184/2012. (XII. 11.) Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: Magánóvodákkal kötött szerződés meghosszabítása

Göd Város Önkormányzatának Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a Karácsony Sándor Waldorf Óvoda fenntartójával  (Gödi Napsugár Waldorf Alapítvány), a Palánta Óvoda fenntartójával (Gödi Gyermekkert Nonprofit Kft.), a Kuckó Óvoda és Családi Napközi fenntartójával (Kuckó Családi Napközi és Óvodai Közhasznú Alapítvány), a Csiga-Biga Óvoda fenntartójával (Gödi Csiga-Biga Alapítvány), az Ugri-Bugri Óvoda fenntartójával (Deák és Herwerth Kft.), a Játszoda Családi Napközi fenntartójával (Gesztenye Gyerekház Nonprofit Kft.) és a Mackóvár Játszóház fenntartójával (Mackóvár Gyermekgondozó és Nevelő Bt.) a 2012. szeptember 1 – 2012. december 31. időszakra kötött támogatási megállapodást 2013. június 30-ig meghosszabbítja.

 

Kérelmére hozzájárul, hogy a Csiga-Biga óvoda a szerződés mellékletében felsorolt gyermekek közül akár 7 gyermeket is fogadhasson a szerződéses feltételekkel. Felhatalmazza a Polgármestert a fentieket tükröző szerződésmódosítások megkötésére az érintett óvodákkal, a családi napközivel és a játszóházzal.

 

Felkéri a Jegyzőt, hogy a 2013. évi költségvetésbe „Magánóvodák támogatása” címen a tárgybeli nevelési év 1-6 hónapjaira 4.000.000.-Ft-ot, a következő nevelési év 09-12 hónapjaira további 2.000.000.-Ft-ot, egész pénzügyi évre összesen 6.000.000.-Ft-ot tervezzen be.

« Vissza
Vissza a főmenübe