53/2016. (IX. 26.) Városfejlesztési Bizottsági határozat
Tárgy: Előterjesztés a 2016. évi programok értékeléséről, illetve a 2017. évi fonyódi rendezvények előkészítéséről
Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési Bizottsága az alábbi határozati javaslatot terjeszti a Képviselő-testület elé:

1. Fonyód Város Önkormányzatának képviselő - testülete a 2016. évi programok értékeléséről, illetve a 2017. évi fonyódi rendezvények előkészítéséről szóló előterjesztést elfogadja - a korábbi gyakorlattól eltérően - ezen előterjesztésben rögzített 2017 évi fejlesztési javaslatokkal.

2. Fonyód Város Önkormányzatának képviselő - testülete az 1. pontban meghatározottak alapján a  29/2015. (III.26.) KT határozat 2. pontját - mely a Vigadótér hasznosítást szabályozza - hatályon kívül helyezi.

3. Fonyód Város Önkormányzatának képviselő - testülete felkéri a Fonyód Kulturális Intézmények igazgatóját, hogy a 2017 évi fejlesztési javaslatok figyelembe vételével a Fonyód Média Nonprofit Kft., a Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft., a Fonyód Konyha Nonprofit Kft. és a Turisztikai Egyesület bevonásával szervezze meg a 2017 év rendezvényeit, kezdje meg azok előkészítését.

« Vissza
Vissza a főmenübe