

6162

1/1

1

 

 

19.                 

1104

Pöltenberg Ignác utca

Közterület

1624

1/1

1

 

 

20.                 

1117

Erkel Ferenc utca

Közterület

1256

1/1

1

 

 

21.                 

113

2131 Külterület 0.

Közút

4519

1/1

1

 

 

22.                 

1131

Szilvás utca

Közterület

2852

1/1

1

 

 

23.                 

115

2131 Külterület 0.

Közút

5392

1/1

1

 

 

24.                 

1153

Fenyves köz

Közterület

1820

1/1

1

 

 

25.                 

1154

Fenyves utca

Közterület

5083

1/1

1

 

 

26.                 

118/3

2131 Pesti út 89/a.

Közterület/egyéb terület

137

1/1

1

 

 

27.                 

1192

Cserfa utca

Közterület

1749

1/1

1

 

 

28.                 

1201/5

2131 Hernád utca 3.

Közút

386

1/1

1

 

 

29.                 

1204

Diófa utca

Közterület

1082

1/1

1

 

 

30.                 

1213

Streba J. utca

Közterület

2762

1/1

1

 

 

31.                 

1244

Nemeskéri Kiss Miklós utca

Közterület

16000

1/1

1

 

 

32.                 

1245

Kölcsey Ferenc utca

Közterület

2746

1/1

1

 

 

33.                 

1258

Kazinczy Ferenc utca

Közterület

1351

1/1

1

 

 

34.                 

126

Bajcsy-Zsilinszky utca

Közterület

1690

1/1

1

 

 

35.                 

1270

Arany János utca

Közterület

1355

1/1

1

 

 

36.                 

1283

Babits Mihály utca

Közterület

1357

1/1

1

 

 

37.                 

1296

Pöltenberg Ignác utca

Közterület

3802

1/1

1

 

 

38.                 

1321

Petőfi tér

Közterület

5191

1/1

1

 

 

39.                 

1322

Arany János utca

Közterület

1029

1/1

1

 

 

40.                 

1333

Babits Mihály utca

Közterület

1358

1/1

1

 

 

41.                 

1346

Radnóti Miklós utca

Közterület

1331

1/1

1

 

 

42.                 

1358

Jókai Mór utca

Közterület

1000

1/1

1

 

 

43.                 

1362

Lázár Vilmos utca

Közterület

3480

1/1

1

 

 

44.                 

1363

Damjanich utca

Közterület

1155

1/1

1

 

 

45.                 

1378

Jókai Mór utca

Közterület

1379

1/1

1

 

 

46.                 

1391

Radnóti Miklós utca

Közterület

1333

1/1

1

 

 

47.                 

14

2131 Külterület 0.

Közút

8613

1/1

1

 

 

48.                 

1404

Babits Mihály utca

Közterület

1335

1/1

1

 

 

49.                 

1416

Arany János utca

Közterület

1008

1/1

1

 

 

50.                 

1427

Lázár Vilmos utca

Közterület

1442

1/1

1

 

 

51.                 

1428

Kazinczy Ferenc utca

Közterület

1362

1/1

1

 

 

52.                 

1441

Kiss János utca

Közterület

5491

1/1

1

 

 

53.                 

1456

Damjanich utca

Közterület

1373

1/1

1

 

 

54.                 

1467

Jókai Mór utca

Közterület

1373

1/1

1

 

 

55.                 

1479

Radnóti Miklós utca

Közterület

1367

1/1

1

 

 

56.                 

1492

Babits Mihály utca

Közterület

1346

1/1

1

 

 

57.                 

1505

Arany János utca

Közterület

1349

1/1

1

 

 

58.                 

1518

Kazinczy Ferenc utca

Közterület

1355

1/1

1

 

 

59.                 

152

Lánchíd utca

Közterület

2080

1/1

1

 

 

60.                 

1557

Kazinczy Ferenc utca

Közterület

2687

1/1

1

 

 

61.                 

1569

Móricz Zsigmond utca

Közterület

4312

1/1

1

 

 

62.                 

1580

Arany János utca

Közterület

2425

1/1

1

 

 

63.                 

1601

Babits Mihály utca

Közterület

2109

1/1

1

 

 

64.                 

1619

Radnóti Miklós utca

Közterület

1826

1/1

1

 

 

65.                 

1633

Jókai Mór utca

Közterület

1519

1/1

1

 

 

66.                 

1641

Damjanich utca

Közterület/egyéb terület

344

1/1

1

 

 

67.                 

Hatályon kívül(*9)

 

 

 

 

 

 

 

68.                 

Megállapította

1648/18

Osztásból létrejött átminősítés(*9)

Béke u.

Közterület

1718

1/1

1

 

 

69.                 

Megállapította

1648/19

Osztásból létrejött átminősítés(*9)

Béke u.

Közterület

1039

1/1

1

Hatályát veszti (*21)

70.                 

Megállapította

1648/20

Osztásból létrejött átminősítés(*9)

Béke u

Közterület

2137

1/1

1

 

 

71.                 

1662

Jókai Mór utca

Közterület

830

1/1

1

 

 

72.                 

1668

Radnóti Miklós utca

Közterület

886

1/1

1

 

 

73.                 

1677

Babits Mihály utca

Közterület

956

1/1

1

 

 

74.                 

1687

Arany János utca

Közterület

980

1/1

1

 

 

75.                 

169

Kereszt utca

Közterület

468

1/1

1

 

 

76.                 

1697

Kazinczy Ferenc utca

Közterület

1072

1/1

1

 

 

77.                 

1709

Tóth Árpád utca

Közterület

7515

1/1

1

 

 

78.                 

1710

Mikszáth Kálmán utca

Közterület

2288

1/1

1

 

 

79.                 

1714

Tavasz utca

Közterület

682

1/1

1

 

 

80.                 

1739

Kazinczy Ferenc utca

Közterület

1748

1/1

1

 

 

81.                 

1756

Arany János utca

Közterület

1683

1/1

1

 

 

82.                 

1773

Babits Mihály utca

Közterület

1602

1/1

1

 

 

83.                 

1809

Kosztolányi D. utca

Közterület

1412

1/1

1

 

 

84.                 

1826

Alagút utca

Közterület

11152

1/1

1

 

 

85.                 

1827/12

Ismeretlen utca

Saját használatú út

2089

1/1

1

 

 

86.                 

1828

 

 

 

 

 

Törölve (*23)

87.                 

1829/1

2131 Nemeskéri Kiss M. u. 0. 1

Közterület (10*) Átminősítés  kivett beépítetlen területté (*34)

12902

1/1

5

 

Megszűnik (*34)

88.                 

1829/2

 

2131 Nemeskéri Kiss M. u. 0.

Temető

5409

1/1

1

 

 

 

89.                 

1829/3

2131 Nemeskéri Kiss Miklós u. 0.

Temető

23192

1/1

1

 

 

90.                 

1830

Rómaiak útja

Közterület

15812

1/1

1

 

 

91.                 

184

Kereszt utca

Közterület

524

1/1

1

 

 

92.                 

1840

Zala utca

Közterület

1162

1/1

1

 

 

93.                 

1853

Kraszna utca

Közterület

1234

1/1

1

 

 

94.                 

1866

Szamos utca

Közterület

1314

1/1

1

 

 

95.                 

1879

Körös utca

Közterület

4183

1/1

1

 

 

96.                 

1880

Tisza utca

Közterület

4349

1/1

1

 

 

97.                 

190

2131 Szent István utca 0.

Mocsár

2322

1/1

1

 

 

98.                 

1903

Szamos utca

Közterület

1537

1/1

1

 

 

99.                 

1919

Sajó utca

Közterület

2140

1/1

1

 

 

100.              

1932

Fürdő utca

Közterület

2336

1/1

1

 

 

101.              

1936

Maros utca

Közterület

5498

1/1

1

 

 

102.              

194

Kereszt utca

Közterület

1095

1/1

1

 

 

103.              

1941

Rába utca

Közterület

1085

1/1

1

 

 

104.              

1952

Fürdő utca

Közterület

1130

1/1

1

 

 

105.              

1963

Sajó utca

Közterület

1126

1/1

1

 

 

106.              

197

Szent István utca

Közterület

3854

1/1

1

 

 

107.              

1973

Ipoly utca

Közterület

3940

1/1

1

 

 

108.              

1990

Sajó utca

Közterület

1801

1/1

1

 

 

109.              

2007

Fürdő utca

Közterület

1806

1/1

1

 

 

110.              

2024

Rába utca

Közterület

1793

1/1

1

 

 

111.              

2048

Sió utca

Közterület

1896

1/1

1

 

 

112.              

2052/41

Hessp Róbert utca

Közterület/egyéb terület

2416

1/1

1

 

 

113.              

2052/52

Ambrus László

Út

1393

1/1

1

 

 

114.              

2052/58

Erdész utca

Út

4314

1/1

1

 

 

115.              

2052/61

2131 Közterület 0.

Közterület/egyéb terület

5273

1/1

1

 

 

116.              

2052//67

2131 Erdész utca 41.

Út

222

1/1

1

 

 

117.              

2052/75

2131 Tó 0.

Tó/mocsár

17785

1/1

1

 

 

118.              

2052/87

Zimpel Károly utca

Út

5107

1/1

1

 

 

119.              

2052/88

Zimpel Károly utca

Út

1653

1/1

1

 

 

120.              

2053

Névtelen5 utca

Közterület

4219

1/1

1

 

 

121.              

2063

Fácán utca

Közterület

1453

1/1

1

 

 

122.              

2074

Pálya utca

Közterület

4258

1/1

1

 

 

123.              

2075

Erdész utca

Közterület

5292

1/1

1

 

 

124.              

2093

Rákóczi Ferenc utca

Közterület

9003

1/1

1

 

 

125.              

