102/2018. (X. 1.) Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: Döntés a Göd délkeleti gazdasági övezet kialakításával kapcsolatos elővásárlási jog alapításáról
Göd Város Önkormányzatának Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az alábbi határozati javaslatot fogadja el:
 
Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete
 
  1. Az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 25. § (1) bekezdése alapján ipari-innovációs fejlesztési terület kialakítása, valamint a területen megvalósítandó feldolgozóipari beruházások, mint érvényesítendő településrendezési cél megvalósítása érdekében a Göd külterület 058/4 és 059/13, 059/15 és 059/16 helyrajzi számú ingatlanokra elővásárlási jog bejegyzését rendeli el.
 
  1. Utasítja a polgármestert, hogy az 1. pontban meghatározott ingatlan tulajdonosait az elővásárlási jog érvényesítéséről Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének nevében és képviseletében eljárva alakszerű határozatban tájékoztassa.
 
  1. Utasítja a polgármestert, hogy az elővásárlási jog ingatlan-nyilvántartásba történő bejegyzése érdekében szükséges intézkedéseket tegye meg.
 
  1. A földhivatali eljárási díj fedezetét Göd város területén található egyes földrészletek beruházási célterületté nyilvánításáról és a terület fejlesztéséhez szükséges intézkedésekről szóló kormányhatározatban meghatározott támogatás terhére biztosítja, és felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg.
 
« Vissza
Vissza a főmenübe