89/2023. (IV. 25.) Jogi és Humán Bizottsági határozat
Tárgy: Sürgősségi indítvány a Fonyód, Fő utca 24. 2. em. 7. számú ingatlan bérbeadásáról (Zárt ülés)
A Jogi és Humán Bizottság javasolja Fonyód Város Önkormányzata Képviselő-testületének az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását:

1. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete  Kovácsné Halász Éva lakáskérelmére az alábbi döntést hozza:

a) az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérbeadásának és elidegenítésének helyi szabályairól szóló 17/2016. (IX. 30.) önkormányzati rendelet alapján piaci alapon történő önkormányzati lakás bérbeadásának feltételeivel új bérleti szerződést kötne  a Fonyód, Fő utca 24. 2. em. 7. szám alatti 103,4 m2 nagyságú  ingatlanra vonatkozó az alábbi tartalommal:
  • 2023. május 1. – 2023. június 30. időszakra
  • Piaci alapon bérbe adott lakások lakbére összegével megállapítva.
Továbbá azzal, hogy a bérleti szerződés részeként :
  • a bérlő, illetve a szerződés kötelezettje egyoldalú kiköltözési nyilatkozatot tesz a közjegyző előtt azzal, hogy június 30. napjával kiköltözik a lakásból és ezt a nyilatkozatot 2023. május 15. napjáig a bérbeadó részére megküldi.
 
b) Az a) pontban megjelölt közjegyzői nyilatkozat hiányában a bérbeadó a megszűnt bérleti szerződésre hivatkozva 2023. május 16. napjával megkezdi a kilakoltatást. 

2. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert az 1) pontban megjelölt szükséges iratok aláírására.
« Vissza
Vissza a főmenübe