8/2014. (I. 27.) Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: Közszolgáltatási szerződés módosítása

Göd Város Önkormányzatának Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy közszolgáltatási szerződést az alábbiakban módosítsa:

  • 3.1 bekezdés 2. mondatában a „2014. január 1.”  2014. február 1.” –re változzon
  • 6.1 pontjának utolsó mondata: „Az Önkormányzat a közszolgáltatás finanszírozásában kötelezettség nem terheli” törlésre kerüljön
  • 6.1 pontja az alábbiakkal egészüljön ki: „Göd Város Önkormányzat a közszolgáltatás finanszírozásában kötelezettséget vállal arra, hogy a Közszolgáltató a közszolgáltatási kötelezettségének teljesítéséhez szükséges, a közszolgáltatás ellátásával kapcsolatban felmerült költségek és az ezzel összefüggésben keletkezett bevételek – ide értve a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjat – különbséget a Közszolgáltató számára megtéríti. A kompenzáció mértékét a 2012/21/EU bizottsági határozat 5. cikke szerint kell megállapítani.

Ha a közszolgáltató a kompenzációval együtt a 2012/21/EU bizottsági határozat 5. cikkének megfelelően meghatározott összeget meghaladó finanszírozásban részesül, a túlkompenzációt a tárgyévet követő április hónap 30. napjáig visszafizeti. Ha a túlkompenzáció összege nem haladja meg az átlagos éves ellentételezés összegének 10 %-át, a túlkompenzáció átvihető a következő időszakra és levonható az arra az időszakra fizetendő támogatás összegéből. A szolgáltatónak a támogatásról olyan elkülönített elszámolást kell vezetnie, amelyből a fent meghatározott követelmények ellenőrizhetők.

Amennyiben a Szolgáltató nem teljesíti határidőre a túlfinanszírozás visszafizetését, úgy a késedelembe esés napját követő naptól, naponta 1.000,- Ft, azaz egyezer forint kötbér fizetésére köteles.

  • 6.3. pontjának első mondatában lévő „havonta” – „negyedévente” szóra változok.
A fenti módosításokat a csatolt mellékletekkel együtt javasolja elfogadni

« Vissza
Vissza a főmenübe