31/2013. (II. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: GSE kérelme – tulajdonosi hozzájárulás

 

Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete
 
A Gödi Sportegyesület kérelmére az alábbi nyilatkozat megtételére hatalmazza fel a Polgármestert:
 
„Alulírott Markó József polgármester kijelentem, hogy a Dunakeszi Járási Földhivatalnál Göd,1935 helyrajzi számon nyilvántartott, természetben 2131 Göd, Sporttelep címen található ingatlan az általam képviselt Göd Város Önkormányzatának 1/1 arányú tulajdonát képezi.
Az általam képviselt Göd Város Önkormányzata, mint tulajdonos hozzájárul ahhoz, hogy a Gödi Sportegyesület a látvány-csapatsportok támogatásának adókedvezménye sporttelep felújítási program (továbbiakban: TAO program) keretében nyertes pályázat esetén a fent megnevezett ingatlan(ok)on sportfejlesztési tárgyi eszköz felújítást megvalósítson.
A Göd Város Önkormányzata, mint tulajdonos hozzájárul ahhoz, hogy a Gödi Sportegyesület a megvalósuló felújítást legalább 5 éven keresztül a Magyar Labdarúgó Szövetség (a továbbiakba: MLSZ) által jóváhagyott sportfejlesztési programnak, a látvány-csapatsport támogatásra vonatkozó jogszabályoknak és az eredeti rendeltetésnek megfelelően használja és hasznosítsa.
Amennyiben a felújítás építési engedély köteles tevékenység, a Göd Város Önkormányzata, mint tulajdonos hozzájárul ahhoz, hogy az ingatlanra a felújítás megvalósításától számított 5 év határozott időre az igénybe vett támogatás mértékéig jelzálogjog kerüljön bejegyzésre a Magyar Állam javára. Kötelezettséget vállalok arra, hogy a jelzálogjog ingatlan-nyilvántartási bejegyzése érdekében a Gödi Sportegyesülettel együttműködöm, a bejegyzéshez szükséges tulajdonosi nyilatkozatokat megteszem és a rendelkezésére bocsátom.
Kijelentem, hogy fent nevezett ingatlanon harmadik személynek nem áll fenn olyan joga, amely akadályozná a Gödi Sportegyesületet abban, hogy a TAO szerint tárgyi eszköz felújítást megvalósítsa. Kötelezettséget vállalok arra, hogy az ingatlan tulajdonosaként ilyen jogot a felújítás megvalósítását követő 5 év határozott időtartam alatt a tulajdonos nem alapít.
A jelen nyilatkozatban foglaltak maradéktalanul megfelelnek az általam képviselt Göd Város Önkormányzatára, valamint a tárgybeli ingatlanra vonatkozó jogszabályok rendelkezéseinek.
 
Nyilatkozom továbbá, hogy az általam képviselt szervezet alapító (létesítő) okirata alapján jogosult vagyok a szervezet képviseletére és rendelkezem a jelen nyilatkozat megtételéhez szükséges felhatalmazással.”

 

« Vissza
Vissza a főmenübe