211

Tanács köz

Közterület

795

1/1

1

 

 

126.              

2113

József Attila utca

Közterület

1254

1/1

1

 

 

127.              

2121

Nagy Imre utca

Közterület

1813

1/1

1

 

 

128.              

2139

Mészáros Lázár utca

Közterület

1960

1/1

1

 

 

129.              

2162

Iván Kovács László utca

Közterület

2111

1/1

1

 

 

130.              

2179

Szent István utca

Közterület

2267

1/1

1

 

 

131.              

2194

Dózsa György utca

Közterület

2092

1/1

1

 

 

132.              

22

Jávorka Sándor utca

Közterület

534

1/1

1

 

 

133.              

221

Bajcsy-Zsilinszky utca

Közterület

2005

1/1

1

 

 

134.              

2238

Klapka utca

Közterület/út

1321

1/1

1

 

 

135.              

2254

Bem J. utca

Közterület/út

1369

1/1

1

 

 

136.              

2268

Dózsa György utca

Közterület/út

15415

1/1

1

 

 

137.              

2273

Harang utca

Közterület/út

1675

1/1

1

 

 

138.              

2297

Kiss Ernő utca

Közterület/út

1700

1/1

1

 

 

139.              

2317

Előd utca

Közterület/út

1601

1/1

1

 

 

140.              

2338

Batthyány utca

Közterület/út

1568

1/1

1

 

 

141.              

2354

Szent László utca

Közterület/út

1520

1/1

1

 

 

142.              

2365

Aulich utca

Közterület/út

1464

1/1

1

 

 

143.              

2376

Mikes Kelemen utca

Közterület/út

1439

1/1

1

 

 

144.              

2395

Gárdonyi Géza utca

Közterület/út

1358

1/1

1

 

 

145.              

2439

Csokonai utca

Közterület/út

1237

1/1

1

 

 

146.              

244

Lánchíd utca

Közterület

2274

1/1

1

 

 

147.              

2462

Gutenberg utca

Közterület/út

3772

1/1

1

 

 

148.              

2481

Pesti út

Közterület

78

1/1

1

 

 

149.              

249

2131 Szent István utca 0.

Mocsár

2018

1/1

1

 

 

150.              

2501

Katona József utca

Közterület/út

2001

1/1

1

 

 

151.              

2513

Martinovics utca

Közterület/út

1999

1/1

1

 

 

152.              

2526

Csokonai utca

Közterület/út

2075

1/1

1

 

 

153.              

2527

2131 Csokonai utca 1.

Temető

3620

1/1

1

 

 

154.              

2545

Pesti út

Közterület/egyéb terület

376

1/1

1

 

 

155.              

2547

Gárdonyi Géza utca

Közterület/út

2038

1/1

1

 

 

156.              

2548

Pesti út

Közterület/egyéb terület

157

1/1

1

 

 

157.              

2573

Mikes Kelemen utca

Közterület/út

1881

1/1

1

 

 

158.              

2597

Szent László utca

Közterület/út

1802

1/1

1

 

 

159.              

2619

Előd utca

Közterület/út

1618

1/1

1

 

 

160.              

2655

Ismeretlen utca

Közterület/egyéb terület

692

1/1

1

 

 

161.              

2656

Harang utca

Közterület/út

1326

1/1

1

 

 

162.              

2671

Palczer János utca

Közterület/út

1300

1/1

1

 

 

163.              

268

Lánchíd köz

Közterület

417

1/1

1

 

 

164.              

2688

Mihácsi Gy. Utca

Közterület/út

2430

1/1

1

 

 

165.              

2689 (*46) (*47)

Ismeretlen utca

Kivett közterület

287

1/1

1

 

 

166.              

2690/4

Kincsem utca

Saját haszn. Út

605

1/1

1

 

 

167.              

2695

Kincsem utca

Közterület/út

1270

1/1

1

 

 

168.              

2719

Nyírfa utca

Közterület/út

1446

1/1

1

 

 

169.              

2746

Hársfa utca

Közterület/út

1639

1/1

1

 

 

170.              

276

Török Ignác utca

Közterület

3968

1/1

1

 

 

171.              

2767

Jegenye utca

Közterület

2535

1/1

1

 

 

172.              

2769/11

Belterület

Közterület

887

1/1

1

 

 

173.              

2769/15

Belterület

Közterület

1505

1/1

1

 

 

174.              

2769/3

Belterület

Közterület

19433

1/1

1

 

 

175.              

2771

Búzavirág utca

Közterület/út

1956

1/1

1

 

 

176.              

2772

Köztársaság Útja út

Közterület/út

4758

1/1

1

 

 

177.              

2773/2

Orgona utca

Közterület/út

656

1/1

1

 

 

178.              

2773/7

Belterület

Közterület

114

1/1

1

 

 

179.              

2779

Szegfű utca

Közterület/út

211

1/1

1

 

 

180.              

2785

Orgona utca

Közterület/út

639

1/1

1

 

 

181.              

2800

Hársfa utca

Közterület/út

1243

1/1

1

 

 

182.              

2819

Nyírfa utca

Közterület/út

1114

1/1

1

 

 

183.              

2836

Kincsem utca

Közterület/út

1049

1/1

1

 

 

184.              

2838

Pesti út

Közterület

12058

1/1

1

 

 

185.              

2839

Szegfű utca

Közterület/út

2750

1/1

1

 

 

186.              

2840

Tulipán utca

Közterület/út

1974

1/1

1

 

 

187.              

2874

Jázmin utca

Közterület/út

561

1/1

1

 

 

188.              

2881

Muskátli utca

Közterület/út

717

1/1

1

 

 

189.              

2896

Ibolya utca

Közterület/út

730

1/1

1

 

 

190.              

2911

Árvácska utca

Közterület/út

1679

1/1

1

 

 

191.              

2921

Nefelejcs utca

Közterület/út

299

1/1

1

 

 

192.              

2929

Hóvirág utca

Közterület/út

946

1/1

1

 

 

193.              

2942

Rezeda utca

Közterület/út

1865

1/1

1

 

 

194.              

2949

Rezeda köz

Közterület/út

83

1/1

1

 

 

195.              

2957

Jegenye utca

Közterület/út

6162

1/1

1

 

 

196.              

2961

Bimbó utca

Közterület/út

114

1/1

1

 

 

197.              

2965

Rozmaring utca

Közterület/út

3001

1/1

1

 

 

198.              

2971

Pipacs utca

Közterület/út

588

1/1

1

 

 

199.              

2980

Gyopár utca

Közterület/út

531

1/1

1

 

 

200.              

2988

Viola utca

Közterület/út

649

1/1

1

 

 

201.              

2997

Bodza utca

Közterület/út

562

1/1

1

 

 

202.              

3

2131 Külterület 0.

Erdő Homoksziget

77982

1/1

1

 

 

203.              

3006

Dália utca

Közterület/út

547

1/1

1

 

 

204.              

3015

Fűzfa utca

Közterület/út

549

1/1

1

 

 

205.              

302

Táncsics Mihály utca

Közterület

2274

1/1

1

 

 

206.              

3024

Harangvirág utca

Közterület/út

533

1/1

1

 

 

207.              

3030

Rozmaring utca

Közterület/út

7207

1/1

1

 

 

208.              

3035

Dália utca

Közterület/út

413

1/1

1

 

 

209.              

3054

Rozmaring utca

Közterület

449

1/1

1

 

 

210.              

3076

2131 Közterület 0.

Töltés

7252

1/1

1

 

 

211.              

3079/2

Pesti út

Út

589

1/1

1

 

 

212.              

3079/3

Belterület

Út

550

1/1

1

 

 

213.              

3079/5 (*36)

Névtelen utca

Földrészlet(Ilka csárda)

Átminősítés: Beépítetlen területté (10*)

21066

1/1

1

 

törölve

                     

 

213/1. (*17)

3030/1

Göd belterület 3030/1

Kivett közterület

6241

1/1

1

 

 

 

213/2. (*17)

3030/2

Göd belterület 3030/2

Kivett beépítetlen terület

1129

1/1

5

 

 

 

213/3. (*17)

3030/3

Göd belterület 3030/3

Kivett beépítetlen terület

1076

1/1

5

 

 

 

213/4. (*17)

3030/4

Göd belterület 3030/4

Kivett beépítetlen terület

1662

1/1

5

 

 

 

213/5. (*17)

3030/5

Göd belterület 3030/5

Kivett beépítetlen terület

2009

1/1

5

 

 

 

213/6. (*17)

3030/6

Göd belterület 3030/61

Kivett közterület

6993

1/1

1

 

 

 

214.              

3079/6

Rozmaring utca

Közterület/út (…)

287

1/1

1

 

 

215.              

3086

Thököly utca

Közterület/út

5067

1/1

1

 

 

216.              

3112

Vadvirág utca

Közterület/út

2152

1/1

1

 

 

217.              

3132

Sellő utca

Közterület/út

1349

1/1

1

 

 

218.              

3144

Hunyadi utca

Közterület/út

3442

1/1

1

 

 

219.              

3163

Vadvirág utca

Közterület/út

1790

1/1

1

 

 

220.              

3178

Sellő utca

Közterület/út

1826

1/1

1

 

 

221.              

3194

Attila utca

Közterület/út

2510

1/1

1

 

 

222.              

3195

Határ út

Közterület/út

2085

1/1

1

 

 

223.              

320

Szabadságharcosok Útja

Közterület

2316

1/1

1

 

 

224.              

3234

Jósika utca

Közterület/út

1685

1/1

1

 

 

225.              

3246

Regős utca

Közterület/út

6029

1/1

1

 

 

226.              

3256

Jósika utca

Közterület/út

2924

1/1

1

 

 

227.              

