141/2013. (IX. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Göd, 4869 hrsz-ú ingatlan bérbeadása

Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete
 
úgy határoz, hogy a Dunakeszi Járási Hivatal Járási Földhivatala által nyilvántartott Göd, belterület 4869 hrsz. alatt felvett beépítetlen terület besorolású ingatlanon lévő kis épületét és e határozat mellékletét képező vázrajz szerint hozzátartozó területet, összesen 347 m2 -t bérbe adja Muszkatal Tamás (2132 Göd, Kisfaludy u. 3. szám alatti lakos) részére 2014. december 31-ig határozott időre bruttó 459.740 Ft bérleti díj ellenében, azzal, hogy a bérlő a fenti összeget az ingatlan felújítására köteles fordítani.
A nagy épületet és e határozat mellékletét képező vázrajz szerint hozzátartozó területet továbbra is a Szivárvány Bölcsőde használja.
Hozzájárul ahhoz, hogy a bérlő e határozat 2. számú mellékletét képező árajánlatában szereplő felújítási munkákat az ingatlanon elvégezteti, a felújítási költséget beszámítja a bérleti díjba.
A bérleti szerződés lejáratát követően a bérlő köteles az ingatlant felújított állapotban átadni az Önkormányzatnak.
Az Önkormányzat felhatalmazza a Polgármestert a bérleti szerződés aláírására, valamint Dr. Nyitrai Judit ügyvédet a bérleti szerződés megszerkesztésére és ellenjegyzésére.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe