25/2022. (IV. 26.) Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsági határozat
Tárgy: Javaslat Pest Megye Önkormányzatához benyújtandó pályázatokra - Zöld-fenntartási és Útfenntartási- és fejlesztési alap forrásból
 25/2022. (IV. 26.) VKB határozat

Göd Város Önkormányzatának Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága

a Képviselő-testület felé elfogadásra javasolja az alábbi határozatot:

„…/2022. (IV. .) Ök. határozat

Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

felhatalmazza a Polgármestert, hogy Pest Megye Önkormányzatához egyedi támogatási kérelmet nyújtson be az alábbi célokra:

- Göd, Sződi és Áldás utca fásítása/zöldítése tervezésére és kivitelezésére, támogatási kérelem a Gödi zöld-fenntarthatósági alap forráskeretének terhére.
- Göd, Bozóky Gyula tér DNY-i térnegyedek környezet- és térrendezése II. ütemére, tervezői költségbecslés alapján támogatási kérelem a Gödi zöld fenntarthatósági alap forráskeretének terhére.
- Göd, Alkotmány utca pályázatból kimaradt zsákutcai szakaszának (Pesti út - zsákutca végéig) felújítására, támogatási kérelem a Gödi útfenntartási és -fejlesztési alap forráskeretének terhére.

- Göd, Pannónia utca és környéke (Szeder utca, Rózsa utca és Rákóczi Ferenc utca) csapadékvíz elvezetési terv alapján a csapadékvízelvezető rendszer kivitelezési munkáinak elvégzésére és a Rákóczi Ferenc utca felújítására támogatási kérelem a Gödi útfenntartási és -fejlesztési alap forráskeretének terhére.

- Sellő utca (Duna út – Hunyadi utca között) útfelújítási/építési tervének elkészítésére és kivitelezésére támogatási kérelem a Gödi útfenntartási és -fejlesztési alap forráskeretének terhére.

Felelős: polgármester
Hivatali felelős: jegyző
Határidő: azonnal”
« Vissza
Vissza a főmenübe