24/2017. (II. 20.) Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: Göd 5624 5 hrsz.-ú ingatlanra vonatkozó vételi szándék

Göd Város Önkormányzatának Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az alábbi módosított határozati javaslatot fogadja el:

  

Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének

 

szándékában áll, a Dunakeszi Járási Hivatal Földhivatali Osztályának nyilvántartásába felvett Martin Julianna 1/2 és Kiss Sándor 1/2 tulajdonában álló Göd belterület 5624 hrsz., 654 m2 térmértékű, „kivett lakóház, udvar, gazdasági épület” megnevezésű, természetben 2132 Göd, Lenkey u. 21--1. sz. alatti ingatlant adásvételi szerződés útján megvásárolni, bruttó 21.000.000,-Ft vételáron, azzal a feltétellel, hogy az eladó az alábbiakról gondoskodik:

  • Beszerzi a Raiffeisen Bank 8 napnál nem régebben kelt nyilatkozatát a tartozás jelenleg fennálló pontos összegéről, valamint arról, hogy a tartozás összegét melyik bankszámlára kell átutalni és nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy ezen átutalás esetén a törlési engedélyt a bank hány napon belül adja ki
  • Elkészítteti az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról szóló 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet szerint energetikai tanúsítványt.

 

Felkéri Dr. Nyitrai Judit ügyvédet az adásvételi szerződés előkészítésére.

 

Ezen szándéknyilatkozatát a képviselő-testület határozott ideig 2018. január 30-ig tartja fenn.

 

Forrás: 2017. évi költségvetésben szereplő „beruházási feladatok” táblázat „ingatlanvásárlás” költségvetési sor

« Vissza
Vissza a főmenübe