61/2020. (VIII. 12.) Jogi és Humán Bizottsági határozat
Tárgy: Előterjesztés a Kikötői Üzletsor Társasüzletház 8640 Fonyód, Vigadó tér 3-32. felhívásáról közgyűlési határozat hozatalról
A Jogi és Humán Bizottság nem javasolja a Képviselő-testületnek az alábbi határozati javaslat elfogadását: 
  1.  Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja, hogy a 8640 Fonyód, Kikötői Üzletsor 3-32. szám ingatlan résztulajdonosai a Sziki Invest Kft. és Mezei Anita, mint tulajdonostársak, a csatolt tervezet szerint, a tulajdoni illetőségüknek arányában lakás ingatlanokat alakítsanak ki.A 8248/4/A/17 helyrajzi számú (tulajdonos: Mezei Anita), és a 8248/4/A/27, a 8248/4/A/28, a 8248/4/A/29 és a 8248/4/A/30 helyrajzi számú (tulajdonos: Sziki Invest Kft)  ingatlanok ingatlan-nyilvántartás szerinti üzlet megnevezésről, a rendeltetésének megfelelően lakás megnevezésre változzon.
  2. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a Sziki Invest Kft. beruházásának és Mezei Anita átalakításának eredményeképpen, a csatolt tervezet szerint, a Társasház alapító okirata módosításra kerüljön.
  3. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja, hogy a Társasház képviseletében eljáró Bognár Ákos közös képviselő, a beruházás megvalósulásához indokolt és szükséges jognyilatkozatokat a Társasház nevében kellő időben és módon megtegye, eljárjon az alapító okirat módosítása tárgyában, egyben meghatalmazza a közös képviselőt a változásoknak az illetékes ingatlan-nyilvántartásban történő átvezetése érdekében.
  4. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete megbízza a polgármestert a szavazólap aláírásával.
« Vissza
Vissza a főmenübe