24/2022. (IV. 26.) Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsági határozat
Tárgy: Javaslat Pest Megye Önkormányzatához benyújtandó egyedi támogatási kérelem tartalmára
 24/2022. (IV. 26.) VKB határozat

Göd Város Önkormányzatának Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága

a Képviselő-testület felé elfogadásra javasolja az alábbi határozatot:

„…/2022. (IV. .) Ök. határozat

Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

felhatalmazza a Polgármestert, hogy Pest Megye Önkormányzatához egyedi támogatási kérelmet nyújtson be az alábbi célokra:
- A KEHOP-2.2.2-15-2020-00151 számú „Göd-Nevelek szennyvízelvezetése” c. projekt keretében nem támogatható ingatlanok (állandó tartózkodásra alkalmas épület nem található; vagy az ingatlan vezetékes-ívóvíz ellátással nem rendelkezik, kivéve a házi vízellátó rendszert engedéllyel üzemeltetőket) vonatkozásában (115 db ingatlan) a kivitelezői indikatív árajánlat szerinti (ingatlanhatárig/kerítéshatárig bekötőcsatorna bekészítése) kiépítésére támogatási kérelem a Rendelet 33. § (1) bekezdés d) pontja szerint a Településfejlesztési Alap terhére.

- Göd, Kincsem Istálló és Udvarház (Göd, Kincsem park 2.) fűtésrendszer kiépítésére tervezői költségbecslés alapján támogatási kérelem a Rendelet 33. § (1) bekezdés d) pontja szerint a Településfejlesztési Alap terhére.
- A Képviselő-testület 484/2021. (VIII. 31.) Ök. határozatával elfogadott „Göd, Pesti út fejlesztési koncepciója” engedélyes terv elkészíttetésére támogatási kérelem a Rendelet 33. § (1) bekezdés d) pontja szerint a Településfejlesztési Alap terhére.

Felelős: VKB alelnök
Határidő: azonnal
« Vissza
Vissza a főmenübe