117/2018. (IX. 24.) Városfejlesztési Bizottsági határozat
Tárgy: Csatlakozás a GINOP-7.1.9-17 kódszámú konstrukció keretében benyújtandó „Balaton madártávlatból” kilátók és kilátópontok hálózatba kapcsolása című pályázatához

A Városfejlesztési Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az alábbi határozati javaslat elfogadását:

1. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete konzorciumi tagként részt kíván venni a Magyar Turisztikai Ügynökség GINOP-7.1.9-17 kódszámú Turisztikailag frekventált térségek integrált termék- és szolgáltatás fejlesztése konstrukció keretében benyújtandó „Balaton madártávlatból” kilátók és kilátópontok hálózatba kapcsolása című pályázatában az alábbi attrakciókkal:

a) Várhegyi kilátó: környezetrendezés, táblázás, kilátó felújítása, pihenőhelyek,   parkolóhely kialakítása (6394/1 hrsz-ú ingatlanon), sétány karbantartási munkái, földfeltöltés;

 

b) Magaspart Panoráma sétány: üvegfödémes kilátó kialakítása (6700 és 6703/2 hrsz-ú ingatlanokon);

 

c) Fonyód belterület: sétaútvonal kijelölése és kitáblázása, mely összeköti a strandot, a Tourinformot, a településközpontot és a kilátókat, az előterjesztésben részletezett útvonalon.

 

2. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja az előterjesztés 1. számú mellékletében szereplő Konzorciumi együttműködési megállapodás tervezetet.

 

3. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete megbízza a polgármestert, hogy az 1. b) és c) pontban szereplő attrakciók megvalósításával kapcsolatban szerezze be az ingatlan tulajdonosok, kezelők hozzájáruló nyilatkozatát.

 

4. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul ahhoz, hogy az 1. pontban felsorolt kivitelezési munkálatainak kedvezményezettje Fonyód Város Önkormányzata lesz a pályázati eljárás során.

 

5. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a csatlakozáshoz kapcsolódó nyilatkozatok, megállapodások, iratok aláírására, valamint felhatalmazza a kedvezményezetti kötelezettségek teljesítésére.

« Vissza
Vissza a főmenübe