30/2014. (III. 10.) Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: 6324/2 hrsz-ú terület bérbeadása

Göd Város Önkormányzatának Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy

Elvi hozzájárulását adja a kizárólagos tulajdonát képező  a Dunakeszi Járási Hivatal Járási Földhivatala nyilvántartásába Göd belterület 6324/2 hrsz. alatt felvett „kivett közterület” megjelölésű, 1 ha 0105 m2 területű, természetben 2131 Göd, Névtelen tér 6324/2 hrsz. ingatlanból 4000 m2 terület 20 év határozott időre történő bérbeadására Makai Viktor (2600 Vác, Bimbó u. 5. szám alatti lakos) részére abból a célból, hogy ezen ingatlanon a vállalkozó  a saját teniszpályát létesítsen és azt üzemeltesse. A Testület tudomásul vesz, hogy ezen elvi hozzájárulás alapján a vállalkozó külön gazdasági társaságot alapít és a beruházás előkészületei érdekében szükséges eljárásokat a saját költségén megindítja.

A bérleti szerződés megkötésére Makai Viktor által alapított cég és Göd Város Önkormányzata között kerül majd sor nettó 750 000 Ft/év bérleti díj ellenében.

Hozzájárul ahhoz, hogy a bérleti jogviszony időtartamára, de legfeljebb 5 év határozott időtartamra Göd Város Önkormányzata birtokában lévő Termálfürdő vízjogi üzemeltetési engedély alapján engedélyezett 144.000 m3/év kitermelhető vízmennyiségből a bérlő a téli fedett pályás szezonban (októbertől – márciusig) a légtartásos sátor fűtése céljából cca 70 m3/nap, 12.600 m3/év termálvizet felhasználjon azzal, hogy az elhasznált és lehűtött termálvizet bérlő az erre vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. A bérleti díj a termálvíz fűtési célú felhasználásának ellenértékét is tartalmazza.

Melléklet: Üzleti terv Göd – Teniszközpont építésére

« Vissza
Vissza a főmenübe