3267

Tatár utca

Közterület/út

1071

1/1

1

 

 

228.              

3279

Attila utca

Közterület

2503

1/1

1

 

 

229.              

3297

Sellő utca

Közterület/út

2124

1/1

1

 

 

230.              

3312

Vadvirág utca

Közterület/út

1735

1/1

1

 

 

231.              

3327

Duna út

Közterület/út

5897

1/1

1

 

 

232.              

334

Kossuth tér

Közterület/egyéb terület

2309

1/1

1

 

 

233.              

335

Templom utca

Közterület

2253

1/1

1

 

 

234.              

3355

Bocskai utca

Közterület/út

5267

1/1

1

 

 

235.              

3356

Vadvirág utca

Közterület/út

2550

1/1

1

 

 

236.              

3367

Alkotás utca

Közterület/út

1105

1/1

1

 

 

237.              

3386

Sellő utca

Közterület/út

2200

1/1

1

 

 

238.              

3398

Alkotás utca

Közterület/út

1140

1/1

1

 

 

239.              

3409

Attila utca

Közterület/út

1750

1/1

1

 

 

240.              

3424

Jósika utca

Közterület/út

1384

1/1

1

 

 

241.              

3437

Evezős utca

Közterület/út

434

1/1

1

 

 

242.              

3450

Halász utca

Közterület/út

771

1/1

1

 

 

243.              

3454

Jósika utca

Közterület/út

2974

1/1

1

 

 

244.              

3466

Evezős utca

Közterület/út

670

1/1

1

 

 

245.              

349

Alkotmány utca

Közterület

2417

1/1

1

 

 

246.              

3495

Attila utca

Közterület

3109

1/1

1

 

 

247.              

350

Luther Márton utca

Közterület

3927

1/1

1

 

 

248.              

351

Bartók Béla utca

Közterület

1291

1/1

1

 

 

249.              

3523

Sellő utca

Közterület/út

2711

1/1

1

 

 

250.              

3524

Lomb utca

Közterület/út

596

1/1

1

 

 

251.              

353

2131 Tó 0.

Mocsár

13863

1/1

1

 

 

252.              

354/1

Luther Márton utca

Közterület/egyéb

305

1/1

1

 

 

253.              

354/16

Tó köz

Út

169

1/1

1

 

 

254.              

354/24

Alkotmány utca

Út

860

1/1

1

 

 

255.              

3550

Vadvirág utca

Közterület/út

2048

1/1

1

 

 

256.              

3585

Új Élet utca

Közterület/út

4256

1/1

1

 

 

257.              

36

2131 Külterület 0.

Közút

5206

1/1

1

 

 

258.              

3607

I. Körforgalmi utca

Közterület/út

1353

1/1

1

 

 

259.              

3619

II. Körforgalmi utca

Közterület/út

1034

1/1

1

 

 

260.              

3645

IV. Körforgalmi utca

Közterület/út

1063

1/1

1

 

 

261.              

3652

Attila utca

Közterület

943

1/1

1

 

 

262.              

3665

V. Körforgalmi utca

Közterület

559

1/1

1

 

 

263.              

3670

Kék Duna utca

Közterület/út

3378

1/1

1

 

 

264.              

3715

Napsugár köz

Közterület/út

567

1/1

1

 

 

265.              

3729

Kikelet utca

Közterület

2015

1/1

1

 

 

266.              

3730

Napsugár utca

Közterület/út

3871

1/1

1

 

 

267.              

3778

Hajnal utca

Közterület/út

3364

1/1

1

 

 

268.              

3822

Délibáb utca

Közterület/út

4816

1/1

1

 

 

269.              

3823

Liget utca

Közterület/út

1371

1/1

1

 

 

270.              

3824/3

Belterület

Út

237

1/1

1

 

 

271.              

3826

Pesti út

Beépítetlen ter.

3110

1/1

5 (*2)

 

 

272.              

3827

Közterület

Töltés

832

1/1

1

 

 

273.              

3838

Pozsonyi út

Közterület/út

1446

1/1

1

 

 

274.              

3854

Otthon utca

Közterület/út

893

1/1

1

 

 

275.              

3861

Névtelen utca

Közterület

66

1/1

1

 

 

276.              

3862

Ilka köz

Közterület/út

2016

1/1

1

 

 

277.              

3882

Pozsonyi utca

Közterület/út

3592

1/1

1

 

 

278.              

38/99

2131 Külterület 0.

Közút

47369

1/1

1

 

 

279.              

391

Petőfi Sándor utca

Közterület

2412

1/1

1

 

 

280.              

39/108

Külterület

Út

4078

1/1

1

 

 

281.              

3911

Otthon utca

Közterület/út

3471

1/1

1

 

 

282.              

3912/7

Otthon utca

Közterület

1607

1/1

1

 

 

283.              

3913

Ismeretlen utca

Ilka-patak

3000

1/1

1

 

 

284.              

39/147

Külterület

Út

4154

1/1

1

 

 

285.              

3927

Huba utca

Út

2470

1/1

1

 

 

286.              

39/43

Külterület

Út

3641

1/1

1

 

 

287.              

3946

Botond utca

Közterület/út

1706

1/1

1

 

 

288.              

39/75

Külterület

Út

4087

1/1

1

 

 

289.              

3976

Könyök utca

Közterület/út

2682

1/1

1

 

 

290.              

398

Iskola köz

Kivett, beépítetlen terület

202

1/1

5 (*37) (*43)

 

 

291.              

3988

Árokparti Fasor utca

Közterület/út

2518

1/1

1

 

 

292.              

3989

Ismeretlen utca

Ilka-patak

3387

1/1

1

 

 

293.              

4

2132 Külterület 0.

Csatorna

7836

1/1

1

 

 

294.              

40

2131 Külterület 0.

Út

4938

1/1

1

 

 

295.              

4003

Ménesi utca

Közterület/út

1728

1/1

1

 

 

296.              

4004

István utca

Közterület/út

5970

1/1

1

 

 

297.              

4032

2131 Jácint utca 20.

Temető

11287

1/1

1

 

 

298.              

4039

Jácint utca

Közterület/út

3648

1/1

1

 

 

299.              

4063

Akácfa utca

Közterület

2413

1/1

1

 

 

300.              

4091

Szélsőkert utca

Közterület/út

2443

1/1

1

 

 

301.              

41

József Attila utca

Közterület

6433

1/1

1

 

 

302.              

4114

Akácfa utca

Közterület

2110

1/1

1

 

 

303.              

41/19

Külterület

Út

2890

1/1

1

 

 

304.              

41/2

Külterület

Közterület

1040

1/1

1

 

 

305.              

4138

Ezerjó utca

Közterület

1986

1/1

1

 

 

306.              

414

Jávorka Sándor utca

Közterület

2804

1/1

1

 

 

307.              

4155

Lajos utca

Közterület

1900

1/1

1

 

 

308.              

4171

Lajos köz

Közterület/út

256

1/1

1

 

 

309.              

418

Jávorka Sándor utca

Közterület

2294

1/1

1

 

 

310.              

4182

Szélsőkert utca

Közterület

2372

1/1

1

 

 

311.              

4183

Ezerjó utca

Közterület/tér

1336

1/1

1

 

 

312.              

4184

Ezerjó utca

Közterület/út

2281

1/1

1

 

 

313.              

4201

Honvéd sor

Közterület

4582

1/1

1

 

 

314.              

4202

Honvéd sor

Közterület

6356

1/1

1

 

 

315.              

4203

Ménesi utca

Közterület/út

2387

1/1

1

 

 

316.              

42/1

Külterület

Közút

17943

1/1

1

 

 

317.              

4219

Nevenincs utca

Közterület/út

3227

1/1

1

 

 

318.             (*49)

4220

Árokparti fasor

kivett közterület

852

1/1

1

 

területvásárlás 4258 hrsz-ból

319.              

4227

Patak utca

Közterület/út

3169

1/1

1

 

 

320.              

4228

Jászai Mari utca

Közterület/út

1094

1/1

1

 

 

321.              

42/3

Külterület

Közút

2095

1/1

1

 

 

322.              

42/4

Külterület

Közút

6287

1/1

1

 

 

323.              

4246

Csaba utca

Közterület/út

1114

1/1

1

 

 

324.              

4257

Madách Imre utca

Közterület/út

3558

1/1

1

 

 

325.              

4271

Jászai Mari utca

Közterület/út

1737

1/1

1

 

 

326.              

4287

Virágos utca

Közterület/út

1802

1/1

1

 

 

327.              

429

Bischoff Házaspár utca

Közterület

1811

1/1

1

 

 

328.              

430

Bischoff Házaspár utca

Utca

597

1/1

1

 

 

329.              

4304

Csaba utca

Közterület/út

1780

1/1

1

 

 

330.              

4320

Kolozsvári utca

Közterület

8679

1/1

1

 

 

331.              

4341

Mátyás utca

Közterület/út

1874

1/1

1

 

 

332.              

4361

József utca

Közterület/út

1786

1/1

1

 

 

333.              

4363

Ifjúság köz

Közterület

1157

1/1

1

 

 

334.              

4370

Csendes köz

Közterület

770

1/1

1

 

 

335.              

4395

Madách Imre utca

Közterület/út

4466

1/1

1

 

 

336.              

4414

Kisfaludy utca

Közterület/út

2083

1/1

1

 

 

337.              

4440

Erzsébet utca

Közterület/út

2214

1/1

1

 

 

338.              

4465

József utca

Közterület/út

2340

1/1

1

 

 

339.              

4489

Mátyás utca

Közterület/út

2481

1/1

1

 

 

340.              

450

Tenkes köz

Közterület

312

1/1

1

 

 

341.              

4519

Mária utca

Közterület/út

5179

1/1

1

 

 

342.              

