10/2014. (II. 19.) Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsági határozat
Tárgy: Engedélyezi a Huzella kert faápolási munkáinak egy részét és felkéri a kert igazgatóját, hogy szivattyúzási tervet és a szakhatósági véleméményt, továbbá a kert aktuális kezelési tervét nyújtsa be a bizottsághoz

10/2014.(II.19.) sz. VKB határozat
 
Göd Város Önkormányzatának Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága engedélyezi a helyi védettség alatt álló Huzella-kert faápolási munkálatainak elvégzését – melynek részletezését a Garden Fasorfenntartó Kft. (2014. január 24-i árajánlatában voltak felsorolva – kivéve az alsó és felső tóba dőlt fák kihúzását és darabolását és 8 db tó körüli fa gallyazását rúdfűrésszel.) A munkálatok elvégzéséhez a bizottság akkor járul hozzá, ha azok megkezdését a vállalkozó az önkormányzatnál bejelenti és azokat legkésőbb 2014. március 15-ig befejezi.
A bizottság felkéri a Huzella-kert igazgatóját, hogy kérelmét részletes szivattyúzási tervvel egészítse ki, melyben szerepel a szivattyúzni kívánt tórészletek térképi jelölése, a szivattyúzott iszap mennyiségének és elhelyezésének meghatározása.
 
A bizottság felkéri továbbá a Huzella-kert igazgatóját, hogy a kert aktuális kezelési tervét és a tavak tisztításával kapcsolatos szakhatósági véleményeket nyújtsa be a hivatal környezetvédelmi előadójának.
 
Határidő: azonnal
Felelős: Kovacsik Tamás VKB elnök, Jakab Júlia környezetvédelmi előadó
 

« Vissza
Vissza a főmenübe