92/2017. (IX. 25.) Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: A közterületek elnevezésével, megjelölésével, az utcanév- és emléktáblákkal, valamint a házszámozással kapcsolatos szabályokról szóló 17/2014. (VII. 8.) Ök. rendelet módosítása, illetve a Göd 4876/1 hrsz.-ú közterület elnevezése Bolla Árpádról
 Göd Város Önkormányzatának Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsága javasolja elfogadni a Képviselő-testületnek az alábbi rendeletmódosítást:
 
 
Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének
…/2017. (…) önkormányzati rendelete
a közterületek elnevezésével, megjelölésével, az utcanév- és emléktáblákkal,
valamint a házszámozással kapcsolatos szabályokról szóló
17/2014. (VII. 8.) önkormányzati rendelet módosításáról
 
 
Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 51. § (5) bekezdésében és 143. § (3) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, továbbá ugyanezen jogszabály 13. § (1) bekezdésének 3. pontjában, valamint az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) pontjában meghatározott feladatkörében eljárva, a közterületek elnevezésével, megjelölésével, az utcanév- és emléktáblákkal, valamint a házszámozással kapcsolatos szabályokról szóló 17/2014. (VII. 8.) önkormányzati rendelet módosításáról a következőket rendeli el:
 
1.      §
 
Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének a közterületek elnevezésével, megjelölésével, az utcanév- és emléktáblákkal, valamint a házszámozással kapcsolatos szabályokról szóló 17/2014.(VII. 8.) önkormányzati rendelet 6. §-a következő (7) bekezdéssel egészül ki:
 
„(7) A Képviselő-testület indokolt esetben olyan személyről is elnevezhet közterületet, akinek halálától számított időtartamot tekintve a (2) bekezdés szerinti rendelkezés még nem teljesült.”
 
2.      §
 
 
E rendelet a kihirdetésének napját követő napon lép hatályba.
 
                          Markó József                                                 Dr. Szinay József
                           polgármester                                                  címzetes főjegyző
 
 
Kihirdetési záradék:
 
A rendelet a Gödi Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján történő kifüggesztéssel 2017. … hó ... napján kihirdetésre került. A kihirdetés időtartama 30 nap.
 
                                                                                                   Dr. Szinay József
                                                                                                   címzetes főjegyző
« Vissza
Vissza a főmenübe