17. napirendi pont
17. NAPIRENDI PONT
A Képviselő-testület
2012. október 25-i ülésére

Tárgy:   GSE pénzügyi beszámoló tartalmi- és formai követelmény meghatározás

Döntési javaslat

"GSE pénzügyi beszámoló tartalmi- és formai követelmény meghatározás"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: Egyebek
A Képviselő-testület a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete
 
elfogadja, a Gödi Sportegyesület pénzügyi beszámolójának tartalmára vonatkozó, Rábai Zita képviselő által készített előterjesztést az alábbi módosításokkal:
  1. beszámolás rendje: GSE köteles negyedévente beszámolót készíteni, mely feltétele a következő negyedévre járó támogatás kifizetésének.
  2. elszámolás, dokumentáció: a beszámoló mellékleteként a támogatott benyújtja a támogatást alátámasztó számlák másolatát, sorszámmal ellátva, összesítő táblázatban összesítve. A táblázat oszlopai: sorszám, teljesítés dátuma, kiállító, bruttó összeg, felhasználó szakosztály, a számlán szereplő tétel megnevezése és felhasználása
  3. a 200. 000,- Ft feletti tételekhez szerződés és teljesítésigazolás, ha erre nincs mód, akkor megrendelő szükséges.
  4. nem elszámolható költségek: „itt nem nevesített, nem elszámolható költségek” szövegrész kimarad, a lízingdíj tekintetében a GSE véleményét várjuk. 
  5. a számlák záradékolása: záradékolási szabályok tekintetében a bizottság nem határozott, felkéri a GSE-t, hogy tájékozódjon egyéb támogatóknál, hogy a záradékolás nem akadálya-e a számlák önrész igazolásaként való benyújtásának. 
Felkéri a Gödi Sportegyesület Elnökét, hogy a PEKJB következő rendes ülésére (maximum november 30-ig) nyújtsa be a véleményét és módosító javaslatait.
Javasolja, hogy a 2013. évi belső ellenőrzési munkatervbe kerüljön betervezésre a Gödi Sportegyesület támogatási összegének felhasználásról készült pénzügyi beszámoló ellenőrzése.


Határidők, felelősök:

Határidő: 2012. 11. 30.
Felelős: dr Szinay József
Hivatali felelős: dr. Nagy Atilla

« Vissza
Vissza a főmenübe