19/2023. (II. 14.) Jogi és Humán Bizottsági határozat
Tárgy: Előterjesztés Fonyód Város településképi arculati kézikönyv (TAK) és településképi védelméről (TKR) szóló rendelet készítése kapcsán a helyi partnerségi egyeztetés lezárásáról
A Jogi és Humán Bizottság javasolja Fonyód Város Önkormányzata Képviselő-testületének az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását:

1. Fonyód Város Önkormányzata településképi arculati kézikönyvének és településkép-védelmi rendeletének készítése tárgyában a településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021. (VII.15.) Korm. rendelet értelmében a helyi partnerek véleményeztetését lefolytatta, a véleményeket megismerte, azokat az összefoglalóban leírtak szerint elfogadja. Megállapítja, hogy kifogás nem érkezett.
Fentiek alapján Fonyód Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a településképi arculati kézikönyv és településképvédelmi rendelet készítése érdekében lefolytatott partnerek véleményezési szakaszát lezárja.
« Vissza
Vissza a főmenübe