117/2023. (VI. 20.) Jogi és Humán Bizottsági határozat
Tárgy: Előterjesztés a Fonyódi Multifunkciós Sport- és Rendezvénycsarnok tulajdonjogának, használati viszonyainak, üzemeltetésének szabályozási elveiről és az ebből fakadó járulékos kérdések komplex rendezési módjáról
 A Jogi és Humán Bizottság javasolja Fonyód Város Önkormányzata Képviselő-testületének az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását:

1. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja a 8640 Fonyód, 10242/2 helyrajzi számú 1/1 önkormányzati tulajdonú ingatlanon a NIKÉ Sportegyesület Magyar Sportakadémia (8640 Fonyód, Fő u. 19., adószáma: 18787364-1-14, továbbiakban: Egyesület) beruházásában a társasági és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. tv. (Tao tv.) rendelkezései alapján látványcsapatsportok támogatására az Egyesületnek felajánlott társasági adó felhasználásával megépült Fonyódi Multifunkciós Sport- és Rendezvénycsarnok tulajdonjogának, használati viszonyainak üzemeltetésének szabályozási elveiről és az ebből fakadó járulékos kérdések komplex rendezési módjáról szóló jelen előterjesztés 1. számú melléklete szerinti Keretmegállapodást az abban foglalt feltételekkel.

2. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a Keretmegállapodás aláírásával.
« Vissza
Vissza a főmenübe