37/2021. (X. 28.) Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsági határozat
Tárgy: KAFA Foods Company Kft. közterület-használat iránti kérelme
 37/2021. (X. 26.) VKB határozat

 Göd Város Önkormányzatának Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága

 úgy dönt, hogy a KAFA Foods Company Kft. közterület- használat iránti kérelmének engedélyezése tárgyában az alábbi határozatot hozza:

 

HATÁROZAT

A KAFA Foods Company Kft. (nyilvántartási száma: 13-09-204303, adószáma: 27337905-2-13, székhelye: 2131, Göd, Pesti út 51/b. képviseletében eljár: Karda Adolf Ferenc tulajdonos) kérelmére

 

2021. szeptember 24. napjától 2022. szeptember 24. napjáig

a Göd, Pesti út 51/b. szám alatt található vállalkozás előtt, 2 db gépkocsi részére

közterület használatát engedélyezem.

Közterület-használati engedély díja: 1.800,- Ft/gépkocsi/hó, fenti időpontokig 43.200,- Ft, azaz Negyvenhárom-ezerkétszáz Ft.

 

Fenti összeg kiegyenlítése 8 napon belül Göd Város Önkormányzat pénztárában, postai úton, illetve átutalással a 10700323-42056506-51100005. számú bankszámlára lehetséges.

Felhívom figyelmét, hogy amennyiben ezen összeget fenti időpontig nem fizeti be, úgy a közterület-használati engedélye hatályát veszti.

A határozat nem jogosítja fel a jogosultat a közterület kizárólagos használatára, a terület használatának korlátozására.

Közterület-használat feltételei:

A kérelmező köteles az igénybe vett területet és környezetét tisztán tartani, a göngyöleg, a szemét, illetve más érdekkörébe tartozó dolog elszállításáról, továbbá a közterületi létesítmény esetén, annak karbantartásáról gondoskodni. E kötelezettség elmulasztása esetén az engedélyt visszavonom.

A közterület használójának az engedély időtartama alatt a tevékenység gyakorlásához szükséges általános baleset, munka és egészségvédelmi előírásokat, valamint a KRESZ szabályait be kell tartani.

Tájékoztatom a kérelmezőt, hogy engedélyem más hatóság engedélyét nem pótolja, azok beszerzéséről a kérelmező köteles gondoskodni.

INDOKOLÁS

Határozatomat a közterület-használatról szóló 34/1991. (XI. 20.) sz. Ök. (a továbbiakban: Ör.) rendelete alapján hoztam. A közterület-használati engedély díjának megállapítása ugyanazon rendelet 1. sz. melléklete szerint történt. A Bizottság hatáskörét az Ör. 5.§ (2) bekezdése alapozza meg.

Tekintettel arra, hogy a hatóság a kérelmező kérésének teljes egészében helyt adott, ellenérdekű ügyfél hiányában a jogorvoslatról való tájékoztatást az általános közigazgatási rendtartásról szóló 2016. évi CL. törvény 81 § (2) bekezdése a) pontja alapján mellőztem.

Göd, 2021. október …..

                            A Képviselő-testület nevében és megbízásából:

                                                                                                                 Fülöp Zoltán

Határozatot kapja:                                                                                    VKB elnök

1.     Engedélyes

2.      Pénzügyi Osztály (Helyben)

3.      Önkormányzati Rendészeti Szerv

 

 

Felelős: VKB elnök

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe