125/2011. (XII. 7.) Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: Javasolja, hogy az ÖK a JUNIMED EÜ BT-vel a központi ügyelet ellátására vonatkozó szerződést megszűntetni, és pályázatot kiírni

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

 

GÖD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

 

Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottságának

2011. december 7-i (nyílt) ülésén készült jegyzőkönyvéből

 

 

125/2011.(XII.7.) sz. PEKJB határozat

 

Göd Város Önkormányzatának Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek az alábbi határozat meghozatalát:

 

Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete támogatja és egyetért azzal, hogy Dunakeszi Kistérség Többcélú Társulása a „Dunakeszi-Fót-Göd kistérség lakosságának központi ügyeleti ellátása” tárgyban 2006. december hó 4. napján a JUNIMED EGÉSZSÉGÜGYI BT-vel kötött vállalkozási szerződést a szerződés 19.) pontjában foglaltak szerint írásbeli nyilatkozattal három hónapos felmondási határidővel felmondja. Továbbá egyetért azzal is, hogy ezen szolgáltatás ellátására a Társulási Tanács új közbeszerzési eljárás kiírásával és lebonyolításával új vállalkozási szerződést kössön oly módon, hogy a hétfőtől péntekig 18:00-tól másnap 08:00-ig; hétvégén és ünnepnapokon 24 órában működő központi ügyeleti szolgáltatást   1 fő ambuláns orvos, aki a rendelői feladatokat látja el, 1 fő „kijáró” orvos, a területi feladatok ellátására, 1 fő rendelői asszisztens és 1 fő gépkocsivezető (ápolói képesítéssel, vagy OMSZ eset/rohamkocsi-vezetői gyakorlattal) látná el. A fentieken túl  napi négy órás, hétköznap 18-22 óráig hétvégén napközben a helyi önkormányzat döntése alapján meghatározott négy órában Gödön és Fóton  is lenne ügyeletet ellátó orvos, aki a rendelőben tartózkodik,  Dunakeszi településen pedig  fix ügyeletes  és kijáró orvos is közreműködne a feladat ellátásában. A kijáró orvos szükség esetén mindhárom településre kimenne.

 Az OEP finanszírozással nem fedezett részhez pedig a települések lakosságszám arányosan járulnának hozzá.

Felhatalmazza a Polgármestert arra, hogy a fenti ügylettel kapcsolatosan szükséges jognyilatkozat megtegye.

 

Melléklet: pályázati kiírás

 

Határidő: azonnal

Felelős: polgármester

 

 

 

Kiadmány hiteles:

 

 

Szokolainé Obermayer Éva

jegyzőkönyvvezető

Göd, 2011. december 20.

« Vissza
Vissza a főmenübe