24/2023. (II. 14.) Jogi és Humán Bizottsági határozat
Tárgy: Fecskepart Óvoda és Bölcsőde 2023/24 -es nevelési évre szóló óvodai beíratkozás időpontjának meghatározása
A Jogi és Humán Bizottság javasolja Fonyód Város Önkormányzata Képviselő-testületének az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását:

1. Fonyód Város Önkormányzatának Képviselő-testülete – a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 83. § (2) bekezdés b) pontjában biztosított feladatkörében eljárva, figyelemmel a nevelési – oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 20. § (1) bekezdésében foglaltakra – az Önkormányzat fenntartásában lévő, Fecskepart Óvoda és Bölcsőde, Fonyód, Fő utca 25. szám alatti működő óvoda intézményben a 2023/2024. nevelési évre vonatkozóan az óvoda általános felvételi időpontját (beiratkozás) a következők szerint határozza meg:

Óvodai általános felvételi (jelentkezés) időpont: 2023. április 25-26. 8:00 órától 16.00 óráig.

Az óvodai beiratkozás helye:

Fonyód, Fő u. 25. Fecskepart Óvoda és Bölcsőde / Óvoda vezetői iroda

A fenntartó a felhívást közzéteszi: Fonyód Város honlapján

                                                           Fonyódi Hírmondóban

Beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:

a)      a gyermek személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványa

b)      a szülő személyi azonosító és lakcímet igazoló hatósági igazolványa

c)      a gyermek születési anyakönyvi kivonata

d)      a gyermek TAJ kártyája

 

Az intézménybe a harmadik életévét betöltött gyermek vehető fel, továbbá felvehető az a gyermek is, aki a harmadik életévét a felvételétől számított fél éven belül betölti és felvételét az óvodai férőhelyek száma lehetővé teszi.

2. Fonyód Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megbízza a Polgármestert és felkéri az Intézményvezetőt a felvételre jelentkezés időpontjának és a beíratással, felvétellel kapcsolatos egyéb tudnivalóknak a helyben szokásos módon, a jogszabályi előírások figyelembevételével történő közzétételére. 

« Vissza
Vissza a főmenübe