4535

Lehel utca

Közterület/út

1436

1/1

1

 

 

343.              

4547

József utca

Közterület/út

1746

1/1

1

 

 

344.              

4568

Erzsébet utca

Közterület/út

1559

1/1

1

 

 

345.              

4588

Kisfaludy utca

Közterület/út

1316

1/1

1

 

 

346.              

4604/18

Ismeretlen utca

Ilka-patak

107

1/1

1

 

 

347.              

4604/6

Kisfaludy utca

Ilka-patak

98

1/1

1

 

 

348.              

4605

Szent Imre Herceg utca

Közterület/út

4528

1/1

1

 

 

349.              

4621

József utca

Közterület/út

1265

1/1

1

 

 

350.              

463

Vasvári Pál utca

Közterület

2452

1/1

1

 

 

351.              

4634

Erzsébet utca

Közterület/út

1116

1/1

1

 

 

352.              

4648

Kisfaludy utca

Közterület/út

950

1/1

1

 

 

353.              

4656

2131 Ismeretlen utca 1034.

Közterület

230

1/1

1

 

 

354.              

4662

Ismeretlen utca

Ilka-patak

1049

1/1

1

 

 

355.              

4683

Szeder utca

Közterület/út

2137

1/1

1

 

 

356.              

4707

Rózsa utca

Közterület/út

1679

1/1

1

 

 

357.              

4727

Pannónia utca

Közterület/út

4351

1/1

1

 

 

358.              

4732/3

Szeder utca

Közút

2218

1/1

1

 

 

359.              

4736

Új utca

Közterület/út

1130

1/1

1

 

 

360.              

4749

Szeder utca

Árok

4480

1/1

1

 

 

361.              

4750/5

2132 Névtelen9 utca 0.

Közút

3427

1/1

1

 

 

362.              

4750/7

2132 Nyár utca 0.

Közterület

4894

1/1

1

 

 

363.              

4753

Sport utca

Közterület/út

468

1/1

1

 

 

364.              

4769

Szeder utca

Közterület/út

1475

1/1

1

 

 

365.              

4778

Rózsa utca

Közterület/út

4544

1/1

1

 

 

366.              

4814

Sport utca

Közterület/út

1109

1/1

1

 

 

367.              

48/2

Külterület

Közút

322

1/1

1

 

 

368.              

4833

Névtelen7 utca

Közterület

1047

1/1

1

 

 

369.              

4835

Ságvári köz

Közterület

396

1/1

1

 

 

370.              

4838/3

Ságvári köz

Közterület

100

1/1

1

 

 

371.              

4839

Ságvári köz

Közterület

928

1/1

1

 

 

372.              

48/4

Külterület

Közút

7366

1/1

1

 

 

373.              

4849

Sport utca

Közterület/út

876

1/1

1

 

 

374.              

48/5

Külterület

Közterület/egyéb terület

23

1/1

1

 

 

375.              

4869

2131 Rákóczi Ferenc utca 142.

Bölcsöde és udvar

2352

1/1

3 (*19)

 

 

376.              

4876/1

Honvéd sor

Közterület/út

5668

1/1

1

 

 

377.              

4880

Vasút utca

Közterület

12353

1/1

1

 

 

378.              

4893

2131 Kálmán utca 0.

Közterület

289

 

1

 

 

379.              

4894

Ilka Patak

Ilka-patak

6684

1/1

1

 

 

380.              

4895

Sződi utca

Közterület

376

1/1

1

 

 

381.              

4907

Sződi utca

Közterület/út

5613

1/1

1

 

 

382.              

4945

Kálmán utca

Közterület/út

1086

1/1

1

 

 

383.              

497

Petőfi Sándor utca

Közterület

2508

1/1

1

 

 

384.              

4977

Áldás utca

Közterület/út

6965

1/1

1

 

 

385.              

5009

Kálmán utca

Közterület/út

1069

1/1

1

 

 

386.              

5046

Család utca

Közterület/út

6398

1/1

1

 

 

387.              

5079

Kálmán utca

Közterület/út

1069

1/1

1

 

 

388.              

5111

Révay utca

Közterület/út

2898

1/1

1

 

 

389.              

5112/3

Révay utca

Közterület

45

1/1

1

 

 

390.              

5139

IV. Béla Király u.

Közterület/út

555

1/1

1

 

 

391.              

5148/10

Széchenyi utca

Út

2079

1/1

1

 

 

392.              

5148/20

Széchenyi utca

Út

138

1/1

1

 

 

393.              

5149

Széchenyi utca

Út

583

1/1

1

 

 

394.              

5151

Kinizsi utca

Beépítetlen terület

2537

1/1

1

 

 

395.              

5171

Árpád utca

Közterület/út

651

1/1

1

 

 

396.              

5173

Verseny utca

Közterület/út

6687

1/1

1

 

 

397.              

5191

Széchenyi utca

Közterület/út

12198

1/1

1

 

 

398.              

5208

IV. Béla Király utca

Közterület/út

1078

1/1

1

 

 

399.              

524

Béke utca

Közterület

4848

1/1

1

 

 

400.              

5260

Révay utca

Közterület/út

1027

1/1

1

 

 

401.              

5289

Kálmán utca

Közterület/út

1086

1/1

1

 

 

402.              

53

2131 József Attila utca 0.

Út

6304

1/1

1

 

 

403.              

5318

Deák Ferenc utca

Közterület/út

14086

1/1

1

 

 

404.              

533

Gorkij utca

Közterület

926

1/1

1

 

 

405.              

5343

Kálmán utca

Közterület/út

1077

1/1

1

 

 

406.              

5373

Révay utca

Közterület/út

1071

1/1

1

 

 

407.              

54

Külterület

Saját használatú út

7678

1/1

1

 

 

408.              

542

Duna köz

Közterület

786

1/1

1

 

 

409.              

5421

IV. Béla Király utca

Közterület/út

1076

1/1

1

 

 

410.              

5459

Árpád utca

Közterület/út

13662

1/1

1

 

 

411.              

546

Gorkij köz

Közterület

351

1/1

1

 

 

412.              

5499

IV. Béla Király utca

Közterület/út

1090

1/1

1

 

 

413.              

5544

Révay utca

Közterület/út

745

1/1

1

 

 

414.              

5572

Kálmán utca

Közterület/út

1076

1/1

1

 

 

415.              

558

Leiningen utca

Közterület

1383

1/1

1

 

 

416.              

5592

Lenkey utca

Közterület/út

4229

1/1

1

 

 

417.              

56

2131 Külterület 0.

Közút

6519

1/1

1

 

 

418.              

5610

Kálmán utca

Közterület/út

1303

1/1

1

 

 

419.              

5636

Teleki Pál utca

Közterület

975

1/1

1

 

 

420.              

5637/2

Bozóky tér

Közterület/tér

5665

1/1

1

 

 

421.              

5682

IV. Béla Király utca

Közút

1308

1/1

1

 

 

422.              

570

Gorkij utca

Közterület

3335

1/1

1

 

 

423.              

5718

Lenkey utca

Közterület/út

7677

1/1

1

 

 

424.              

5722

Kinizsi utca

Közterület/út

4158

1/1

1

 

 

425.              

57/28

Külterület

Út

2624

1/1

1

 

 

426.              

5734

Kacsóh Pongrác utca

Közterület/út

941

1/1

1

 

 

427.              

5746

Verseny utca

Közterület/út

3020

1/1

1

 

 

428.              

5761

Kacsóh Pongrác utca

Közterület/út

1130

1/1

1

 

 

429.              

5778

Toldi utca

Közterület/út

2956

1/1

1

 

 

430.              

5794

Kacsóh Pongrác utca

Közterület/út

1144

1/1

1

 

 

431.              

5813

Turista utca

Közterület/út

2924

1/1

1

 

 

432.              

5831

Kacsóh Pongrác utca

Közterület/út

1075

1/1

1

 

 

433.              

5844

IV. Béla Király utca

Közterület/út

2946

1/1

1

 

 

434.              

5888

Kacsóh Pongrác utca

Közterület/út

4646

1/1

1

 

 

435.              

5936

Pálma utca

Közterület/út

4569

1/1

1

 

 

436.              

5976

Teleki Pál utca

Közterület/út

3491

1/1

1

 

 

437.              

5988

Pálma utca

Közterület/út

1056

1/1

1

 

 

438.              

6000

Kacsóh Pongrác utca

Közterület/út

1078

1/1

1

 

 

439.              

60/1

Külterület

Közút

4182

1/1

1

 

 

440.              

6011

Margit utca

Közterület/út

3949

1/1

1

 

 

441.              

60/2

Külterület

Közút

1039

1/1

1

 

 

442.              

6025

Vasút utca

Közterület/út

8010

1/1

1

 

 

443.              

6046

János utca

Közterület/út

2300

1/1

1

 

 

444.              

6072

Terv utca

Közterület/út

14682

1/1

1

 

 

445.              

6073

Vasút utca

Közterület/út

3370

1/1

1

 

 

446.              

6086

Ilona utca

Közterület/út

1378

1/1

1

 

 

447.              

6099

Teleki Pál utca

Közterület/út

1363

1/1

1

 

 

448.              

610

Puskin utca

Közterület

190

1/1

1

 

 

449.              

6112

Eszter utca

Közterület/út

1372

1/1

1

 

 

450.              

6114

Karolina utca

Közterület/út

1442

1/1

1

 

 

451.              

6126

Gizella utca

Közterület/út

1375

1/1

1

 

 

452.              

6138

Klára utca

Közterület/út

1350

1/1

1

 

 

453.              

6151

Zsuzsanna utca

Közterület/út

1344

1/1

1

 

 

454.              

6162

Csalogány utca

Közterület/út

1360

1/1

1

 

 

455.              

