127/2017. (XI. 13.) Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: Műjégpálya létesítése a Kincsem udvarház területén
 Göd Város Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsága támogatja és javasolja elfogadni a Képviselő-testületnek hogy

 -        közönségkorcsolyázásra alkalmas mobil jégpályát telepíttet 2017. december 1-től 2018. február 28-ig terjedő időszakban a Göd, Kincsem park 2. sz., 2690/11 hrsz. ingatlan udvarán.
-        a jégpálya üzemeltetéséhez, továbbá a mellékhelyiségek használatához szükséges közüzemi használatot az Önkormányzat biztosítja, melynek költségét Vállalkozóra nem terheli át, továbbá rendelkezésére bocsátja a Kincsem udvarház nyugati épületszárnyát is melegedő, pihenőhely, korcsolya-kölcsönző céljából. Ugyanezen épületszárnyban a mellékhelyiségek használatát biztosítja az Önkormányzat. Ennek ellentételezése a lakosság részére nyújtott belépő díj kedvezményben jelentkezik.
-        a jégpálya telepítését és üzemeltetését a legalacsonyabb ajánlati árat adó Eco Smart Group Kft.-vel végezteti el 7.000.000.- Ft + ÁFA, összesen bruttó 8.890.000.- Ft összegért, a feladattal nem terhelt működési tartalék terhére. Elfogadja a mellékelt szerződés tervezetet és felhatalmazza Polgármestert a szerződés megkötésére.
-        A jégpálya üzemeltetéséhez szükséges villamos csatlakozást az Önkormányzat kiépítteti az ajánlatot adó Két Mentor Kft-vel 659.300.- Ft+Áfa összesen bruttó 837.311.-Ft összegért, melyet a feladattal nem terhelt működési tartalék terhére biztosít. Felhatalmazza Polgármestert a szerződés megkötésére és a szükséges nyilatkozatok megtételére.
 
Melléklet: szerződés tervezet jégpálya telepítésére és üzemeltetésére – Eco Smart Group Kft.
 Előterjesztő:     Markó József polgármester
Hivatali felelős: Dr. Szinay József címzetes főjegyző
Határidő:            azonnal
« Vissza
Vissza a főmenübe