121/2021. (XII. 14.) Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottsági határozat
Tárgy: Sürgősségi indítvány Fonyód településrendezési eszközök 8. számú módosítása egyeztetési szakaszának lezárásáról
  A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság javasolja Fonyód Város Önkormányzata Képviselő-testületének az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását:

  1. A Csisztapusztai kerékpárút-fejlesztés vonatkozásában Fonyód településrendezési eszközei 8. számú módosításának egyeztetési szakasza során a környezet védelméért felelős szervek beérkezett válaszait Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete megismerte. A környezet védelméért felelős szervek nyilatkozatai alapján a tervezett változtatások a környezetre jelentős hatást nem gyakorolnak, környezeti vizsgálat lefolytatása nem szükséges.
    Fonyód Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a környezet védelméért felelős szervek nyilatkozatai alapján nem tartja szükségesnek környezeti vizsgálat lefolytatását.

    2.  Fonyód Város településrendezési eszközei - Csisztapusztai kerékpárút-fejlesztéssel összefüggő - 8. számú módosításának partnerségi egyeztetését az önkormányzat lefolytatta. Az egyeztetési eljárás során az eljárásba bevont partnerek észrevételt nem tettek, kifogást nem emeltek, a lakossági fórumon érdeklődő nem jelent meg, a fórumot követő 8 napon belül vélemény, észrevétel, kifogás nem érkezett.
    Fentiek alapján Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete Fonyód településrendezési eszközei 8. számú módosításának egyeztetési szakaszát lezárja és javasolja a végső szakmai véleményezési szakasz megkezdését, felhatalmazza az ARKER STÚDIÓ Kft-t a végső szakmai véleményezési dokumentáció elkészítésére. 
« Vissza
Vissza a főmenübe