617

Puskin köz

Közterület

245

1/1

1

 

 

456.              

6175

Toboz utca

Közterület/út

1364

1/1

1

 

 

457.              

6188

Turista utca

Közterület/út

1362

1/1

1

 

 

458.              

6201

Tél utca

Közterület/út

1322

1/1

1

 

 

459.              

6210

Ősz utca

Közterület/út

1312

1/1

1

 

 

460.              

622

Kodály Zoltán utca

Közterület

3903

1/1

1

 

 

461.              

6227

Kádár utca

Közterület/út

11628

1/1

1

 

 

462.              

6238

Vasút utca

Közterület

904

1/1

1

 

 

463.              

6239

Vasút utca

Közterület

118

1/1

1

 

 

464.              

62/40

Külterület

Közterület/egyéb terület

4

1/1

1

 

 

465.              

6240

Teleki Pál utca

Közterület/út

3236

1/1

1

 

 

466.              

6241

Gizella utca

Árok-patak

4524

1/1

1

 

 

467.              

62/51

Külterület

Út

2043

1/1

1

 

 

468.              

62/52

Külterület

Közterület/egyéb terület

16

1/1

1

 

 

469.              

6262/1 (*13

2132 Teleki Pál utca 0.

Beépítetlen terület

354

1/1

5)

 

 

470.              

6263

Karolina utca

Közterület/út

2249

1/1

1

 

 

471.              

6283

Gizella utca

Közterület/út

2186

1/1

1

 

 

472.              

6304

Klára utca

Közterület/út

2505

1/1

1

 

 

473.              

63/1

Külterület

Közút

39992

1/1

1

 

 

474.              

6317

Ismeretlen utca

Közterület/út

1

1/1

1

 

 

475.              

63/2

Külterület

Közút

14572

1/1

1

 

 

476.              

6321/3

Kádár utca

Út

171

1/1

1

 

 

477.              

6322/1

2132 Kádár utca 0.

Közterület/út

782

1/1

1

 

 

478.              

6322/5

(*6)

2132 Kádár utca 0.

Közterület/fenyves

13442

1/1

1

 

 

479.              

6322/7

2132 Kádár utca 0.

Közterület(10*) Átminősítés beépítetlen területté

23651

1/1

1

 

 

480.              

6324/1

2132 Kinizsi utca 0.

Közterület

12158

1/1

1

 

 

481.              

6324/2

2132 Kinizsi utca 0.

Közterület

10105

1/1

1

 

 

482.              

6401

Balassi Bálint utca

Közterület/út

2997

1/1

1

 

 

483.              

6422

Mayerffy József

Közterület/út

4862

1/1

1

 

 

484.              

6423

Zrínyi Miklós utca

Közterület/út

1512

1/1

1

 

 

485.              

6425

Zrínyi Miklós utca

Közterület/út

6809

1/1

1

 

 

486.              

6442

Dobó István utca

Közterület/út

2737

1/1

1

 

 

487.              

6462

Munkácsy Mihály utca

Közterület/út

8369

1/1

1

 

 

488.              

6468/16

Mayerffy József

Közterület/út

4999

1/1

1

 

 

489.              

6468/23

Mayerffy József

Közterület

522

1/1

1

 

 

490.              

6468/30

Névtelen utca

Közterület

2376

1/1

1

 

 

491.              

6468/8

Fóti út

Közterület/út

13900

1/1

1

 

 

492.              

6493

Bócsa utca

Közterület/út

3955

1/1

1

 

 

493.              

6497

Munkácsy Mihály utca

Autóbusz pályaudvar

1852

1/1

1

 

 

494.              

65

2131 Külterület 0.

Közút

4513

1/1

1

 

 

495.              

6501

Munkácsi Mihály utca

Közterület

1589

1/1

1

 

 

496.              

6601/3

Belterület

Út

1123

1/1

1

 

 

497.              

6602

2132 Kinizsi utca 0.

Strandfürdő

15913

1/1

1

 

 

498.              

6608

Közterület

Árok

5888

1/1

1

 

 

499.              

6610

Közterület

Árok

10748

1/1

1

 

 

500.              

6613

Közterület

Közút

1290

1/1

1

 

 

501.              

66/5

Sződliget Külterület dűlő

Földrészlet

1477

1/1

1

 

 

502.              

66/6

Sződliget Külterület dűlő

Földrészlet

4531

1/1

1

 

 

503.              

669

Vasvári Pál utca

Közterület

3774

1/1

1

 

 

504.              

6801/117

Németh László utca

Saját használatú út

2432

1/1

1

 

 

505.              

6801/149

Wigner Jenő utca

Saját használatú út

2286

1/1

1

 

 

506.              

6801/170

Pulykaház utca

Saját használatú út

5376

1/1

1

 

 

507.              

6801/190

Belterület

Saját használatú út

428

1/1

1

 

 

508.              

6801/192

Komlókert utca

Saját használatú út

5383

1/1

1

 

 

509.              

6801/20

Termál Fürdő körút

Saját használatú út

538

1/1

1

 

 

510.              

6801/203

Kerek Erdő köz

Saját használatú út

1665

1/1

1

 

 

511.              

6801/217

Belterület

Saját használatú út

1172

1/1

1

 

 

512.              

6801/219

Belterület

Saját használatú út

2691

1/1

1

 

 

513.              

6801/22

Termál Fürdő körút

Út

25760

1/1

1

 

 

514.              

6801/228

Kerek Erdő út

Saját használatú út

2789

1/1

1

 

 

515.              

6801/242

Belterület

Saját használatú út

2154

1/1

1

 

 

516.              

6801/51

Dr. Gönczy Gyula utca

Saját használatú út

3390

1/1

1

 

 

517.              

6801/75

Huzella Tivadar utca

Saját használatú út

6242

1/1

1

 

 

518.              

6801/91

Kóczán Mór utca

Saját használatú út

2286

1/1

1

 

 

519.              

6867

Belterület

Út

1231

1/1

1

 

 

520.              

6869

Belterület

Út

585

1/1

1

 

 

521.              

70

Beck Ö. Fülöp tér

Emlékmű (szobor)

438

1/1

1

 

 

522.              

70/27

Külterület

Töltés

670

1/1

1

 

 

523.              

7/1

Külterület

Közút

638

1/1

1

 

 

524.              

71

Külterület

Országos közút

827

1/1

1

 

 

525.              

71/99

Külterület

Közút

5894

1/1

1

 

 

526.              

7/2

Külterület

Közút

105

1/1

1

 

 

527.              

72

Külterület

Közút (Béke u. folyt.)

7022

1/1

1

 

 

528.              

721

Petőfi Sándor utca

Közterület

3788

1/1

1

 

 

529.              

7/3

Külterület

Közút

56

1/1

1

 

 

530.              

7/4

Külterület

Közút

134

1/1

1

 

 

531.              

74

2131 Külterület 0.

Közút

23793

1/1

1

 

 

532.              

7/5

Külterület

Közút

1332

1/1

1

 

 

533.              

75

2131 Külterület 0.

Közút

7913

1/1

1

 

 

534.              

765/1

Kossuth Lajos utca

Közterület

10891

1/1

1

 

 

535.              

769

Kusché E. utca

Közterület/egyéb terület

1344

1/1

1

 

 

536.              

773

Kossuth köz

Közterület

570

1/1

1

 

 

537.              

783 (*7)(*8)

2131 Kusché E. utca 0.

Úttörőtábor/éjjeli hajl.

41877

1/1

3 (*12)

 

 

538.              

788

Vécsei K. utca

Közterület

1095

1/1

1

 

 

539.              

789

Kusché E. utca

Közterület

1508

1/1

1

 

 

540.              

80

2131 Külterület 0.

Közút

8476

1/1

1

 

 

541.              

804

Tompa Mihály utca

Közterület

2759

1/1

1

 

 

542.              

82/1

Külterület

Közút

740

1/1

1

 

 

543.              

82/2

Külterület

Közút

3497

1/1

1

 

 

544.              

827

Hét Vezér utca

Közterület

1144

1/1

1

 

 

545.              

839

Vörösmarty utca

Közterület

3472

1/1

1

 

 

546.              

84/70

Külterület

Közterület/egyéb terület

12

1/1

1

 

 

547.              

84/71

Külterület

Út

4293

1/1

1

 

 

548.              

86/1

Külterület

Közút

13003

1/1

1

 

 

549.              

863

Hét Vezér utca

Közterület

679

1/1

1

 

 

550.              

86/4

Külterület

Közút

5296

1/1

1

 

 

551.              

86/5

Külterület

Közterület/egyéb terület

61

1/1

1

 

 

552.              

87

2131 Külterület 0.

Közút

14303

1/1

1

 

 

553.              

883

Schweidel József utca

Közterület

1827

1/1

1

 

 

554.              

884/2

Hét Vezér utca

Közút

1133

1/1

1

 

 

555.              

885

Schweidel József utca

Közterület

1859

1/1

1

 

 

556.              

909

Hét Vezér utca

Közterület

690

1/1

1

 

 

557.              

92

2131 Külterület 0.

Közút

8110

1/1

1

 

 

558.              

934

Pázmány Péter utca

Közterület

3857

1/1

1

 

 

559.              

935

2131 Pázmány Péter utca 0.

Közterület

5812

1/1

1

 

 

560.              

936

2131 Pázmány Péter utca 0.

Temető

5129

1/1

1

 

 

561.              

945

Budai Nagy Antal utca

Közterület

4646

1/1

1

 

 

562.              

95

Külterület

Saját használatú út

6396

1/1

1

 

 

563.              

966

Hét Vezér utca

Közterület

1129

1/1

1

 

 

564.              

98

2131 Külterület 0.

Közút

18418

1/1

1

 

 

565.              

983

Berzsenyi utca

Közterület

1183

1/1

1

 

 

566.   

