63/2013. (IV. 24.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Göd természetes fürdőhelyeire vonatkozó nyilatkozat (mentőőr)

 

Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete
 
Az alábbi nyilatkozatot teszi:
A Duna alsógödi és felsőgödi szakaszán létesítendő természetes fürdőhely (strand) üzemeltetésével kapcsolatosan a strand területe, valamint az előző évek forgalmi adatai, a strandot igénybe vevő napi vendéglétszám alapján megállapítja, hogy a fürdési idényben 500 főt az átlagos napi vendégszám egyik fürdőhelyen sem éri el.
Ezen nyilatkozat a természetes fürdővizek minőségi követelményeiről, valamint a természetes fürdőhelyek kijelöléséről és üzemeltetéséről szóló 78/2008. (IV. 03.) Korm. rendelet 7. sz. mellékletének 12. pontja, valamint a folyóvizekben, vízfolyásokban, valamint állóvizekben való fürdés és a balatoni viharjelzés szabályozásáról szóló 1/1964. (IV. 23.) BM rendelet 4.§ (2) bekezdése szerinti határozat kibocsátásához szükséges.
Felhívja a Gödi Nyaralóházak üzemeltetőjének figyelmét arra, hogy amennyiben gyermekcsoport tartózkodik az üdülő területén, a gyermekcsoport vezetőjének írásban nyilatkoznia kell arról, hogy a természetes fürdővizek minőségi követelményeiről, valamint a természetes fürdőhelyek kijelöléséről és üzemeltetéséről szóló 78/2008. (IV. 03.) Korm. rendelet 7. sz. mellékletének 18. pontjában foglaltak szerint a csoport felügyeletére saját költségen és szervezésében külön mentőőrt bíz meg és a gyermekek a fürdőhelyet csak a mentőőr felügyelet mellett veszik igénybe.
 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe