137/2023. (VII. 27.) Jogi és Humán Bizottsági határozat
Tárgy: Előterjesztés a Fonyódi Turisztikai Egyesület Veszprém-Balaton 2023 EKF pályázatainak finanszírozási kérdéséről
A Jogi és Humán Bizottság javasolja Fonyód Város Önkormányzata Képviselő-testületének az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását:

1. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárulását adja, hogy a Fonyódi Turisztikai Egyesület részére a Veszprém-Balaton 2023 EKF programsorozat részeként elnyert pályázatok teljeskörű finanszírozásához és a végleges pénzügyi elszámolás feltételeinek teljesítéshez, a Támogató Szerződésben rögzített, utólag kifizetésre kerülő pénzösszeg megérkezéséig Fonyód Város Önkormányzata 10.700.000 Ft összegben egyszeri visszatérítendő támogatást nyújtson. A támogatás visszafizetésének határideje legkésőbb 2023. december 31. napja.
 
2. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete megbízza a polgármestert, hogy a megítélt támogatás folyósításáról a 2023. évi költségvetésének általános tartalékkeret terhére intézkedjen, a szükséges dokumentumokat a Turisztikai Egyesület elnökével aláírja, továbbá kéri, hogy a visszafizetésről a Képviselő-testületet tájékoztassa.
 
« Vissza
Vissza a főmenübe