992

Pázmány Péter utca

Forgalomképes.: 5.

Forgalomképtelen:1

Lakás célú helyiségek

száma: 0 db

Nem lakás célú helyiségek száma: 0

Helyiségek összesen: 0

Ingatlanok összesen: 574 db

Közterület

Lakás célú helyiségek területe: 0 m2

Nem lakás célú helyiségek területe: 0 m2

Helyiségek területe: 0 m2

Ingatlanok területe: 2031616 m2

1179

1/1

3

 

 

567.   

1

2131 Pesti út 74.

Kultúrház

810

1/1

1

 

 

568.   

105

2131 Közterület 0

Közterület

277

1/1

1

 

 

569.   

1935

2131 Maros u. 0.

Sporttelep

29400

1/1

1

 

 

570.   

206

2131 Pesti út 81.

Polgármesteri Hiv.

6068

1/1

1

 

 

571.   

352

2131 Bartók Béla utca 0.

Mocsár

9220

1/1

1

 

 

572.   

378

2131 Petőfi Sándor utca 0.

Ált.Isk. Huzella

3907

1/1

1

 

 

573.   

394

2131 Petőfi Sándor utca 48.

Ált. Isk. Huzella

8730

1/1

1

 

 

574.   

409

2131 Jávorka Sándor utca 2.

Gyógyszertár

1218

1/1

1

 

 

575.   

4362

A / L – 1

A / L – 2

Lakások: 2 db

2132 Ifjúság köz

1-3.

Helyiségek: 0 db

Összesen:    2 db

Ált. Isk. Németh L.

 

 

11843

41

94

135 m2

1/1

1

 

 

576.   

4374

A / L – 1

A / L – 2

Lakások: 2 db

2131 Kisfaludy utca 7

Helyiségek: 0 db

Összesen:    2 db

Egészségház

 

4003 m2

35 m2

49 m2

84 m2

1/1

 

 

1

 

 

 

577.   

4846

2132 Rákóczi Ferenc utca 0.

Sporttelep

17395

1/1

5

Átminősítés beépítetlen területté (*14)

578.   

5288

2131 Kálmán u. 13.

Kultúrház

1036

1/1

1

 

 

579.   

529

2131 Béke utca 0.

Óvoda

4831

1/1

1

 

 

580.   

5604

2131 Ady Endre utca 6.

Családsegítő

Szolgálat

561

1/1

1

 

 

581.   

5617

2132. Lenkey utca 13-15.

Óvoda

1781

1/1

1

 

 

582.   

5623

2132. Lenkey utca 17-19.

Óvoda

4197

1/1

1

 

 

583.   

5641

2132 Bozóky tér 0.

Tűzoltóság

896

1/1

1

 

 

584.   

6424

2131 Zrínyi M. u.0.

Sporttelep

6558

1/1

1

 

 

585.   

652

 

2131 Vasvári Pál utca 9.

Lakás célú helyiségek sz.: 4 db

Nem lakás célú

helyiségek sz.: 0 db

Helyiségek

Összesen:         4 db

Ingatlanok

Összesen:       19 db

Öregek Napközi

Otthona

 

4. Forg. Képtelen

1516

Lakás célú helyiségek területe: 219 m2.

Nem lakás célú helyiségek területe: 0 m2

Helyiségek

Területe:

     219 m2

Ingatlanok területe:

 114247 m2

1/1

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

586.   

1003

2131 Mikszáth K. u. 0.

Közterület

149

1/1

1

 

 

587.   

1203/4

2131 Nemeskéri Kiss Miklós utca 0.

Beépítetlen terület

218

1/1

1

 

 

588.   

2052/1 (*15)

2131 Pálya u. 0.

Beépítetlen terület

4999

1/1

5

 

589.   

2054

2131 Rómaiak Útja 1.

Közterület

788

1/1

1

 

 

590.   

3867/15

2132 Pozsonyi út 0.

Közterület

2004

1/1

1

 

 

591.   

4732/4

2132 Szeder u. 0.

Közterület

735

1/1

1

 

 

592.   

5112/1

Révay utca

Közterület

1133

1/1

1

 

 

593.   

5638/2

2132 Bozóky tér 0.

Közterület/piac

1195

1/1

1

 

 

594.   

6322/6

2132 Kádár u. 0.

Közterület/fenyves

(10*) Átminősítés beépítetlen területté

23888

1/1

1

 

 

595.   

6603

Forgalomképesség összesen:

Vagyoni hovatartozás:

2131 Közterület 0.

Lakás célú helyiségek sz.: 0 db

Nem lakás célú

helyiségek sz.: 0 db

Helyiségek

Összesen:         0 db

Ingatlanok

Összesen:       10 db

Törzsvagyon része összesen:

Lakás célú helyiségek sz.: 4 db

Nem lakás célú helyiségek sz.: 0 db

Helyiségek összesen: 4 db

Ingatlanok összesen:  603 db

Egyéb vagyon

Közterület (strand mellett)

10199

 

Ingatlanok területe:

 45308 m2

Lakás célú helyiségek területe: 219 m2

Nem lakás célú helyiségek területe: 0 m2

Helyiségek

Területe:

   219 m2

Ingatlanok területe:

2191171 m2

1/1

1

 

 

596.   

1648/9

2131 Móricz Zsigmond utca 0.

Beépítetlen terület

137

1/1

1

 

 

597.  *

1934  (*50)

 

 

 

 

 

 

törölve

598.   

2690/1

2131 Pesti út 0.

Gazdasági épület

2282

1/1

1

 

 

599.   

3031/1

2131 Rozmaring u. 0.

Beépítetlen terület

12

1/1

1

 

 

600.   

3255/4

2131 Jósika utca 14-7.

Étterem és udvar

2300

1/1

1

 

 

601.   

525

2131 Béke utca 0.

Dunapart vendéglő

11444

1/1

1

 

 

602.   

543/2

Gorkij u. 11.

Ingatlanok összesen: 7 db

 

Parkoló

543

Ingatlanok területe: 149432 m2.

1/1

5 (*16)

 

 

603.   

2172

2131 Rákóczi Ferenc utca 23.

Üzem/Szociális fogl.

3997

1/1

1

 

 

604.   

383

2131 Jávorka Sándor utca 0.

Óvoda

3528

1/1

1

 

 

605.   

3867/2 (*42)

2132 Pozsonyi út 0.

Kivett beépítetlen terület

193

1/1

Forg.képes = 5

 

 

606.   

4384

2131 Duna út 5.

Üzem/TESZ irodaház

2653

1/1

1

 

 

607.   

6502

2132 Balassi Bálint utca 0.

Ingatlanok össz: 5 db

Beépítetlen terület

720

Ingatlanok területe: 11091 m2

1/1

1

 

 

608.   

104/1

Pesti út

Beépítetlen terület

92

1/1

1

 

 

609.   

1203/6

A / L – 1

A / L – 2

A / L – 3

Lakások: 3 db

2131 Nemeskéri Kiss Miklós utca 56-2.

Helyiségek: 0 db

Összesen:    3 db

Lakóház és udvar

1610 m2

35 m2

39 m2

27 m2

101 m2

1/1

1

 

 

610.   

13/3

Külterület

Szántó

116

1/1

1

 

 

611.   

1661/10

2131 Tóth Á utca 0.

Beépítetlen terület

1

1/1

1

 

 

612.   

1661/11

2131 Tóth Á. utca 0

Beépítetlen terület

4

1/1

1

 

 

613.   

1661/13

2131 Tóth Á utca 0.

Beépítetlen terület

9

1/1

1

 

 

614.   

1661/14

2131 Tóth Á utca 0.

Beépítetlen terület

19

1/1

1

 

 

615.   

1661/9

A / L – 1

Lakások: 1 db

2131 Tóth Á u. 23.

Helyiségek: 0 db

Összesen: 1 db

Lakás

Összterület:

526

77

77 m2

1/1

1

 

 

616.   

174

2132 Külterület 0.

Szántó

1200

1/1

1

 

 

617.   

1881/3

2131 Tisza u. 0.

Beépítetlen terület

284

1/1

1

 

 

618.   

2052/2

2131 Zimpel Károly utca 46.

Beépítetlen terület

730

1/1

1

 

 

619.   

2052/3

2131 Zimpel Károly utca 44.

Beépítetlen terület

723

1/1

1

 

 

620.   

2052/4

2131 Zimpel Károly utca 42.

Beépítetlen terület

725

1/1

1

 

 

621.   

2052/5

2131 Zimpel Károly utca 40.

Beépítetlen terület

729

1/1

1

 

 

622.   

2052/59

2131 Erdész utca 0.

Beépítetlen terület

199

1/1

1

 

 

623.   

2052/6

2131 Zimpel Károly utca 38.

Beépítetlen terület

733

1/1

1

 

 

624.   

2052/7

2131 Zimpel Károly utca 36.

Beépítetlen terület

738

1/1

1

 

 

625.   

2052/82

2131 Zimpel Károly utca 27.

Beépítetlen terület

720

1/1

1

 

 

626.   

2052/83

2131 Zimpel Károly utca 29.

Beépítetlen terület

720

1/1

1

 

 

627.   

2052/84

2131 Zimpel Károly utca 31.

Beépítetlen terület

720

1/1

1

 

 

628.   

2052/85

2131 Zimpel Károly utca 33.

Beépítetlen terület

720

1/1

1

 

 

629.   

2052/86

2131 Zimpel Károly utca 35.

Beépítetlen terület

720

1/1

1

 

 

630.   

2052/89

2131 Erdész utca 35.

Beépítetlen terület

3547

1/1

1

 

 

631.   

2052/90

Erdész utca

Beépítetlen terület

636

1/1

1

 

 

632.   

