Hogyan lehet bekerülni a döntés kereső adatbázisba?

A Globomax Zrt. 2009. elején jelentette meg az új Mikrovoks-EDtR szoftvert önkormányzatok, hivatalok, intézmények, kistérségi társulások, körjegyzőségek részére.

A szoftver elsődleges célja és fő funkciója az egyes döntéshozók (testületek, bizottságok) által meghozott döntések (határozatok, rendeletek, javaslatok, stb.) rögzítése és gyors visszakeresési lehetősége. Egy-egy döntésről az alap adatokon kívül számos információ rögzíthető, mint például csatolt dokumentumok, egyéb kapcsolódó döntések, felülvizsgálatok és jogorvoslatok, a döntés meghozatalának körülményei (szavazatok száma, névszerinti szavazás eredménye, az ülés típusa és ideje, stb). Külön kiemelt szerepet kap a határidők és felelősök kezelése, melynek folyamán nyomon követhetők a végrehajtások, valamint a felelősök jelentései, amely egyébként szintén a programban rögzítendő. Külön funkció teszi lehetővé a döntések végrehajtásáról szóló beszámolók elkészítését.

A meghozott döntésekről kivonat készíthető PDF formátumban, amely bármikor kinyomtatható.

A döntések publikálását nagyon könnyű elvégezni, mindössze néhány kattintás az egész. Ennek persze feltétele a folyamatos internet kapcsolat, mivel a publikált döntések a www.hatarozatok.hu weboldalra fognak felkerülni. Természetesen nem csak ezen a honlapon jelenhetnek meg a publikált döntések, hanem akár a város vagy intézmény saját weblapján is, amelynek kivitelezéséhez nincs szükség programozási ismeretekre - mindössze egy rövid programkódot kell elhelyezni a weboldalon, ami egy rutinos webfejlesztőnek néhány percnyi munkát jelent.

Mindezek mellett, a szoftverben nyilvántarthatók az ülésekre készült beterjesztések (előterjesztések) is. Külön funkció teszi lehetővé az ülések programjának összeállítását (napirendi pontok, határozati javaslatok - kiegészítve az alternatívák kezelésének lehetőségével). Az ülések programjáról meghívó készíthető PDF formátumban, ami elektronikus úton email-ben, vagy kinyomtatva postai úton küldhető ki a meghívottaknak.

A szoftverben igen részletes módon van lehetőség a felhasználói jogosultságok kezelésére. Minden ügyfelünk (legyen az akár egy budapesti kerületi önkormányzat, akár egy község önkormányzata) maga döntheti el, hogy milyen alapossággal kívánja kihasználni a szoftver által nyújtott jogosultsági rendszert. Ugyanis, 2-3 felhasználó esetén nem biztos, hogy indokolt túlbonyolítani a rendszerhez való hozzáféréseket, ugyanakkor megvan a lehetősége annak, hogy tetszőleges számú felhasználói csoportot (szerepkört) hozzanak létre egy-egy nagyobb intézménynél.

A szoftverről részletesebben a www.edtr.hu weboldalon olvashat. Figyelmébe ajánljuk a szoftver 30 napos kipróbálási lehetőségét, ami semmilyen díjfizetési vagy egyéb vállalási kötelezettséggel nem jár!

Győződjenek meg Önök is arról, hogy milyen egyszerű és felhasználóbarát az új Mikrovoks-EDtR szoftver kezelése, mennyire leegyszerűsíti és felgyorsítja a napi adminisztratív munkát, nem beszélve a döntések gyors és egyszerű publikálásának lehetőségéről. Vegyék fel velünk a kapcsolatot, és teszteljék a programot 30 napig ingyen!


UGRÁS A MIKROVOKS-EDTR WEBOLDALÁRA (www.edtr.hu) » »

Olvassa el, milyen véleményt írnak a Mikrovoks-EDtR szoftverről azok, akik már használják!

"Nagyon átlátható és könnyen kezelhető számomra a program és kezelő felülete. Különösen jónak tartom, hogy előzményeket és kapcsolódó anyagokat könnyen, egy helyen meg lehet találni, mely nagyon nagy segítség az önkormányzatok munkája során. Különösen jónak tartom, hogy egyből eleget tud tenni az önkormányzat kötelezettségének, a rendeletek, határozatok és jegyzőkönyvek közzétételének.

A több felhasználó által használható program szintén nagyon jó. Gratulálok a program tervezőjének és a programban résztvevő minden munkatársuknak.

Ezúton szeretném megköszönni a support csoport kiváló munkáját, nagyon segítő készek és nagyon gyors válaszaikkal segítették a menet közben felmerült problémákat."


Székelyné Szilágyi Júlia
Demecser Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala


UGRÁS A MIKROVOKS-EDTR WEBOLDALÁRA (www.edtr.hu) » »

Tekintse meg a szoftvert működés közben - párperces videó bemutatók


UGRÁS A MIKROVOKS-EDTR WEBOLDALÁRA (www.edtr.hu) » »