61/2016. (IX. 26.) Városfejlesztési Bizottsági határozat
Tárgy: Előterjesztés a Fonyód, Templom téren lévő 8729, 8730, és 8740/2 hrsz-ú ingatlanok telekhatár-rendezésének jóváhagyásáról és azt követő értékesítéssel kapcsolatos feladatokról

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési Bizottsága az alábbi határozati javaslatot terjeszti a Képviselő-testület elé:


1. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete telekalakítási eljárást kezdeményez az előterjesztéshez csatolt térképmásolaton feltüntetett – a Fonyód, Templom téren lévő 8729, 8730, és 8740/2 hrsz-ú ingatlanokkal kapcsolatos - terület kialakítása érdekében.

 

2. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete megbízza a polgármestert a telekalakítási eljárással kapcsolatos iratok aláírására, az eljárás lefolytatására.

 

3. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete utasítja a jegyzőt a telekalakítás átvezetését követően az önkormányzat vagyonával kapcsolatos tulajdonosi jogok gyakorlásának szabályairól szóló 31/2004. (XII. 1. ) önkormányzati rendelet módosításának a Képviselő-testület elé való beterjesztésére.

 

4. A fentiek szerinti eljárások befejezését követően a kialakított ingatlan meghirdetési értékét a Képviselő-testületnek jóvá kell hagynia.

« Vissza
Vissza a főmenübe