146/2013. (IX. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Göd, Széchenyi u. 87. 3/a sz. alatti önkormányzati lakásban található ingóságok Önkormányzat részére történő felajánlása

Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete
 
az alábbiak szerint ingyenesen köszönettel elfogadja néhai Fölker Erzsébet Judit örökhagyó törvényes örököseinek, Dr. Fölker Tibor Tamásnak és Fölker Tamás Györgynek azon felajánlását, melyben az Önkormányzat részére ingyenesen átadják az örökhagyó, mint volt bérlő által a 2132 Göd, Széchenyi u. 87./3/a. szám alatti önkormányzati lakásban hátrahagyott és a felajánlók/ajándékozók, mint törvényes örökösök által megörökölt (14038/Ü/413/2011/10. számú ideiglenes hagyatékátadó végzésben részletezett) ingóságokat a szociálisan rászorulók természetbeni támogatása céljából.
Dr. Fölkert Tibor Tamás törvényes örökös felajánlásról szóló írásbeli akaratnyilatkozatát elfogadja, Fölker Tamás György törvényes örökössel az ingóságok átadásáról szóló ajándékozási szerződés megkötésére pedig felhatalmazza a polgármestert.
Felkéri Göd Város Önkormányzatának Szociális Bizottságát, hogy a felajánlás folytán az Önkormányzat tulajdonába került ingó vagyontárgyakat a szociálisan rászorulók természetbeni támogatására használja fel úgy, hogy azokat a Családsegítő Szolgálat, valamint a TOPhÁZ Speciális Otthon részére átadja.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe