159/2013. (IX. 25.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A gödi 617 hrsz-ú Puskin közre vonatkozó ajánlat

 
Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete
 
A telekalakítást követően kialakuló 617/2 hrsz-ú, 64 m2 térmértékű ingatlant értékesíteni kíván Sárközy Attila György (3000 Hatvan, Úttörő u. 6. szám alatti lakos) részére, bruttó 31.250 Ft/m2 áron azzal a feltétellel, hogy a telekalakítás költségei (megosztási vázrajz, értékbecslés, földhivatali bejegyzés költségei, stb.) Vevőt terheli. Az értékesítés további feltétele, hogy Vevő vállalja az alábbi, a közműszolgáltatók által megküldött hozzájáruló nyilatkozatokban foglaltakat:
 
Invitel:
„ A tárgyi ingatlanon az Invitel Zrt. tulajdonában lévő távközlési hálózat található.
A hálózat a Göd hrsz: 614,616 és 620 ingatlanok távközlési ellátását biztosítja.
Hálózatunk kiváltása illetve szolgalmi jog bejegyzése nem szükséges, amennyiben a tulajdonos tudomásul veszi annak ottlétét és a jövőben nem támaszt azzal kapcsolatban semmilyen kifogást az Invitel Zrt. felé.”
 
Tigáz- DSO Földgázelosztó Kft.
„Göd város 617 hrsz-ú földrészletén TIGÁZ-DSO Kft. által üzemeltetett gázelosztó vezeték nem üzemel.”
 
ELMŰ Hálózati Kft.
„a Göd Külterület 617 helyrajzi számú ingatlanra vezetékjog került bejegyzésre az ELMŰ HÁLÓZATI KFT. javára.
A Geodolit Kft. 0512/13 munkaszámú változási vázrajza alapján a földrészlet megosztásához azzal a kikötéssel járulunk hozzá, hogy az MMBH határozat (vezetékjogi engedély) szám a tulajdoni lapon is megjelenő módon feltüntetésre kerüljön.
A földrészlet megosztásával kapcsolatban a fellebbezési jogunkról lemondunk.”
 
DMRV Zrt.
„Ivóvízellátás:
A Puskin közben ivóvíz gerincvezeték üzemel, vakkarimás lezárással. A 614, 616, 620. hrsz. ingatlanok külön-külön ivóvíz bekötéssel rendelkeznek, a Puskin köz felöl.
Amennyiben a tervezett ingatlanmegosztás létrejön, a tervezett 617/2. hrsz-ú szakaszon meglévő ivóvíz hálózat megszűntetése. Az új, összevont ingatlanhoz egy új bekötés készítendő. A vízmérő aknát az ingatlantól mért 1 m-en belül kérjük kialakítani. Az új hálózati végponton földfeletti tűzcsap kiépítése szükséges.
A vezetékszakasz megszűntetését és az új bekötő vezeték élőre kötését a beruházó megrendelése alapján kizárólag Részvénytársaságunk végezheti.
 
Szennyvízelvezetés:
„A Puskin közben nyomott rendszerű szennyvízvezeték üzemel. a 616. és 620. hrsz ingatlan a Gorkij utca felé gravitációs bekötéssel rendelkezik.
A 614. hrsz. ingatlanon lévő épület szennyvíz elvezetése megoldható a Gorkij utcai gravitációs befogadó felé.
A Puskin köz érintett szakaszán (tervezett 617/2. hrsz) meglévő nyomott rendszerű Ø63 KPE szennyvízvezeték a 619. hrsz-ú ingatlan bekötését megtartva megszűntethető. A vezeték végére beton mosató akna készítendő.”
 
Felkéri a Címzetes főjegyzőt, hogy amennyiben a kérelmező a fenti ajánlatot elfogadja, akkor a szükséges előterjesztéseket készítse el és terjessze a Képviselő-testület elé elfogadásra.

« Vissza
Vissza a főmenübe