2052/91

Erdész utca

Beépítetlen terület

867

1/1

1

 

 

633.   

3243

A / L – 1

Lakások: 1 db

2131 Regős u. 36.

Helyiségek: 0 db

Összesen: 1 db

Lakás

Összterület:

123

30 m2

30 m2

1/1

1

 

 

634.   

3285

2132 Attila utca 0.

Beépítetlen terület

1088

1/1

1

 

 

635.   

3328/8

2132 Latabár Kálmán tér 0.

Beépítetlen terület/tér

1078

1/1

1

 

 

636.   

38

A / L – 1

Lakások: 1 db

2131 József Attila utca 1.

Helyiségek 0 db

Összesen:   1 db

Lakás

Összterület:

657

40

40

1/1

1

 

 

637.   

3867/3

Pozsonyi út

Beépítetlen terület

194

1/1

1

 

 

638.   

39/51

Külterület

Szántó

2591

1/1

1

 

 

639.   

39/52

Külterület

Szántó

2590

1/1

1

 

 

640.   

41/14

Külterület

Szántó

6121

1/1

1

 

 

641.   

41/18

Külterület

Szántó

72977

1/1

1

 

 

642.   

41/25

Külterület

Szántó

383

1/1

1

 

 

643.   

4158

2132 Lajos utca 4.

Beépítetlen terület

796

1/1

1

 

 

644.   

435

A/L – 1

Lakások: 1 db

2131 Béke u. 6.

Helyiségek: 0 db

Összesen:    1 db

Lakás

Összterület:

1363

50

50

1/1

1

 

 

645.   

46/3

2131 József Attila utca 26.

Udvar

70

1/1

1

 

 

646.   

4732/9 (*31) (*44)

Névtelen utca

Kivett út

1716

1/1

1

 

 

647.   

4747/2

Pesti út

Gazdasági épület és udvar

7223

1/1

1

 

 

648.   

4750/10

Rózsa utca

Beépítetlen terület

4803

1/1

1

 

 

649.   

4750/9

A / L – 1

A / L – 2

Lakások: 2 db

2132 Rózsa utca 33.

Helyiségek: 0 db

Összesen:    2 db

Lakás

Összterület:

374

70

53

123

1/1

1

 

 

650.   

5148/18

A / L – 1

A / L – 2

A / L – 3

A / L – 4

Lakások:  4 db

2132 Széchenyi utca 0.

Helyiségek:  0 db

Összesen:     4 db

Lakás

Összterület:

639

33

33

48

47

161

1/1

1

 

 

651.   

5148/19

A / L – 1

A / L – 2

A / L – 3

A / L – 4

A / L – 5

Lakások:  5 db

2132 Széchenyi utca 0.

Helyiségek:  0 db

Összesen:     5 db

Lakás

Összterület:

641

33

33

33

33

33

165

1/1

1

 

 

652.   

53/6

Külterület

Szántó

1949

1/1

1

 

 

653.   

6468/38

2131 Mayerffy József 0.

Beépítetlen terület

717

1/1

1

 

 

654.   

6468/39

2131 Mayerffy József 0.

Beépítetlen terület

512

1/1

1

 

 

655.   

6511

Balassi Bálint utca

Közterület

640

1/1

1

 

 

656.   

6513

2131 Ismeretlen utca 375.

Beépítetlen terület

1

1/1

1

 

 

657.   

6601/2

Belterület

Szántó és gyep (legelő)

15877

1/1

1

 

 

658.   

6801/133

Baitz József Altábornagy utca

Beépítetlen terület

2286

1/1

1

 

 

659.   

6801/168

Belterület

Beépítetlen terület

15273

1/1

1

 

 

660.   

6801/169

Belterület

Beépítetlen terület

5376

1/1

1

 

 

661.   

6801/191

Belterület

Beépítetlen terület

168

1/1

1

 

 

662.   

6801/21

Belterület

Beépítetlen terület

4951

1/1

1

 

 

663.   

6801/247

Belterület

Beépítetlen terület

1100

1/1

1

 

 

664.   

6801/248

Belterület

Beépítetlen terület

1078

1/1

1

 

 

665.   

6801/249

Belterület

Beépítetlen terület

3620

1/1

1

 

 

666.   

6801/27

Belterület

Beépítetlen terület

360

1/1

1

 

 

667.   

6801/280

Belterület

Beépítetlen terület

18942

1/1

1

 

 

668.   

6801/63

Huzella T. utca

Kivett, beépítetlen terület

1000

1/1

5 forg. képes (*34)

 

Törlés értékesítés miatt (*35)

669.   

6801/64

Belterület

Beépítetlen terület

1000

1/1

1

 

 

670.   

6801/65

Belterület

Beépítetlen terület

1000

1/1

1

 

 

671.   

6801/66

Huzella T. u. 7.

Kivett,  beépítetlen terület

1000

1/1

5. forg. Képes

 

(*40)

672.   

6801/67

2131 Göd, Huzella T. u. 9.

Beépítetlen terület

1000 m2

1/1

Forgalomképes= 5

 

(*38)

673.   

6801/68

Belterület

Beépítetlen terület

1000

1/1

1

 

 

674.   

6801/69

Belterület

Beépítetlen terület

1000

1/1

1

 

 

675.   

6801/76

Belterület

Beépítetlen terület

1000

1/1

1

 

 

676.   

6801/78

Belterület

Beépítetlen terület

1000

1/1

1

 

 

677.   

6801/79

Belterület

Beépítetlen terület

1000

1/1

1

 

 

678.   

6801/80

Belterület

Beépítetlen terület

1000

1/1

1

 

 

679.   

70/14

Külterület

Szántó

5293

1/1

1

 

 

680.   

70/23

Külterület

Szántó

1980

1/1

1

 

 

681.   

790

A / L – 1

Lakások: 1 db

2131 Vécsei K. utca 2.

Helyiségek: 0 db

Összesen:    1 db

Lakás

Összterület:

150

31

31

1/1

1

 

 

682.   

82

A / L – 1

A / L – 2

Lakások: 2 db

2131 Pesti út 32/a

Helyiségek: 0 db

Összesen: 2 db

Lakóház, udvar és gazd. Ép.

Összterület:

922

48

60

108

1/1

1

 

 

683.   

884/8

2131 Hétvezér tér 0.

Lakás célú helyiségek száma: 21 db

Helyiségek összesen: 21 db

Ingatlanok összesen:  76 db

Egyéb vagyon

Összesen:

Lakáscélú helyiségek száma: 21 db

Helyiségek össz.:

21 db

Ingatlanok összesen: 88 db

Részben a törzsvagyon része

Beépítetlen terület

Ingatlanok területe:

 2175724 m2

Lakáscélú helyiségek területe: 886 m2

Helyiségek területe össz: 886 m2

Ingatlanok területe:375724m2

141

886 m2

0 m2

886 m2

 

1/1

3

 

 

684.   

16/2

2131 Pesti út 60.

Ingatlanok össz: 1 db

Részben a törzsvagyon része összesen

Ingatlanok össz.: 1 db

Lakáscélú helyiségek száma: 25 db

Nem lakáscélú helyiségek száma: 0 db

Helyiségek össz.: 25 db

Ingatlanok össz.: 692 db

Földrészlet

Ingatlanok területe: 520 m2

Ingatlanok területe: 520 m2

Lakáscélú helyiségek területe: 1105 m2

Helyiségek területe: 1105 m2

Ingatlanok területe

2567415 m2

520 m2

1/1

3

 

 

 

 

 

 

 

685. (*22)

1648/21

Móricz Zs. u.

Kivett út

501

1/1

1

Osztásból létrejött átminősítés közterület, út

686. (*22)

1648/22

Móricz Zs. u.

Beépítetlen terület

538

1/1

5

Osztásból létrejött átminősítés

Beépített területté

 

687

417 (*20)

Jávorka S. u.

 

 

1/1

5

 

 

 

688. (*24)

1828/1

Nemeskéri Kis Miklós út

közterület

15971

1/1

1

Osztás miatt

689 (*24) (*28)

Telek-kiegészítés 1828/2

Nemeskéri Kis Miklós út

Beépítetlen terület

323

1/1

5

Osztásból keletkezett, átminősített

690 (*25)

562/1

Dunapart

Mocsár

8712

1/1

1

Osztásból létrejött

691(*25)

562/2

Dunapart

Beépítetlen terület

116

1/1

5

Osztásból létrejött

692 (*26)

8051/10

 

Kivett út

579

1/1

1

Tulajdonba vétel (*27)

693(*26)

8051/11

 

Kivett út

2375

1/1

1

Tulajdonba vétel (*27)

 

694  (*28)

6953/2

Göd belterület 6953/2

„Kivett beépítetlen terület”

198

1/1

1

 

 

695 (*28) (*48)

6954/2

Göd belterület 6954/2

kerékpárút

138

1/1

1

 

 

696 (*28) (*48)

6955/2

Göd belterület 6955/2

kerékpárút

143

1/1

1

 

 

697 (*28)

6956/8

Göd belterület 6956/8

„Kivett beépítetlen terület”

489

1/1

1

 

 

698 (*28)

6956/10

Göd belterület 6956/10

„Kivett beépítetlen terület”

1788

1/1

1

 

 

699 (*28) (*47)

2690/9

2131 Göd, Pesti út 95.

„Kivett lakóház és udvar”

529

1/1

5

 

                   

 

700. (*32)

037/80

Göd, külterület 037/80

Gyep (legelő)

Szántó

2482

1/1

1

 

 

701. (*34)

1829/4

Nemeskéri –Kiss M. út

Kivett közterület

7924

1/1

Forgalomképtelen 1

Osztásból keletkezett

702. (*34)

1829/5

Rómaiak útja

Kivett beépítetlen ter.

