78/2013. (V. 29.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Szakát-villa hasznosítására pályázat kiírása

Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete
 
A Szakáts-villa hasznosítására vonatkozó pályázati kiírást az alábbi módosításokkal együtt elfogadja:
-          3. pont, 5 bekezdése kikerül,
-          3. pont 8 bekezdése az alábbira módosuljon: „Játékterem, diszkó és egyéb a gödi kertvárosi környezetet zavaró tevékenység kizárt.”
-          3. pont 14 bekezdése az alábbira módosuljon: „A teljes vállalt építészeti megvalósítás érdekében banki vagy/és dologi garanciát kell felmutatni 20.000.000 HUF értékben.
-          5. pont 2 és 7 bekezdése kikerül
-          7. pont az alábbiak szerint módosul:
A pályázatok értékelési szempontjai:
A pályázatokat az alábbi csökkenő fontosságú szempontok alapján rangsoroljuk:
1.      A pályázó által vállalt megvalósítási és hasznosítási időszak hossza. A legkedvezőbb pályázat a legrövidebb időtartamú.
2.      Az épület fellelhető forrásokból rekonstruálható eredeti kiviteléhez való hasonlóság mértéke. A legkedvezőbb pályázat az épület külső megjelenésében hűen adja vissza az eredetit.
3.      Az épület tartóssága és környezettudatossága.
4.      Az emlékhely mérete, minősége, szakmaisága, eredetisége nyitvatartási ideje.
5.      Az épület környezetének forgalomtechnikai terhelése, a parkolás megoldásának minősége. A legkedvezőbb pályázat az esetleges gépkocsiforgalmat a környezet legkisebb zavarásával kezeli.
-          9. pont 3 bekezdése az alábbiak szerint módosul: „A második értékelési szemponthoz     
kikérjük a Gödi Tervtanács véleményét.
-          9. pont 9 bekezdése az alábbiak szerint módosul: Képviselő-testületi döntésének legkésőbbi időpontja: 2013. szeptember 30.
-         9. pont 10. bekezdése az alábbiak szerint módosul: Az eredményről történő értesítés határideje: a Képviselő-testületi ülést követő 8 munkanapon belül. Az ajánlatkérő az eredményről levélben tájékoztatja az ajánlattevőket.
  1. A bizottsági véleményezés és a testületi ülés között lakossági fórum kerüljön összehívásra és kerüljön törlésre a bizottsági döntés időpontja.

« Vissza
Vissza a főmenübe