747

1/1

Forgalomképes

5

Osztásból keletkezett

703. (*34)

1829/6

Rómaiak útja

Kivett beépítetlen ter.

753

1/1

Forgalomképes

5

Osztásból keletkezett

704. (*34)

1829/7

Rómaiak útja

Kivett beépítetlen ter.

754

1/1

Forgalomképes

5

Osztásból keletkezett

705. (*34)

1829/8

Rómaiak útja

Kivett beépítetlen ter.

754

1/1

Forgalomképes

5

Osztásból keletkezett

706. (*34)

1829/9

Rómaiak útja

Kivett beépítetlen ter.

754

1/1

Forgalomképes

5

Osztásból keletkezett

707. (*34)

1829/10

Rómaiak útja

Kivett beépítetlen ter.

744

1/1

Forgalomképes

5

Osztásból keletkezett

708. (*34)

1829/11

Rómaiak útja

Kivett közterület

472

1/1

Forgalomképtelen 1

Osztásból keletkezett

709 (*2)

05/33

Külterület

Moba átemelő

50

1/1

3

vétel

710 (*36)

3079/8

Ilka patak melletti terület (Rozmaring u.)

Beépítetlen terület

1662

1/1

Forgalomképes, beépítetlen terület

Osztásból keletkezett, átminősített

711 (*36)

3079/9

Ilka patak melletti terület (Rozmaring u.)

Beépítetlen terület

2009

1/1

Forgalomképes, beépítetlen terület

Osztásból keletkezett, átminősített

712 (*36)

3079/10

Ilka patak melletti terület (Rozmaring u.)

Közterület

18232

1/1

forgalomképtelen

Ismételt átosztás miatt törlés

713 (*36)

3079/13

Ilka patak melletti terület (Rozmaring u.)

Közterület

16882

1/1

forgalomképtelen

Ismételt átosztásból keletkezett

714 (*36)

3079/11

Ilka patak melletti terület (Rozmaring u.)

Beépítetlen terület

700

1/1

Forgalomképes, beépítetlen terület

Osztásból keletkezett, átminősített

715 (*36)

3079/12

Ilka patak melletti terület (Rozmaring u.)

Beépítetlen terület

280

1/1

Forgalomképes, beépítetlen terület

Osztásból keletkezett, átminősített

716 (*36)

3079/14

Ilka patak melletti terület (Rozmaring u.)

Beépítetlen terület

370

1/1

Forgalomképes, beépítetlen terület

Osztásból keletkezett, átminősített

717 (*38)

018/22

Göd külterület 018/22

Kivett szennyvíztisztító

6/8

Forgalomképes=5

Törölve

718 (*38) (*48)

018/53

Göd külterület 018/53

kerékpárút

1/1

Forgalomképtelen= 1

719 (*38)

018/54

 

 

 

Forgalomképes =5

Törölve (*39)

720 (*39) (*48)

018/56

Göd külterület

Kivett szennyvíztisztító

1/1

Forgalomképes = 5

721 (*39) (*48)

018/57

Göd külterület

Kivett szennyvíztisztító

1/1

Forgalomképes = 5

722 (*41) (*48)

019

Göd külterület

Kivett út

1/1

Forgalomképtelen = 1

723(*48)

039/216

kerékpárút

10 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

724(*48)

039/214

kerékpárút

69 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

725(*48)

039/212

kerékpárút

92 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

726(*48)

039/210

kerékpárút

447 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

727(*48)

039/209

kerékpárút

36 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

728(*48)

039/207

kerékpárút

71 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

729(*48)

039/205

kerékpárút

77 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

730(*48)

039/203

kerékpárút

90 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

731(*48)

039/201

kerékpárút

100 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

732(*48)

039/199

kerékpárút

102 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

733(*48)

039/197

kerékpárút

249 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

734(*48)

039/195

kerékpárút

130 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

735(*48)

039/193

kerékpárút

150 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

736(*48)

039/191

kerékpárút

299 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

737(*48)

039/189

kerékpárút

137 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

738(*48)

039/187

kerékpárút

126 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

739(*48)

039/185

kerékpárút

232 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

740(*48)

039/183

kerékpárút

109 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

741(*48)

039/181

kerékpárút

93 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

742(*48)

037/80

kerékpárút

1032 m2

1450 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

743(*48)

1/1

Forgalomképtelen = 1

744(*48)

8051/10

Kivett út

579 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

745(*48)

8051/11

Kivett út

2375 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

746(*48)

6953/2

kerékpárút

198 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

747(*48)

6951/1

Kivett út

2021 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

748(*48)

6956/8

kerékpárút

 489 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

749(*48)

6956/10

Kerékpárút

1788 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

750(*48)

018/52

Kerékpárút

746 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

751(*48)

018/48

kerékpárút

2 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

752(*48)

018/44

kerékpárút

646 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

753(*48)

018/42

kerékpárút

257 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

754(*48)

018/40

kerékpárút

116 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

755(*48)

018/38

kerékpárút

386 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

756(*48)

018/36

kerékpárút

248 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

757(*48)

018/34

kerékpárút

194 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

758(*48)

018/32

kerékpárút

221 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

759(*48)

018/30

kerékpárút

53 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

760(*48)

018/28

kerékpárút

361 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

761(*48)

018/26

kerékpárút

117 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

762(*48)

018/24

kerékpárút

287 m2

1/1

Forgalomképtelen = 1

763 (*50)

1934/1

2131 Alagút utca 0.

Erdő

12.6071

1/1

1 = Forgalomképtelen

764 (*50)

1934/2

2131 Alagút utca 0.

Kivett közterület

1410

1/1

765 (*50)

1934/3

2131 Alagút utca 0.

Kivett közút

1472

1/1

766 (*50)

1934/4

2131 Alagút utca 0.

Kivett közterület

3696

1/1

767 (*50)

1934/5

2131 Alagút utca 0.

Kivett szennyvízátemelő

65

1/1

                 

 

(*1) Módosította a 11/2006.(V.05.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2006. május 5-től

(*2) Módosította a22/2005. (VI. 24.) Ök. rendelet, hatályos 2005. június 24-től

(*6) 36/2005.XII.16.) hatályos 2006. XII.16-tól

(*7) 8/2006.(V.05.), hatályos 2006. V. 05-től

 (*8) 15/2006.(V.26.), hatályos 2006. V. 26-tól

(*9) Módosította a 21/2006.(VII.27.), hatályos 2006. VII. 27-től

(10*) Módosította: 22/2006.(VII.27.), hatályos 2006. VII. 27-től

(*11) Módosította a 7/2007 (II. 16.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2007. február 16-tól

(*12) Módosította a 7/2007 (II. 16.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2007. február 16-tól

(*13) Módosította a 21/2007. (III. 29.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2007. március 29-től

(*14) Módosította a 35/2007. (VI. 07.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2007. június 7-től

(*15.) Módosította a 35/2007. (VI. 07.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2007. június 7-től

(*16) Módosította az 50/2007. (X. 26.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2007. október 26-tól

(*17) Módosította 55/2007. (XI. 29.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2007. november 29-től

(*18) Módosította az 57/2007 (XII. 14.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2007. december 14-től

(*19) Módosította az 57/2007 (XII. 14.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2007. december 14-től

(*20) Megállapította a 2/2008. (II. 01.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2008. február 1-től

(*21) Megállapította a 17/2008. (IV. 24.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2008. április 24-től

(*22) Megállapította a 17/2008. (IV. 24.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2008. április 24-től

(*23) Módosította a 26/2008. (IV. 24.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2008. április 24-től

(*24) Megállapította a 26/2008. (IV. 24.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2008. április 24-től

(*25) Megállapította a 27/2008 (IV. 24.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2008. április 24-től

(*26) Megállapította a 35/2008. (V. 29.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2008. május 29-től

(*27) Módosította a 44/2008. (VII. 03.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2008. július 3-tól

(*28) Megállapította az 54/2008. (XI. 28.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2008. november 28-tól

(*29) Módosította az 59/2008. (XI. 28.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2008. november 28-tól

(*30) Módosította a 70/2008. (XII. 12.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2008. december 12-től

(*31) Módosított a 2/2009. (I. 29.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2009. január 29-től

(*32) Megállapította a 9/2009. (II. 26.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2009. február 26-tól

(*33) Módosította a 11/2009. (III. 26.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2009. április 1-től

(*34) Módosította a 15/2009. (IV. 24.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2009. április 24-től

(*35) Módosította a 18/2009. (V. 29.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2009. május 29-től

(*36) Módosította a 26/2009. (VIII. 06.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2009. augusztus 6-tól

(*37) Módosította a 35/2009. (XI. 26.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2009. november 26-tól

(*38) Módosította a 2/2010. (II. 11.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2010. február 11-től

(*39.) Módosította a 6/2010. (III. 25.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2010. március 25-től

(*40) Módosította a 8/2010. (IV. 29.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2010. április 29-től

(*41) Módosította a 17/2010. (V. 27.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2010. május 27-től

(*42)  Módosította a 18/2010. (V. 27.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2010. május 27-től

(*43) Módosította a 22/2010. (VII. 08.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2010. július 8-tól

(*44) Módosította a 35/2010. (XII. 15.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2010. december 15-től

(*45) Módosította az 5/2011. (II. 24.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2011. február 24-től – Hatályon kívül (11/2011)

(*46)  Módosította a 10/2011. (III. 23.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2011. március 24-től

(*47) Módosította a 11/2011. (III. 23.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2011. március 24-től

(*48) Módosította a 15/2011. (IV. 28.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2011. április 29-től

(*49) Módosította a 16/2011. (IV. 28.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2011. április 29-től

(*50) Módosította a 20/2011. (VI. 30.) sz. Ök. rendelet, hatályos 2011. július 1-től

« Vissza
Vissza a főmenübe